050-3050030

Nieuwste tv-modellen

Bekijk snel de nieuwste modellen van jouw favoriete merk

SamsungSonyLGPanasonic

De ontwikkeling van televisies staat nooit stil. Hierdoor worden functies en technologieën die worden toegepast door de verschillende merken steeds mooier en mooier. Nog niet heel lang geleden gebruikten we de tv simpelweg om televisie of film te kijken. Vandaag de dag is dit niet meer 'simpelweg' tv ijken. Met smart-tv worden televisies bijvoorbeeld steeds meer multifunctioneel. Ook op het gebied van beeldkwaliteit is er altijd vernieuwing. Steeds meer fabrikanten kiezen voor 4K Ultra HD. Hierdoor wordt het beeld nog veel scherper en zie je nog meer details. Ook de curved (gebogen) beeldschermen zijn sterk in opkomst. Het spreekt voor zich dat PlatteTVdiscounter jou altijd op de hoogte wil houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zul je nieuwe modellen altijd snel bij ons kunnen bestellen voor een voordelig tarief. Wil jij weten wat per merk de nieuwste ontwikkelingen zijn? Bekijk dan hieronder alle trends en vernieuwingen die de verschillende fabrikanten gebruiken bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. We hebben de verschillende merken voor je op een rij gezet.

Nieuwste TV modellen 2015

Nieuwste modellen Samsung-tv's 2016

Samsung nieuwe televisiesSamsung is een echte trendsetter als het aankomt op nieuwe ontwikkelingen. Een groot aantal prachtige modellen van dit merk beschikken over de beste en nieuwste specificaties. Het aanbod van 4K Ultra HD-beeldschermen is groot, waardoor ieder detail haarscherp is. Ook kiest Samsung steeds vaker voor curved-televisies, waarbij het scherm licht gebogen is voor een optimale kijkervaring alsof je plaatsneemt in een bioscoop. Ook stembediening is steeds vaker te vinden op de beeldschermen, waardoor jij je tv kunt besturen door te praten! Natuurlijk kun je ook kiezen voor 3D om films optimaal te beleven. De bediening en mogelijkheden van smart-tv worden daarnaast steeds beter en sneller, zoals bij de Samsung UE55JS9000. Het kan natuurlijk nog mooier zoals de Samsung UE48JU7500, waar een nieuw soort LED gebruikt is, Quantum Dots genaamd. Tenslotte wordt er ook nog een nieuwe besturingssysteem gebruikt, Tizen.

Ben jij benieuwd? Bekijk dan snel de nieuwste modellen Samsung tv's door op onderstaande button te klikken!

Meer info Samsung tv's

Nieuwste modellen Philips-tv's 2016

Philips nieuwe televisiesPhilips heeft altijd een groot aantal fantastische modellen in de aanbieding. De smart-tv's worden steeds beter, zeker nu de eerste toestellen met Android als besturingssysteem zijn uitgeleverd. Ambilight wordt de komende jaren verder geperfectioneerd en zelfs een opvolger van deze sfeermaker wordt binnen twee jaar verwacht met de naam Afterglow. Net als veel andere fabrikanten kiest Philips steeds vaker voor 4K Ultra HD - met bijvoorbeeld de Philips 55PFK5709 in plaats van Full HD. Dit neemt niet weg dat de Full HD televisies van Philips nog altijd van topkwaliteit zijn. Bekijk dus snel alle nieuwe tv's van Philips.

Meer info Philips tv's

Nieuwste modellen Sony-tv's 2016

Sony nieuwe televisiesDe designs van Sony zijn altijd een lust voor het oog. 4K Ultra HD, 3D en nu ook curved: je ziet het allemaal terug in nieuwe modellen van Sony, die tevens worden uitgerust met Android TV. De curved-tv's van Sony zijn zeer subtiel gebogen voor de beste kijkervaring. Sony denkt bij enkele modellen ook aan de geluidskwaliteit, die is uitstekend dankzij ingebouwde speakers met veel meer vermogen dan dat je gewend bent bij een platte tv. De nieuwe modellen zijn vaak voorzien van diverse, goed functionerende smart-tv functies. De BRAVIA modellen hebben zelfs de beschikking over Google Cast én stembesturing. Bekijk dus meteen het aanbod van nieuwe Sony televisies!

Meer info Sony tv's

Nieuwste modellen LG-tv's 2016

LG nieuwe televisiesLG zet vol in op prachtige beeldschermen met het beste beeld. Ook LG kiest voor de Quantum dot technologie, waar een ander soort LED gebruikt wordt. De OLED-beeldschermen zijn uniek en laten je volop genieten van films en series. Zelfs op kleiner formaat kun je genieten, zoals de LG 49UF850V. OLED is ook beschikbaar in diverse curved beeldschermen die bij LG vaak terug te vinden zijn, net als 4K Ultra HD. De mogelijkheden van smart-tv zijn daarnaast uitgebreid en sterk verbeterd. Steeds meer televisies worden uitgerust met een snelle processor zodat je nooit last hebt van haperingen. Bekijk hier het aanbod van nieuwe LG televisies!

