Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Panasonic VIERA, wat is het precies?

De hoogwaardige televisies van Panasonic worden door het merk VIERA-tv's genoemd. Stuk voor stuk beschikken de toestellen over uitstekende technieken op het gebied van smart-tv, beeldkwaliteit en andere mogelijkheden. Kies je voor een televisie uit de VIERA serie, dan weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Niet alleen zijn de prestaties goed, ook zien de designs er fantastisch uit in elke woonkamer. Op het gebied van smart-tv zorgt Panasonic continu voor verbetering. Het gebruikersgemak is de laatste jaren sterk gestegen door de hogere snelheid van applicaties en de overzichtelijke menu's. Tegenwoordig werkt Panasonic samen met Firefox op het gebied van smart-tv. Je krijgt toegang tot allerlei apps en kunt eindeloos internetten, gamen en rondkijken op social media. Natuurlijk is ook het terugkijken van programma's mogelijk. Om de bediening makkelijk te maken worden speciale afstandsbedieningen geleverd voor eenvoudige navigatie.

Natuurlijk blinken de VIERA tv's uit wat betreft beeldkwaliteit. Naast Full HD-modellen zijn er nu ook diverse tv's met een 4K Ultra HD beeldscherm. Daarmee krijg je beeldkwaliteit die bioscoopwaardig is en nog meer details laat zien. Ook kleuren en contrast worden steeds realistischer weergegeven.

panasonic-ax800e-kalibratie

Internet

Om smart-tv te gebruiken heb je een internetverbinding nodig. Natuurlijk kun je een netwerkkabel gebruiken, maar bijna alle nieuwe tv's hebben ook wifi aan boord. Daarmee maak je eenvoudig draadloos contact met jouw thuisnetwerk. Vervolgens profiteer je van uitgebreide mogelijkheden waardoor jouw VIERA tv een multifunctioneel apparaat wordt. Dankzij het gebruik van Firefox OS in bepaalde toestellen wordt het gebruikersgemak van alle smart-tv toepassingen een stuk beter. Gelukkig maar, want oude smart-tv's waren vaak erg traag en onhandig te bedienen. Overigens is het ook steeds vaker mogelijk om contact te leggen tussen je laptop, smartphone, tablet en de tv. Daardoor kun je eenvoudig het beeld van een klein apparaat naar het grote scherm spiegelen en ziet alles er een stuk beter uit. Het is zelfs mogelijk om het beeld van je tv naar jouw smartphone te streamen. Handig als je nog even een serie wil kijken terwijl je al in bed ligt. Hoe dan ook, dankzij de smart-tv opties op Panasonic VIERA televisies haal je veel meer uit jouw tv!

Beeld

Het beeld van de VIERA-tv's is indrukwekkend. Natuurlijk zijn er diverse Full HD tv's, maar ook het 4K Ultra HD-beeldscherm is in opkomst. De resolutie van 4K is vier keer scherper dan Full HD waardoor je meer details ziet. Diverse technieken worden daarnaast toegepast om het beeld te optimaliseren. Daardoor profiteer je van prachtige, levendige kleuren en realistisch contrast. Door de beeldfrequentie te verhogen zorgt Panasonic er verder voor dat je ook de snelste actiescènes vloeiend ziet verschijnen. Liefhebbers van 3D kunnen overigens ook kiezen voor een Panasonic VIERA televisie, want 3D-techniek wordt in veel toestellen toegepast.

<< Terug naar Wiki tv advies

Wij zijn officieel dealer van