Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Nieuwste tv-modellen

Nieuwste tv modellen 2017De ontwikkelingen op het gebied van televisies staan nooit stil. Ieder jaar komen de merken met vernieuwde functies en modellen op de proppen. Hierdoor worden functies en technologieën steeds beter én - zeker voor jou als consument - leuker. Nog niet heel lang geleden gebruikten we de tv simpelweg om televisie of films te kijken. Vandaag de dag is dit niet meer 'simpelweg' tv-kijken. Het spreekt voor zich dat PlatteTVdiscounter jou altijd op de hoogte wil houden van de nieuwste ontwikkelingen. Je zult veel nieuwe modellen altijd snel bij ons kunnen bestellen voor een voordelig tarief.

Nieuwste modellen Samsung-tv's 2019

Nieuwste samsung tv's 2018Samsung is een echte trendsetter als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Het aanbod van 4K Ultra HD-tv's is groot, waardoor ieder detail haarscherp is. Door de toevoeging van 4K en HDR worden beelden mooi en helder. De bediening en mogelijkheden van smart-tv worden daarnaast steeds beter en sneller. Je geniet met de Samsung-tv's van een prachtige kijkbeleving. Het Tizen besturingssysteem zorgt ervoor dat jij profiteert van alle mogelijkheden die Samsung jou te bieden heeft. Je maakt eenvoudig gebruik van apps als Netflix, en YouTube op je nieuwe Samsung tv.

Nieuwste modellen LG-tv's 2019

LG nieuwe televisiesLG zet vol in op prachtige beeldschermen met het beste beeld. Deze beschikken over 4K UHD beeldresolutie, wat zorgt voor mooie en heldere beelden. Zeker met de toevoeging van HDR worden beelden prachtig. Zelfs op kleiner formaat kun je genieten. Daarnaast kiest LG naast de LED-tv's voor OLED-televisies. De OLED-beeldschermen zijn uniek en laten je nog meer genieten. De OLED-schermen zijn in verschillende formaten beschikbaar en zijn uitgerust met de beste functies. De mogelijkheden van smart-tv zijn daarnaast uitgebreid en sterk verbeterd. Ieder scherm zorgt voor plezier.

Nieuwste modellen Sony-tv's 2019

Sony nieuwe televisiesDe designs van Sony zijn altijd een lust voor het oog. 4K Ultra HD, HDR en allerlei andere functies: je ziet het allemaal terug in nieuwe modellen van Sony, die tevens worden uitgerust met Android TV. Sony denkt bij enkele modellen ook aan de geluidskwaliteit, die is uitstekend dankzij ingebouwde speakers met veel meer vermogen dan dat je gewend bent bij een platte tv. De nieuwe modellen zijn vaak voorzien van diverse, goed functionerende Smart-tv functies. De BRAVIA modellen hebben zelfs de beschikking over Google Cast én stembesturing.

Nieuwste modellen Panasonic-tv's 2019

Panasonic nieuwe televisiesPanasonic heeft - net als de andere merken - Plasma definitief achter zich gelaten en produceert nu LED-tv's. Vanzelfsprekend doen ze dat met de topkwaliteit die je van Panasonic mag verwachten. Ook voor de modellen van dit jaar kiest Panasonic voor Firefox OS. De topmodellen zijn bovendien voorzien van 4K Ultra HD. Smart-tv wordt nóg verder uitgebreid. Daarnaast worden de nieuwste Panasonic-televisies naast 4K steeds vaker voorzien van HDR. Zodat niet alleen de resolutie, maar ook het contrast verbeterd wordt.

Wij zijn officieel dealer van