Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Smart-tv

Smart-tv

Een smart-tv is uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor je eenvoudig online naar films en series kijkt. De toegepaste technieken zorgen voor een mooi beeld en helder geluid. Zo'n televisie haal je nu eenvoudig in huis.


Wil jij een tv kopen waarmee veel entertainment te beleven valt? Kies dan uit een van de onderstaande modellen. Wij hebben altijd wel een tv met internet en apps in de aanbieding die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Haal nu zelf een smart-tv in huis en maak eenvoudig gebruik van apps als Netflix, YouTube en NPO Gemist, maar dan gewoon op je tv.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels | TV Aanbiedingen


2 artikel(en)

per pagina
 • 249

  189,-

  Gratis verzending

  Salora 32HSB5002

  -24%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  HD Ready | Smart-tv | 32 inch
 • 749

  499,-

  Gratis verzending

  LG 50UM7450PLA

  -33%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  4K HDR | WebOs | 50 inch

Wat is een Smart-tv?

Smart-tv's zijn televisies die je kunt verbinden met een internetnetwerk. Je kunt ermee op het internet browsen en apps downloaden en installeren. Je verbindt de tv via een ethernetkabel met het internet of kies voor een draadloze verbinding. De nieuwste Smart-tv's hebben WiFi ingebouwd, voor de oudere modellen moet vaak een WiFi-adapter aangeschaft worden, maar dan hoef je geen extra kabel aan te schaffen.

Naast internetmogelijkheden bieden deze tv’s extra functionaliteiten. Zo zijn vaak je smartphone en tablet draadloos met de tv te verbinden. Hierdoor stream je eenvoudig content van deze apparaten naar de tv en is het mogelijk om een tablet of smartphone te gebruiken als afstandsbediening of toetsenbord. Smart-tv's zijn zo slim dat ze suggesties kunnen geven voor films of programma's die gebaseerd zijn op uitzendingen die je eerder hebt bekeken.

Voordelen van een Smart-tv

Een groot voordeel van een Smart-tv is dat je toegang hebt tot internet. Je pakt de afstandsbediening en selecteert de applicatie die jij nodig hebt. Gebruik de browser als je wat op wilt zoeken of gebruik de app van Netflix, Kijk, RTL XL of een van de vele honderden andere apps om films en series te kijken. Zo heb je altijd wel wat te doen en hoef je bijna geen programma meer te missen.

In ons assortiment vind je namelijk een grote variatie aan televisies. Veel verschillende merken richten zich tegenwoordig op de productie van Smart-tv's. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en diverse functies. Met een groot assortiment is het aannemelijk dat er ook voor jou een geschikte tv te vinden is. Klik op het filtermenu aan de linkerkant om het zoeken naar een nieuwe tv wat eenvoudiger te maken. Soms is de keus die je hebt gewoon te uitgebreid en is het moeilijk zoeken. Maak het jezelf dus niet te lastig, maar maak de zoektocht met behulp van de filters eenvoudiger.

Met Smart-tv profiteer je van alle mogelijkheden die het internet je biedt. Je huurt vanuit je luie stoel films On Demand of speelt films en series af via Netflix. Daarnaast heb je de keuze uit vele andere apps zoals YouTube en Facebook. Maak een keuze uit de Smart-tv’s die je hieronder vindt. Bekijk hieronder in alle rust de beschikbare modellen en bestel vandaag nog je favoriet!

Waar moet je op letten?

Er is een aantal dingen die belangrijk zijn bij het maken bij een tv kopen. Het is belangrijk om te weten of WiFi is ingebouwd of dat er nog een aparte WiFi-adapter moet worden aangeschaft. De prijs van een WiFi-adapter varieert van € 40 tot € 70. De apps die te downloaden zijn, verschillen per merk. Het kan dus zo zijn dat een Samsung Smart-tv apps heeft die een LG Smart-tv niet heeft. Bekijk welke apps je wil gebruiken en of deze beschikbaar zijn voor de modellen die je op het oog hebt.

Om apps te kunnen gebruiken heeft een tv een goede processor nodig. Smart-tv's die een langzame processor hebben, doen er veel langer over om apps op te starten. Je hebt dual-core processors, deze processors hebben genoeg rekenkracht om apps snel op te starten. Wil je een nog vloeiendere ervaring? Ga dan voor een model met een quad-core processor.

Merken

In het assortiment van PlatteTVDiscounter.nl zijn erschillende merken te vinden als het gaat om Smart-tv's. Dit heeft dus ook als gevolg dat je op deze beeldschermen niet alleen kunt genieten van internet op je televisie. Je kunt nog veel en veel meer beleven. Eigenlijk kun je dit alleen ontdekken door deze tv's zelf in gebruik te nemen. Bij de verschillende modellen vind je echter al meer informatie. Ben jij er nog niet over uit welke tv jij graag in je kamer wilt hebben en het beste voldoet aan jouw wensen? Lees dan nu gewoon heel rustig alle informatie die bij de verschillende modellen staat. Hier kun je ook alle functies lezen. Je favoriet gevonden? Bestel hem dan vandaag nog zodat jij spoedig kunt genieten!


Wij zijn officieel dealer van