Meer info LG tv's

Nieuwste modellen Panasonic-tv's 2016

Panasonic nieuwe televisiesPanasonic heeft Plasma definitief achter zich gelaten en produceert nu LED-tv's. Vanzelfsprekend doen ze dat met de topkwaliteit die je van Panasonic mag verwachten. Voor de modellen van 2015 kiest Panasonic voor Firefox OS. De topmodellen zijn bovendien voorzien van 4K Ultra HD en 3D. Smart-tv wordt nóg verder uitgebreid en de bediening met een speciaal touchpad is nu ook mogelijk. Panasonic is en blijft een merk voor liefhebbers van kwaliteit. Ben jij dat? Bekijk dan de nieuwe modellen van Panasonic.

Meer info Panasonic tv's

Nieuwste modellen Toshiba-tv's

Toshiba nieuwe televisies De beeldkwaliteit van de allernieuwste Toshiba televisies is verbluffend. Een aantal modellen met 4K Ultra HD zijn namelijk inmiddels verschenen en zijn ook te vinden in ons assortiment. Natuurlijk is er ook voor de liefhebbers van 3D genoeg te vinden. De smart-tv functies werken lekker soepel en de bediening is eenvoudig. Ook de gewone Full HD televisies die Toshiba uitbrengt zijn zeker de moeite waard. Bekijk dus snel ons aanbod.

Meer info Toshiba tv's

Jouw nieuwe tv nu bestellen? Klik bij jouw favoriete merk op 'meer info' en bekijk het complete aanbod zodat je direct een keuze kunt maken!

Nieuw aan de tv’s van 2016

Alle fabrikanten presenteren regelmatig nieuwe televisies, de nadruk ligt daarbij vaak in het begin van een jaar. In dit tijdperk mag je van bijna alle nieuwe televisies verwachten dat ze op zijn minst voorzien zijn van Full HD. Hierop zijn een paar uitzonderingen bij de kleinere afmetingen (32 inch en lager), die vaak een HD Ready-resolutie hebben. Uiteraard zijn er al wel kleinere schermen die wel beschikken over een Full HD resolutie. En natuurlijk bieden veel merken tegenwoordige ook één of meerdere series met 4K Ultra HD-resolutie aan. Alle grote merken komen met meerdere series aan innovatieve en indrukwekkende LED-tv’s op de markt. Maar wat onderscheidt de nieuwste tv-modellen van dit moment nu precies met die van vorige jaren? De belangrijkste kenmerken zijn het Curved beeldscherm en de 4K Ultra HD beeldresolutie.

Je ziet ’t steeds meer in 2016: Nog meer 4K Ultra HD en curved

Vorig jaar werd het aanbod aan 4K Ultra HD-tv’s al flink uitgebreid, in 2015 kwamen de meeste merken al met één of meerdere series van deze superbeeldschermen. In 2016 zal dit alleen maar meer en verbeterd worden. De resolutie van een 4K-tv is vier keer scherper dan die van een Full HD-televisie. Dat houdt in dat er op hetzelfde oppervlakte vier keer meer pixels zitten en dat details daardoor veel beter te zien zijn. Je hebt daarmee pas echt het idee dat je een thuisbioscoop in huis haalt. Maar er is natuurlijk meer. Beelden worden steeds levensechter door de verschillende beeldverwerkingstechnieken die de merken ontwikkelen. Zo vind je bij Panasonic verschillende series nieuwe tv’s met het Studio Master Panel: een beeldtechniek die jouw beeld er kleurrijk, helder en levensecht laat uitzien. Veel fabrikanten kiezen ook voor curved beeldschermen. Hierbij is het beeldscherm licht gebogen. De kijkervaring wordt hierdoor nog beter en je krijgt het gevoel in de bioscoop te zitten. Daar zijn de beeldschermen ten slotte ook gebogen. De curved televisies hebben niet alleen prachtig beeld maar zien er ook zeer stijlvol uit.

Eerst jouw nieuwe tv in ‘t echt bekijken?

Wil je heel graag een nieuwe tv kopen, maar wil je ‘m, voordat je hem bestelt, toch even in het echt bekijken? Dat kan in de showroom van PlatteTVdiscounter.nl. Je vindt ons aan het Hoendiep in Groningen, in de Meubelboulevard van Kruit en Kramer. Onze medewerkers staan voor je klaar om de nieuwste tv-modellen van 2016 te demonstreren. Kom langs en laat je overtuigen!

Onze merken

  • samsung
  • salora

Rating