Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

De beste Smart-tv's 2019

Beste Smart tv

Tegenwoordig zijn bijna alle nieuwe televisies Smart-tv's. Dit wil zeggen dat de tv met internet verbonden kan worden waarna apps bruikbaar zijn. Wanneer je over een Smart-tv beschikt en deze met internet verbindt, gaat er wereld aan content voor je open. Het is namelijk heel eenvoudig om apps op de tv te gebruiken. Veelgebruikte applicaties zijn Netflix, YouTube en NPO gemist. Het maakt niet uit wat je wanneer wilt kijken, dat bepaal je namelijk helemaal zelf. Met één van de beste Smart-tv’s kun je alle kanten op. Een groot voordeel is dat inmiddels ontzettend veel apps en content beschikbaar zijn om te bekijken.

Beste Smart-tv's op basis van:

Je zit met een smart-tv niet meer vast aan de reguliere programmering op tv. Jij stelt geheel je eigen tv-gids samen.

Meest verkocht

De keuze is zeer uitgebreid als het om Smart-tv's gaat. Tegenwoordig zijn bijna alle nieuwe beeldschermen die geproduceerd worden Smart-tv’s. Nagenoeg elk merk gebruikt een ander Smart-tv platform. Zo werkt LG met WebOS, Samsung met Tizen en Sony grotendeels met Android. Desondanks zijn de functies en mogelijkheden doorgaans ongeveer hetzelfde. Het gebruikersgemak is de laatste jaren bij alle merken sterk verbeterd. Populaire apps als Netflix zijn bij alle bekende merken wel beschikbaar. Bij duurdere Smart-tv’s zal je vaak merken dat de reactiesnelheid sneller is, er minder laadtijden zijn en dat meer geschikte afstandsbedieningen inbegrepen zijn. Om de keuze voor een Smart-tv iets makkelijker te maken hebben wij hieronder de Smart-tv's verzameld die het meest verkocht zijn. Zo krijg je een idee van de tv's die vaak gekozen worden door anderen en dus goed in de smaak vallen!

Meest verkochte Smart-tv
  • kies jouw inchmaat:

Beste koop

Wij helpen jou graag bij het kiezen van een Smart-tv die past bij jouw wensen en eisen. Hier vind je een compleet overzicht van alle Smart-tv's die wij aanbieden, maar we snappen dat dit er veel tv's zijn waardoor je de draad kwijt kunt raken. Daarom vind je hieronder een overzicht om een indruk te krijgen van waar andere mensen voor gaan en hieronder vind je Smart-tv's die wij aanraden. Dit zijn dus niet alleen de duurste tv's maar ook tv's voor een lagere prijs die van goede kwaliteit zijn. Kijk snel of er één staat die bij jouw wensen past en bestel vandaag nog! Om de keuze wat eenvoudiger te maken hebben we een mooi overzicht gemaakt. Het overzicht is ingedeeld in 3 verschillende budgetten, en dan per inchmaat.

Beste Smart-tv - Klein budget
  • kies jouw inchmaat:

Beste Smart-tv - Beste prijs/kwaliteit
  • kies jouw inchmaat:

Beste Smart-tv - Allerbeste kwaliteit
  • kies jouw inchmaat:

Smart-tv kopen?

Ben je op zoek naar een Smart-tv maar weet je niet welke je moet kopen? Wij hebben hierboven een aantal Smart-tv’s verzameld die het meest verkocht zijn en die wij aanraden. Kijk eens of er een Smart-tv staat die voldoet aan al jouw eisen en bestel vandaag nog een Smart-tv. Ontdek de wereld die Smart-tv te bieden heeft zelf! Mocht je er niet uitkomen, dan staat onze klantenservice voor je klaar via de chat, mail of telefoon.

Wij zijn officieel dealer van