Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

kieskeurig cijfer Thuiswinkel

 

Beste tv

4k-frog

Het aanschaffen van een tv kan erg moeilijk zijn. Je hebt veel verschillende merken, veel verschillende functies en verschillende type tv's. Er zijn bijvoorbeeld LED-tv's, Plasma-tv's en tegenwoordig ook OLED. Tv's kunnen verschillende beeldvernieuwingsfrequenties hebben. Hoe hoger de waarde van de beeldvernieuwingsfrequentie, hoe vloeiender het beeld wordt weergegeven. Hiernaast zijn er nog veel meer verschillen tussen tv's. Er worden vaak moeilijke termen gebruikt, hierdoor begrijpt niet iedereen wat er bedoeld wordt.

Het kopen van een tv is daarom voor veel mensen een lastig karwei. Dit komt ook omdat er eigenlijk niet één 'beste tv' of 'beste tv merk' aan te wijzen is, elk merk en ieder merk heeft wel een aantal voordelen en topmodellen in het assortiment zitten. Hieronder worden al een aantal van de beste tv's weergegeven die zorgen voor veel vermaak.

Natuurlijk zijn dit niet de enige televisies die gezien kunnen worden als de beste tv's. Om je te helpen bij het kopen van een tv hebben wij voor Samsung, SonyLG, Panasonic en Philips een top 5 samengesteld met daarin de beste tv's per merk. Hierbij is onder andere gekeken naar de beste koop per categorie. Als jij al een merk hebt gekozen, wordt de zoektocht naar een nieuw beeldscherm weer een stukje makkelijker. Onder Smart-tv's worden tv's verstaan waarmee je kunt internetten en apps kunt downloaden en gebruiken. Naast de vijf beste Smart-tv's per merk zijn de beste LED-tv's, Smart-tv's en 3D-tv's aangegeven. Voor extra informatie kun je de tips bij het kopen van een nieuwe tv bekijken, erg handig!

Met een LED-tv weet je al dat je naar zeer scherp beeld kunt kijken. Dit kan in verschillende resoluties. Hierbij is Full HD tegenwoordig nog het meestgebruikte, maar 4K Ultra HD is zeker in opkomst en wordt ook steeds vaker gebruikt op deze televisies. In steeds meer woonkamers is deze resolutie dan ook te vinden. Deze laatstgenoemde resolutie is vier keer scherper dan Full HD, maar dat betekent niet dat je Full HD kunt afschrijven. Beide beeldkwaliteiten brengen series en films op een fantastische manier onze woonkamer binnen. 4K UHD bevalt zo goed, dat diens opvolger ook alweer op de markt is gebracht, namelijk SUHD, ook wel Super Ultra HD genoemd. Vanwege de ingebouwde nanokristallen wordt het beeld nog helderder en zuiverder.

Smart-tv voegt hier iets extra's aan toe. Als je zelf al kennis hebt gemaakt met Smart-tv weet je dat dit een functie is die je nog meer plezier laat beleven en tegenwoordig eigenlijk niet mag ontbreken op je televisie. Met de internettoegang kunnen tal van extra mogelijkheden benut worden. Browsen op het web, video en series On Demand, installeren van applicaties. Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door deze functie.

3D-televisie is daarnaast uiteraard ook nog een zeer leuke toepassing. Deze zorgt er namelijk voor dat de actie op jouw tv, zich om je heen afspeelt. Alles komt jouw woonkamer nu namelijk gewoon binnen. En dat ook nog eens in een mooie kwaliteit. Geniet dus zelf van beelden die op je af lijken te komen! Kijk voor de beste tv met 3D hieronder!

Wil jij graag meer weten over een bepaalde functies om zelf de beste tv te kopen? Dan kun je altijd een kijkje nemen in ons Wiki tv advies.

Beste televisies en beste koop 2017

Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie wil je uiteraard een goede televisie met uitstekend beeldkwaliteit en eventueel verschillende mogelijkheden. Om een goed overzicht te geven van de verschillende televisies van de beste koop is hieronder een overzicht gemaakt. Hier kun je onder andere vinden welke LED-tv's bij de beste koop horen maar ook bijvoorbeeld de beste 3D-tv's, beste Smart-tv's in het algemeen en de beste Smart-tv's per merk. Per categorie staat uitgelegd wat het inhoudt. Kijk gerust rond en klik op de oranje button voor meer informatie.

Beste LED-tv's

led-tv

Een LED-tv heeft veel voordelen, het is dus erg begrijpelijk dat je voor een LED-tv wilt kiezen. De LED-tv heeft een laag energieverbruik. Daarnaast hebben ze een dun scherm dit komt door de LED-lichtjes, deze hebben namelijk weinig ruimte nodig. Dit lijkt erg mooi als je de televisie aan de wand wilt hangen. De beeldkwaliteit is ook uitstekend. De televisie heeft een hoge helderheid en een hoog contrast.

meer info

Beste Smart-tv's

smart-tv

Een Smart-tv is een televisie die verschillende mogelijkheden biedt op het gebied van entertainment. Verbind je televisie met internet en je kunt surfen op het web met je eigen tv. Dit is nog lang niet alles. Je kunt namelijk gebruik maken van verschillende applicaties zoals Facebook, Netflix, Skype, games, nieuws en nog veel meer. Je hoeft je niet meer te vervelen met een Smart-tv. Klik op de oranje button voor een overzicht van de beste Smart-tv's!

