Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: tijdelijk extra scherpe deals in onze outlet »

Thuiswinkel Waarborg

Nieuwste tv-modellen

Bekijk snel de nieuwste modellen van jouw favoriete merk

SamsungSonyLGPanasonicSalora

Nieuwste tv modellen 2017De ontwikkelingen op het gebied van televisies staan nooit stil. Ieder jaar komen de merken met vernieuwde functies en modellen op de proppen. Hierdoor worden functies en technologieën steeds beter én - zeker voor jou als consument - leuker. Nog niet heel lang geleden gebruikten we de tv simpelweg om televisie of films te kijken. Vandaag de dag is dit niet meer 'simpelweg' tv-kijken. Het spreekt voor zich dat PlatteTVdiscounter jou altijd op de hoogte wil houden van de nieuwste ontwikkelingen. Je zult veel nieuwe modellen altijd snel bij ons kunnen bestellen voor een voordelig tarief.

Veel schermen zijn tegenwoordig smart-tv's, waardoor deze multifunctioneler is dan ooit. Ook op het gebied van beeldkwaliteit is er altijd vernieuwing. 4K Ultra HD is inmiddels de standaard geworden als het gaat om de beeldresolutie. Hierdoor wordt het beeld nog veel scherper en zie je nog meer details. Voor dit verbeterde beeld wordt ook steeds vaker gekozen voor de toevoeging va High Dynamic Range. We hebben de verschillende merken voor je op een rij gezet.

Nieuwste modellen Samsung-tv's 2018-2019

Nieuwste samsung tv's 2018Samsung is een echte trendsetter als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Het aanbod van 4K Ultra HD-tv's is groot, waardoor ieder detail haarscherp is. Door de toevoeging van 4k, HDR en Quantum Dots worden beelden mooi en helder. De bediening en mogelijkheden van smart-tv worden daarnaast steeds beter en sneller. Je geniet met de Samsung-tv's van een prachtige kijkbeleving. Denk hierbij aan de Samsung UE55NU8070 en de Samsung UE65NU7170. Het Tizen besturingssysteem zorgt ervoor dat jij profiteert van alle mogelijkheden die Samsung jou te bieden heeft. Je maakt eenvoudig gebruik van apps als Netflix, en YouTube op je nieuwe Samsung tv.

Nieuwste modellen LG-tv's 2018

LG nieuwe televisiesLG zet vol in op prachtige beeldschermen met het beste beeld. Deze beschikken over een Full HD of 4K UHD beeldresolutie, wat zorgt voor mooie en heldere beelden. Zeker met de toevoeging van HDR worden beelden prachtig. Zelfs op kleiner formaat kun je genieten. Daarnaast kiest LG naast de LED-tv's voor OLED-televisies. De OLED-beeldschermen zijn uniek en laten je nog meer genieten. De OLED-schermen zijn in verschillende formaten beschikbaar en zijn uitgerust met de beste functies. De mogelijkheden van smart-tv zijn daarnaast uitgebreid en sterk verbeterd. Ieder scherm zorgt voor plezier. Bekijk bijvoorbeeld eens de LG OLED55C8PLA of de LG 65UK6100.

Nieuwste modellen Sony-tv's 2018

Sony nieuwe televisiesDe designs van Sony zijn altijd een lust voor het oog. 4K Ultra HD, HDR en allerlei andere functies: je ziet het allemaal terug in nieuwe modellen van Sony, die tevens worden uitgerust met Android TV. Sony denkt bij enkele modellen ook aan de geluidskwaliteit, die is uitstekend dankzij ingebouwde speakers met veel meer vermogen dan dat je gewend bent bij een platte tv. De nieuwe modellen zijn vaak voorzien van diverse, goed functionerende Smart-tv functies. Zoals de Sony KD-55AF8 en de Sony KD-65XF8599De BRAVIA modellen hebben zelfs de beschikking over Google Cast én stembesturing.

Nieuwste modellen Panasonic-tv's 2018

Panasonic nieuwe televisiesPanasonic heeft - net als de andere merken - Plasma definitief achter zich gelaten en produceert nu LED-tv's. Vanzelfsprekend doen ze dat met de topkwaliteit die je van Panasonic mag verwachten. Voor de modellen van 2018 kiest Panasonic voor Firefox OS. De topmodellen zijn bovendien voorzien van 4K Ultra HD. Smart-tv wordt nóg verder uitgebreid. Daarnaast worden de nieuwste Panasonic-televisies naast 4K steeds vaker voorzien van HDR. Zodat niet alleen de resolutie, maar ook het contrast verbeterd wordt.

