Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Wat kan ik met USB?

Veel mensen hebben wel eens gehoord van USB maar weten niet precies wat dit betekent en wat je er nu eigenlijk mee kunt. USB is een afkorting van de woorden Universele Seriële Bus. Bijna elke televisie beschikt over een USB-ingang, hier kun je een USB insteken.

Er zijn twee vormen van USB

usb-kabel
  1. De eerste vorm is een USB in kabelvorm. Dit wordt gebruikt als je twee apparaten aan elkaar wilt koppelen. Denk hierbij aan een camera. Vaak krijg je bij de aanschaf van een camera een kabel bijgeleverd met aan het ene uiteinde een USB en aan het ander uiteinde een stuk om in de camera te pluggen. Op deze manier kun je de camera aansluiten op een USB-ingang van een tv.
  2. Een andere vorm van USB is een USB-stick. Dit is een stick waar je content op kunt zetten. Steek de USB-stick in de tv en je kunt het content delen met de tv.

Kortom

Met een USB kun je eenvoudig content over zetten of twee producten met elkaar koppelen. Bijna elk product kun je aansluiten via USB, en bijna elke tv beschikt over 1 of meerdere USB-ingangen. Een eenvoudige manier dus om van alles met je tv te delen.

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van