 meer info

Beste Samsung Smart-tv's

Samsung-tv

Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf en is daarna uitgegroeit tot een wereldbedrijf. Samsung heeft dan ook televisies van topkwaliteit. Er zijn tv's in verschillende maten, zo zit het juiste formaat er altijd voor je tussen. De verschillende tv's beschikken over verschillende specifitcaties. Zo zijn er televisies met Smart-tv, 3D, 4K ultra HD, Full HD, een Curved-beeldscherm maar ook met LED. Als je voor Samsung kiest ben je verzekerd van een goede televisie, het is aan jou de keuze over welke specificaties de tv moet voldoen. Klik op de oranje button om de beste Samsung Smart-tv's te bewonderen!

 meer info

Beste Panasonic Smart-tv's

panasonic-tv

Panasonic bestaat sinds 1918 en heeft al veel ervaring in het produceren van televisies. Panasonic heeft een groot assortiment aan zowel plasma- als led-schermen. Daarnaast beschikken een aantal tv's over Smart-tv. Dit wordt bij Panasonic: VIERA Connect genoemd. Wij hebben voor jou de beste Smart-tv's van dit merk op een rijtje gezet, op deze manier wordt de keuze een stuk gemakkelijker. Voor meer informatie over de beste Panasonic Smart-tv's kun je op de 'meer info' button klikken.

meer info

Beste LG Smart-tv's

logo-lg

Ben je op zoek naar een LG-tv en ben je door het grote assortiment het overzicht kwijt? Wij helpen je een handje mee door een de beste LG Smart-tv's op een rij te zetten, deze kun je vinden door op de oranje button te klikken. De televisies zijn in veel verschillende maten. Zo zijn er tv's van 22 inch (56 cm) maar ook van 84 inch (214 cm). Voor iedereen is dus de juiste maat beschikbaar. Ze beschikken allemaal over andere specificaties. Denk hierbij aan specificaties als full HD, 4K Ultra HD, Curved, LED en zelfs OLED.

 meer info

Beste Philips Smart-tv's

Philips-ambilight

Philips is in Eindhoven begonnen als gloeilampenproducent en is uitgegroeit tot een wereldbedrijf met consumenten electronica, verlichting en medische apparatuur. De televisies van Philips beschikken allemaal over topkwaliteit. Ambilight is één van de bekenste innovaties van Philips. Er zitten lampen achterop de tv die de kleur van het scherm weergeven op de wand achter de tv. Op deze manier wordt tv kijken nóg leuker! Ook heeft bijna elke tv, Smart-tv. Klik op de oranje button om de beste Philips Smart-tv's te bekijken.

meer info

Beste Sony Smart-tv's

sony

Sony bestaat sinds 1946 en is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de grootste electronicafabrikanten. Sony heeft verschillende televisies met verschillende specificaties. Zo heb je de Bravia-tv's, LED-tv's, 3D-tv's en 4K Ultra HD-tv's. Deze hebben verschillende specificaties als Smart-tv. Met Smart-tv open je een wereld aan entertainment. Je krijgt toegang tot applicaties, je kunt surfen op het web of bijvoorbeeld je smartphone connecten met de tv. Klik op de oranje button als je de beste Smart-tv's van Sony wilt ontdekken.

meer info

 

 

Kort overzicht en aanbevolen tv's

Hieronder vind je al een klein overzicht van enkele van de beste televisies in het aanbod van PlatteTVdiscounter.nl. Dit zijn aanbevolen tv's. Hierbij is ook gekeken naar de televisies die consumenten graag willen hebben. Deze televisies hebben een hoop leuke functies. Wil jij precies weten wat ze doen? Daarvoor is het Wiki tv advies. Hier vindt je de informatie die je nodig hebt!

 

Prijswinnaars: Consumentenbond beste koop, beste uit de test en de EISA award

Je hebt tv's die goed zijn en tv's die fantastisch zijn. De prijs voor een tv staat niet garant voor kwaliteit. Daarom maakt de Consumentenbond gebruik van twee predicaten: beste koop en beste uit de test. Bij beste koop wordt er gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Bij beste uit de test wordt er gekeken hoe goed een tv presteert t.o.v. gelijkwaardige modellen. De EISA award is een Europese award die wordt uitgedeeld aan alleen de beste producten. De winnende producten worden gekozen door vijftig toonaangevende tijdschriften uit heel Europa. De winnaars mogen een jaar lang adverteren met de EISA award.

Beste koop  Beste uit de test Eisa Awards

 

Best reviewed Kieskeurig

Elke maand krijgen producten de 'Best Reviewed' titel toegewezen van Kieskeurig.nl. Deze titel wordt op basis van reviews van consumenten toegekend aan producten. Om in aanmerking te komen voor deze titel moet het product aan een aantal criteria voldoen. Zo moet het product de afgelopen 2 maanden ten minste 4 reviews hebben gekregen. Daarnaast moet het product door minimaal 2 winkels op Kieskeurig worden verkocht. En tot slot moet het product een gemiddelde beoordeling hebben van een 8. Voldoet het product aan deze drie criteria dan kan het product bekroond worden tot 'Best Reviewed'.

Bekijk op onze website welke producten deze maand Best Reviewed zijn!

meer info

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar