Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Verhoog direct je omzet met Narrowcasting

Het gebruik van beeldschermen voor het tonen van reclame of informatie in bijvoorbeeld een winkel of horecaruimte heet narrowcasting. In tegenstelling tot bij broadcasting, waar een grote en relatief onbekende groep bereikt wordt, bereik je met narrowcasting een meer specifieke doelgroep op het juiste moment en de juiste plaats. Zo kun je bijvoorbeeld in een restaurant je dagschotel op het scherm laten verschijnen om je omzet te verhogen. PlatteTVdiscounter heeft verschillende beeldschermen in het assortiment die speciaal ontwikkeld zijn voor narrowcasting.

Narrowcasting

Platte schermen

Narrowcasting is vooral populair geworden door de opkomst van platte schermen. Ze nemen weinig ruimte in en leveren haarscherp beeld. Door de steeds verbeterende digitale mogelijkheden zijn ze daarnaast eenvoudig in te stellen. Met name op de langere termijn zijn ze goedkoper dan fysieke reclameborden en posters, want informatie kan eenvoudig gewijzigd worden. Niet voor niets zijn de beeldschermen niet alleen in winkels en horeca te zien, maar bijvoorbeeld ook op vliegvelden en in het openbaar vervoer. Reisinformatie kan dankzij narrowcasting voortdurend actueel blijven.

narrowcasting

Mogelijkheden

Schermen speciaal gemaakt voor narrowcasting zijn eenvoudig te bedienen door elke ondernemer. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld linksboven op een scherm live voetbal laten zien, terwijl onder en aan de zijkant reclame voor je producten verschijnt. Speciale software helpt je met het indelen van de schermen en in bepaalde gevallen is gedoe met kabels zelfs niet nodig. Content kan gewoon draadloos vanaf een smartphone geplaatst worden indien gewenst. Probleemloos maak je dus informatie op maat voor je doelgroep met als gevolg een stijging van omzet. In tegenstelling tot bij normale tv's kunnen de schermen niet alleen horizontaal maar ook verticaal worden opgehangen. Daardoor is het dus ook mogelijk om in feite een digitale posterlijst aan de muur te plaatsen.

narrowcasting

Duurzaam

De beeldschermen die gebruikt worden voor narrowcasting krijgen te maken met verschillende omstandigheden. Denk daarbij aan hogere temperaturen en luchtvochtigheid. Ook staan de schermen vaak lange tijd achter elkaar aan. Juist daarom worden deze tv's extra degelijk gemaakt om onder zware omstandigheden langdurig te kunnen functioneren. Dankzij het gebruik van LED-techniek hoef je daarnaast niet te vrezen voor een hoge energierekening.

Informatie en advies op maat

Ben je enthousiast over de mogelijkheden en wil je graag meer informatie of persoonlijk advies voor jouw bedrijf? Bel dan onze specialisten op 050-3050030. 


Actueel aanbod

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

 

Wij zijn officieel dealer van