Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Wat is Ziggo?

Ziggo is een aanbieder van digitale televisie, internet en telefonie. Miljoenen Nederlanders maken gebruik van Ziggo, zeker nadat het bedrijf in 2015 is samengegaan met UPC. Later is Ziggo ook nog gefuseerd met Vodafone, waardoor het bedrijf officieel VodafoneZiggo heet. In Nederland heeft Ziggo grotendeels het alleenrecht op de kabel. Indien je kabeltelevisie wil, ben je dus vaak afhankelijk van Ziggo. De meeste tv's die je bij PlatteTVdiscounter koopt zijn Ziggo gecertificeerd. Dit wil zeggen dat ze optimaal samenwerken met de diensten van de provider.

<< Terug naar Wiki tv advies

Waarom Ziggo-certificering?

Ziggo-certificering is er om er als kijker zeker van te zijn dat digitale of interactieve tv goed aansluit bij het aanbod van Ziggo. Ziggo biedt certificering voor apparaten die werken met digitale televisie. Digitale ontvangers, maar ook blu-rayspelers en HD-recorders waar een CI+ technologie in is geïntegreerd kunnen Ziggo gecertificeerd zijn. Digitale televisie van Ziggo komt standaard met 25 analoge zenders, 16 HD-zenders, 60 reguliere zenders en Uitzending Gemist. 

Ziggo op PlatteTVdiscounter.nl

Op PlatteTVdiscounter.nl vind je een groot aanbod van televisies die Ziggo-gecertificeerd zijn. In principe wil de certificering gewoon zeggen dat de tv een ingebouwde CI+ aansluiting heeft, die werkt bij Ziggo abonnees. In de CI+ aansluiting plaats je een CI+ module, die tevens verkrijgbaar is bij PlatteTVdiscounter. In de CI+ module zelf plaats je vervolgens weer een smartcard van Ziggo. Deze kun je bij Ziggo zelf aanvragen. Het gebruik van een smartcard en CI+ module zorgt ervoor dat je geen losse digitale decoder hoeft te gebruiken.

Een smartcard is een must als je nog meer zenders wilt hebben dan degene die standaard geleverd worden, zeker als je ook HD kwaliteit wil. Hiermee kun je bij Ziggo namelijk extra pakketten aanschaffen. Een film- sport of humorpakket? Het is allemaal zeer makkelijk te activeren, maar hiervoor heb je wel een smartcard nodig van Ziggo.

Met de CI+ 1.3 module van Quantis kun je nu digitale televisie kijken zonder settopbox. Let op: een CI+ 1.2 module werkt niet in televisies met een CI+ 1.3 aansluiting. Je hebt dan dus een nieuwe module nodig.

ziggo-1-3-ci-plus

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van