Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung HDR-tv

Samsung HDR-tv's zorgen voor een realistische weergave van ieder beeld dat wordt afgespeeld op je tv. Waar Samsung allereerst koos voor Quantum Dots om beelden scherper weer te geven, is daar nu ook HDR bij gekomen. High Dynamic Range zorgt dat de helderheid en contrast verbeterd worden. Ook het kleurspectrum wordt verbreed. Door deze toevoeging worden donkere én lichte scènes scherper weergegeven. Zo blijft een zwarte schaduw echt zwart en de lamp verderop in de kamer echt fel. Je ziet hier geen donkere of lichte vlek, maar de details die je hoort te zien. Buiten zie je in plaats van alleen zonlicht ook de wolken en in het donker zie je gewoon de tafel staan. Scènes worden dus getoond zoals de regisseur dat voor ogen had. Dat is toch wel een zeer groot voordeel van deze functie, waardoor films en series toch net weer iets leuker worden.


Of ga naar: HDR-tv | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Outlet


Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Laat je verrassen door de indrukwekkende weergave van beelden met een van de HDR-tv's van Samsung. Je gaat genieten van een prachtige bioscoopervaring. Deze televisies tonen namelijk niet zomaar een beeldkwaliteit. De beelden die getoond worden, zijn van een hoogwaardige kwaliteit.

Aangezien de tv's beelden in HDR weer kunnen geven, ervaar je een breder contrast en kijk je naar meer kleur. Door dit bredere spectrum, wordt ervoor gezorgd dat details zichtbaar zijn in de donkere en lichte delen van het beeld. Natuurlijk zorgt HDR al voor een mooie weergave van beelden, maar dan ben je er nog niet. Deze televisies hebben jou namelijk nog meer te bieden.

Zo is de beeldfrequentie hoog en heb je geen last van haperende beelden. Je bent van alle gemakken voorzien met deze modellen Samsung tv's. Sinds 2015 wordt deze functie toegepast en inmiddels is de functie alweer sterk verbeterd. Hierdoor kun je nog meer genieten. Tegenwoordig is veel HDR-content beschikbaar, zodat jij ook daadwerkelijk beelden in deze hoge kwaliteit kunt bekijken.

Een ander voordeel is dat je toegang hebt tot internet en dat deze beeldschermen 4K Ultra HD tot hun beschikking hebben. Dit zorgt voor nóg scherpere beelden dan een Full HD HDR-tv. Kortom, jij bent van alle gemakken voorzien en zult je niet snel meer gaan vervelen met alle mogelijkheden die je tot je beschikking krijgt!


Wij zijn officieel dealer van