Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Philips LED-tv

Philips LED-tv

Met een LED-tv van Philips weet je zeker dat je een fantastische kwaliteit in huis haalt. Films en series beleef je nu op geheel nieuwe manier met de allermooiste televisies van Philips. Deze televisies zijn beschikbaar in veel verschillende afmetingen, waardoor ook jij je favoriet kunt bestellen.


Ontdek snel de verschillende modellen en laat je verbazen door de beste modellen Philips televisies! 4K Ultra HD zorgt voor de allermooiste beelden, met Smart-tv kun jij alle functies gebruiken op het web en de HDMI-ingangen staan toe om meerdere externe apparaten aan te sluiten. Gamen, blu-rays afspelen en nog veel meer gaat heel eenvoudig.


Snel naar: Beste LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

De Philips LED-tv blijft altijd een van de populairste merken in televisieland. En dat is niet gek ook, want televisiekijken op een LED-tv van Philips is een nieuwe ervaring: Philips geeft een nieuwe betekenis aan televisie kijken dankzij hun slimme ontwerpen en fantastische mogelijkheden. Wil je weten wat er onder meer allemaal mogelijk is? Je leest het hieronder. Om precieze specificaties te bekijken, klik je jouw favoriete Philips LED-tv hieronder aan.

Kenmerken van een Philips LED-tv

Wat je kunt met zo'n mooie televisie van Philips? Wat dacht je bijvoorbeeld van films beleven en televisiekijken intenser dan ooit tevoren dankzij Natuurlijk kun je ook optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden die smart-tv je biedt. Je deelt alles op je televisie met je smartphone of tablet en je geniet van superieure beeldkwaliteit. Hieronder lees je wat voor mogelijkheden de reguliere Philips LED-tv nog meer heeft.

Smart-tv

Met de Smart TV-functie haal je alle mogelijkheden uit je Philips LED-tv: dankzij een internetverbinding kun je je televisie gebruiken om te Skypen, op YouTube, Facebook en Twitter te kijken en nog veel meer handige tools en applicatie te proberen. Dankzij de vele opties en functies zul jij je niet meer snel vervelen

Handig bedienen

Gemak dient de mens: maak gebruik van je smartphone of tablet om te zappen, maar ook foto's en video's te delen op de televisie. Bij een aantal tv's kun je zelfs je stem gebruiken om de tv te bedienen.


Wij zijn officieel dealer van