Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Refurbished tv

Zoek je een tv van een bekend merk voor een lage prijs? Dan is het zeker de moeite waard om te denken aan een refurbished tv. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod van refurbished televisies. Natuurlijk kies je uit de beste merken, zoals Samsung, Sony en LG. Tenzij anders aangegeven zijn het allemaal toestellen waarvan slechts de verpakking open is geweest. Ze zijn teruggekomen bij ons, bijvoorbeeld doordat een klant de tv te groot of te klein vond. Elk model is uitvoerig getest en verkeerd in nieuwstaat. Niet onbelangrijk: je hebt gewoon twee jaar garantie op deze televisies. De garantie gaat in vanaf het moment dat je de tv ontvangt.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Refurbished televisies

Om te besparen op de aankoop van je nieuwe televisie kun je kiezen voor een refurbished tv. Op deze pagina vind je altijd het meest actuele aanbod. Het is dus verstandig om regelmatig hier een kijkje te nemen, zodat je geen scherpe deal hoeft te missen. Genieten van een prachtige televisie hoeft echt niet duur te zijn.

Open doos

Regelmatig bieden we tv's aan waarvan de verpakking open is geweest. Ook deze televisies zijn niet meer voor het volledige tarief te verkopen, waardoor je profiteert van forse kortingen. De tv's zijn volledig nieuw. Het is dus bijzonder aantrekkelijk om voor zo'n televisie te kiezen.

Garantie

Op een refurbished tv of een tv met geopende verpakking zit gewoon twee jaar garantie. Je loopt dus geen extra risico. Of je nu op zoek bent naar een refurbished LG-tv, een refurbished Samsung-tv, een refurbished Panasonic-tv, een refurbished Salora-tv of een refurbished Sony-tv, je vindt er vast wel eentje bij PlatteTVdiscounter.nl. Mocht het model dat jij zoekt beschikbaar zijn, sla dan je slag voor het te laat is, want op is op.


Een refurbished televisie kopen doe je probleemloos bij PlatteTVdiscounter. Niet alleen kies je voor topkwaliteit, ook profiteer je van fors lagere prijzen dan wanneer het scherm volledig nieuw in gesloten verpakking zit. Natuurlijk zit er gewoon twee jaar garantie op de tv's. Kiezen voor zo'n toestel is dus gunstig, ook in vergelijking met een tweedehands televisie die je bijvoorbeeld via Marktplaats koopt.


Wij zijn officieel dealer van