Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Philips, wereldmerk uit Eindhoven

Philips
Begonnen als gloeilampenproducent in Eindhoven, is Philips inmiddels uitgegroeid tot een wereldmerk op het gebied van consumentenelektronica, verlichting en medische apparatuur. Alles is erop gericht om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven zo makkelijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om het bedienen van de lamp met een app of de supersnelle en eenvoudige navigatie op de tv. Daarnaast is het merk natuurlijk oprichter van voetbalclub PSV. Tevens was het bedrijf tot het seizoen 2015-2016 shirtsponsor van de voetbalclub.  Rond 1940 begon het merk al met het uitbrengen van de eerste tv’s. 

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

 

Ondertussen is Philips een gewaardeerd merk op de televisiemarkt. Philips produceert op het gebied van consumentenelektronica verschillende types televisies. Deze modellen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Uiteraard beschikken diverse tv's over Ambilight. Bij nieuwe modellen wordt daarnaast steeds vaker gekozen voor 4K Ultra HD-tv, waarbij de resolutie liefst vier keer zo hoog is als bij een 'normale' Full HD-tv. De toestellen worden steeds meer multifunctioneel. Smart-tv's van Philips bieden toegang tot een groot aantal apps en andere handige opties. Met de introductie van besturingssysteem Android op televisie's van Philips wordt een nieuwe stap gezet op het gebied van gebruikersgemak. Daardoor kan de tv eenvoudig en snel voor veel doeleinden gebruikt worden en hoef jij je nooit te vervelen als er niets op tv is. 

Het merk dat ooit begon in Eindhoven is natuurlijk door meer producten groot geworden dan alleen televisies. Wie heeft er in de laatste jaren geen Senseo koffiezetapparaat in de keuken gehad? Wie kent er niet de Philishave of de Wake-up Light? Allemaal producten waarmee het merk het leven van de gebruiker makkelijker en vooral leuker wil maken. Niet voor niets is het motto van het bedrijf al jaren ‘sense en simplicity’. Ze vinden dat een product nuttig moet zijn en vooral gebruiksvriendelijk. De Philips producten die je op PlatteTVdiscounter.nl kunt vinden zijn: LED-tv's en 4K Ultra HD-tv's. Alles wordt geproduceerd met de gebruiker in het achterhoofd.

Philips logo's

Ambilight

Op televisiegebied is Ambilight misschien wel de bekendste innovatie van Philips. Ambilight is een door Philips uitgevonden technologie waarbij lampen achter je televisiescherm de kleur van het scherm weergeven. Op de muur achter de televisie zie je kleuren die jouw beeld lijken te vergroten. Met Ambilight haal je meer sfeer in huis! In 2014 is de opvolger van Ambilight gepresenteerd: Afterglow. Deze geperfectioneerde versie van Ambilight projecteert het complete beeld op de muur achter een televisie.

Philips LED-tv's

Met een LED-tv van Philipshaal je stijlvolle televisies met uitstekende beeldkwaliteit in huis. Je geniet meer dan ooit van al jouw favoriete films en series. Natuurlijk kies je uit diverse formaten en vind je altijd een design dat bij jouw woonkamer past. Geniet van Full HD en bij diverse toestellen ook van Ambilight. De kleuren zijn altijd prachtig en het contrast realistisch. LED is een energiezuinige techniek en dat is vanzelfsprekend gunstig voor de energierekening. Veel nieuwe modellen hebben smart-tv functies zodat je veel meer mogelijkheden krijgt. Ook zijn er al tv's verschenen met Android als besturingssysteem. Daarmee wordt het gebruikersgemak van smart-tv sterk verbeterd. Ben je filmliefhebber? Hieronder zie je enkele van de meest gewaarde LED-tv's van Philips die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

 

Philips Ultra HD 4K-tv's

Ultra HD 4K-tv's van Philipszijn apparaten voor de echte fijnproevers. Vergeleken met Full HD is het beeld bij Ultra HD 4K nog dubbel zo scherp. Daarmee geniet je pas echt van de nieuwste films! Details zijn ontelbaar en de kleuren nog realistischer. De toestellen beschikken vaak over diverse toevoegingen zoals Ambilight en smart-tv. Natuurlijk kan je ook voor een Ultra HD 4K-tv met 3D-functie kiezen. De smart-tv functies worden in enkele gevallen aangestuurd door Android, en dat zorgt voor nog meer snelheid en gemak. Die snelheid is ook te danken aan de snelle processoren waarvan Philips gebruik maakt. Natuurlijk zijn de prestaties van deze tv's geweldig, maar ook het design is belangrijk. Philips heeft uitstekende ontwerpers die er telkens weer in slagen stijlvolle televisies op de markt te brengen. De schermen zijn flinterdun en ogen futuristisch. Kijk hieronder voor enkele Ultra HD 4K tv's. 

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

 

Philips Smart-tv

Een hoop plezier ligt voor het oprapen met de Philips Smart-tv's. Deze zorgen er namelijk voor dat jij een hoop entertaiment in huis kunt halen. Zo veel dat je bijna niet weet wat je precies moet gaan kijken. Wil jij een film kijken, dan kijk je gewoon een film. Toch mmeer behoefte aan een serie, dan doe je dat toch gewoon! Het wordt je allemaal heel gemakkelijk gemaakt met een Smart-tv van Philips. Klik op de onderstaande oranje button om alle Philips Smart televisies te bekijken.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

 

Wij zijn officieel dealer van