Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

70-75 inch tv

70 tot 75 inch tv's geven je een meer dan complete televisie-ervaring. Dankzij het grote scherm met een diagonaal van 170 cm tot 190 cm lijkt het alsof je in de bioscoop zit, alleen hoef je geen dure kaartjes te kopen. Dit kan namelijk gewoon in je eigen vertrouwde woonkamer! Wil je optimaal genieten van je favoriete tv-series, films en programma's? Dan is een 70 inch tv of 75 inch televisie echt iets voor jou. Op PlatteTVDiscounter.nl vind je verschillende tv's van deze afmeting. Dit zijn televisies tot 190 centimeter, meestal met een LED-beeldscherm. Full HD, 4K UHD, Smart en meer liggen voor jou voor het grijpen. Alles zorgt ervoor dat jij op een unieke wijze kunt gaan genieten van de mooiste beelden. Bekijk het complete assortiment aan 70 tot 75 inch televisies en bekijk wat jij allemaal kunt beleven, geheid dat je verbaasd bent waartoe ze in staat zijn!


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

70 inch en 75 inch tvEen 70-75 inch tv heeft veel voordelen. Zo beleef je televisiekijken alsof je in een bioscoop zit. Ze zijn geschikt voor een kijkafstand van minimaal 5 meter. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden bij het plaatsen van je televisie. Eenmaal geplaatst kun je natuurlijk volop gaan genieten van alle films, series en tv-programma's die jij graag bekijkt.

Welke merken hebben een grote tv?

Op PlatteTVDiscounter.nl vind je verschillende grote merken die een 70 inch tot 75 inch tv aanbieden. Bijvoorbeeld Sony en Samsung. Dit zijn televisies van 70 inch tot 75 inch, meestal met een LED-beeldscherm. Wil je toch een iets grotere televisie? Dan heb je de keuze uit diverse primium schermen. Deze types hebben namelijk een 4K Ultra HD-scherm, waardoor alles nog beter weergegeven wordt. Bekijk dan eens ons aanbod voor 70-75 inch tv's.

Check altijd de televisie zelf op de afmetingen en beelddiagonaal.

Muurbeugels voor 70-75 inch tv

Een grote televisie komt erg mooi tot zijn recht als hij aan de muur is opgehangen. Bekijk ons aanbod van muurbeugels die geschikt zijn voor 70-75 inch televisies, van o.a. Konig en Samsung. Er zijn verschillende mogelijkheden om ruimte te besparen en de kabels weg te werken. Je kunt bij sommige muurbeugels de luidspreker onder je televisie plaatsen.


Wij zijn officieel dealer van