Nieuwste modellen Salora-tv's 2018

Nieuwste Salora-tv modellen 2017Het Finse televisiemerk Salora heeft een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Televisies van Salora beschikken vaak over diverse nieuwe functies,maar zijn desondanks betaalbaar. Je vindt niet alleen HD Ready en Full HD-schermen, maar ook Televisies die beschikken over 4K Ultra HD. Zo geniet je altijd van films en series op de manier die jij wilt. Bovendien zijn het steeds vaker smart-tv's, waardoor je ook naar online content kijkt. De verschillende poorten zorgen dat je verschillende apparaten aansluit op de tv.

Nieuwste modellen Toshiba-tv's 2018

Toshiba nieuwe televisies Dankzij het kraakheldere beeld van de nieuwste Toshiba-tv geniet je van een mooie kijkervaring. Je hebt bij Toshiba de keuze tussen Full HD en 4K UHD. Het ijn smart-tv's, waardoor je ook op deze schermen geniet van online content. Een groot aantal apps - waaronder Netflix en YouTube - zijn te gebruiken. De ingebouwde wifi-functie zorgt ervoor dat ook je smartphone met de tv te verbinden is. Op deze televisies vind je bovendien verschillende poorten, waardoor veel apparaten aan te sluiten zijn. Denk hierbij aan je blu-rayspeler of gameconsole.

Nieuwste modellen Philips-tv's 2018

Philips nieuwe televisies Philips heeft altijd een groot aantal fantastische modellen in de aanbieding. De smart-tv's worden met Android als besturingssysteem geleverd. Dit is ten goede gekomen aan de gebruiksvriendelijkheid van de tv's. In de vorm van Ambilux is al een stap vooruit gezet. Een opvolger van deze sfeermaker wordt zelfs binnen twee jaar verwacht met de naam Afterglow. Net als veel andere fabrikanten kiest Philips steeds vaker voor 4K Ultra HD in plaats van Full HD. Dit neemt niet weg dat de Full HD televisies van Philips nog altijd van topkwaliteit zijn.

Nieuw aan de tv’s van 2018

Jouw nieuwe tv nu bestellen? Klik bij jouw favoriete merk op 'meer info' en bekijk het complete aanbod zodat je direct een keuze kunt maken!

Nieuw aan de tv’s van 2018

Alle fabrikanten presenteren regelmatig nieuwe televisies, de nadruk ligt daarbij vaak in het begin van een jaar. In dit tijdperk mag je van bijna alle nieuwe televisies verwachten dat ze op zijn minst voorzien zijn van Full HD. Hierop zijn een paar uitzonderingen bij de kleinere afmetingen (kleiner dan 32 inch), die vaak een HD Ready-resolutie hebben. Uiteraard zijn er al wel kleinere schermen die wel beschikken over een Full HD resolutie. En natuurlijk bieden veel merken tegenwoordige ook één of meerdere series met 4K Ultra HD-resolutie aan. Alle grote merken komen met meerdere series aan innovatieve en indrukwekkende LED-tv’s op de markt.

Je ziet ’t steeds meer: Nog meer 4K Ultra HD

Vorig jaar werd het aanbod aan 4K Ultra HD-tv’s al flink uitgebreid, in 2016 kwamen de meeste merken al met meerdere series van deze superbeeldschermen. In 2017 zijn merken hier mee door gegaan en dit alleen maar verbeterd. Zeker als je bedenkt dat merken steeds met extra technieken als Quantum Dots en HDR komen. De resolutie van een 4K-tv is vier keer scherper dan die van een Full HD-televisie. Dat houdt in dat er op hetzelfde oppervlakte vier keer meer pixels zitten en dat details daardoor veel beter te zien zijn. Je hebt daarmee pas echt het idee dat je een thuisbioscoop in huis haalt. Maar er is natuurlijk meer. Beelden worden steeds levensechter door de verschillende beeldverwerkingstechnieken die de merken ontwikkelen, zoals HDR, OLED, MicroLED en Quantum Dots.

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar