Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Panasonic blu-ray spelers

Panasonic blu-ray-spelers Ben jij een echte filmliefhebber en wil jij films afspelen in de hoogste kwaliteit? Kies dan voor een Panasonic blu-ray speler! Met deze blu-ray spelers kun je niet alleen genieten van beelden in topkwaliteit, je kunt ook gebruik maken van online entertainment en zelfs films omzetten in 3D-films! Door over te schakelen naar 3D worden films nog intenser. Objecten uit de film komen recht op je af, de lippen van Angelina Jolie kun je bijna aanraken. Geen zin om een film te kijken? Switch naar de internetbrowser of één van de vele beschikbare apps zoals YouTube en geniet van online entertainment! Kijk hieronder voor de Panasonic blu-ray spelers.


Of ga naar: Blu-ray spelers | 4K Blu-ray spelers | LG Blu-ray spelers | Panasonic Blu-ray spelers | Sony Blu-ray spelers

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Ontdek jouw nieuwe Panasonic blu-ray speler! Deze blu-ray spelers zijn eenvoudig aan te sluiten op het thuisnetwerk en natuurlijk ook op de tv. Je kan genieten van online entertainment en blu-ray films in de hoogste kwaliteit. Verder hebben de blu-ray spelers van Panasonic doorgaans de volgende specificaties: Smart Home Networking, multi-format weergave, opgeslagen inhoud afspelen, geschikt voor Smart tv's, geschikt om dvd's om te zetten in 3D-films en de beschikking over Skype (optioneel). Bekijk jouw favoriete model om te zien wat er precies op zit!

Kenmerken van Panasonic blu-ray spelers

Je hoeft je met een Panasonic blu-ray speler geen seconde te vervelen, want je kan genieten van een uitgebreid aanbod aan online entertainment. Zo kan je Skypen met jouw familie en vrienden of zet je gemakkelijk een normale 2D-film om naar 3D! De Panasonic blu-ray spelers bevatten een echt bioscoopgeluid, zodat je het gevoel hebt alsof je in een bioscoop zit. Het geluid is helder en bevat geen ruis, zodat jij ongestoord kunt genieten van de mooiste films en series. Je hoeft ook nooit meer op zoek naar de afstandsbediening dankzij de Remote Control App van Panasonic. Je bedient de tv enkel met jouw smartphone of tablet! Als de Remote applicatie niet bevalt, kan je alsnog de Touch Pad afstandsbediening pakken, waarmee je door het scherm aan te raken de tv kunt bedienen.

4K Ultra HD-upscaling

Sommige blu-ray spelers van Panasonic beschikken over 4K Ultra HD-upscaling. 4K / Ultra HD is qua beeldresolutie de opvolger van Full HD. Deze nieuwe resolutie is vier keer zo scherp als FUll HD. Het beeld is dan ook werkelijk fantastisch met 4K. Helaas is er nog weinig content beschikbaar in deze hoge resolutie. Daarom heeft Panasonic ervoor gezorgd dat er 4K Ultra HD-upscaling technologie beschikbaar is op sommige modellen. Met deze technologie worden beelden die geen 4K Ultra HD-resolutie hebben verbeterd zodat je altijd van het beste beeld geniet. Met een blu-ray speler van Panasonic ben je klaar voor de toekomst!

Miracast

Met Miracast kun je het beeld van jouw smartphone of tablet weergeven op de tv. Je kunt bijvoorbeeld games spelen, foto's en video's bekijken en muziek afspelen. Miracast werkt via wifi Direct-technologie, hierdoor is er een razendsnelle verbinding tussen je mobiel apparaat en de blu-ray speler mogelijk. Met behulp van een afspeelprogramma is het zelfs mogelijk om direct content op het grote scherm te bekijken zonder tussenkomst van een wifi-toegangspunt.

Voor alle informatie over jouw nieuwe Panasonic blu-ray speler klik je jouw favoriete model aan!


Wij zijn officieel dealer van