Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: tijdelijk extra scherpe deals in onze outlet »

Thuiswinkel Waarborg

Refurbished tv

Zoek je een tv van een bekend merk voor een lage prijs? Dan is het zeker de moeite waard om te denken aan een refurbished tv. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod van refurbished televisies en tv's waarvan de verpakking open is geweest. Refurbished wil zeggen dat het toestel is gerepareerd na een defect. De tv ziet er uit als nieuw en is vanzelfsprekend uitgebreid getest zodat deze (weer) perfect werkt. Daarnaast zijn er tv's waarvan de verpakking open is geweest. Deze modellen zijn verder volledig nieuw en onbeschadigd, maar kunnen wij niet meer voor de volledige prijs verkopen.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Refurbished televisies

Om te besparen op de aankoop van je nieuwe televisie kun je kiezen voor een refurbished tv. Doordat de tv is gerepareerd na een defect wordt deze niet meer voor de volle prijs verkocht. Desondanks functioneert zo'n refurbished televisie prima, omdat deze volledig hersteld en getest is. Het aanbod van deze toestellen varieert vanzelfsprekend, dus het is de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op deze pagina.

Open doos

Regelmatig bieden we tv's aan waarvan de verpakking open is geweest. Ook deze televisies zijn niet meer voor het volledige tarief te verkopen, waardoor je profiteert van forse kortingen. De tv's zijn volledig nieuw. Het is dus bijzonder aantrekkelijk om voor zo'n televisie te kiezen.

Garantie

Op een refurbished tv of een tv met geopende verpakking zit gewoon twee jaar garantie. Je loopt dus geen extra risico. Of je nu op zoek bent naar een refurbished LG-tv, een refurbished Samsung-tv, een refurbished Panasonic-tv, een refurbished Salora-tv of een refurbished Sony-tv, je vindt er vast wel eentje bij PlatteTVdiscounter.nl. Mocht het model dat jij zoekt beschikbaar zijn, sla dan je slag voor het te laat is, want op is op.


Een refurbished televisie kopen doe je probleemloos bij PlatteTVdiscounter. Niet alleen kies je voor topkwaliteit, ook profiteer je van fors lagere prijzen dan wanneer het scherm volledig nieuw in gesloten verpakking zit. Natuurlijk zit er gewoon twee jaar garantie op de tv's. Kiezen voor zo'n toestel is dus gunstig, ook in vergelijking met een tweedehands televisie die je bijvoorbeeld via Marktplaats koopt.


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar