Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

  Thuiswinkel Waarborg

4K-tv

Alles over 4K Ultra HD en waarom je hiervoor zou moeten kiezen vind je hier.


4K-tv

Een 4K Ultra HD-tv laat jou op een zeer unieke manier tv-kijken. Beelden zijn op een 4k UHD-tv mooier dan ooit. Deze beeldkwaliteit zorgt voor een nog betere afstemming op de ultieme kijkervaring. Ultra HD is de opvolger van Full HD en zorgt voor een vier keer scherper beeld dan zijn voorganger. Een 4K-tv brengt beelden tot leven en geeft details levensecht weer. Zelfs de kleinste details worden zichtbaar op deze UHD-tv's. Uiteraard zijn de nieuwste 4K Ultra HD-tv's bij ons te bestellen.


Op onze informatie 4K Ultra HD-tv-pagina vind je meer informatie over de techniek, de voordelen en de modellen.


Of ga naar: Beste 4K Ultra HD-tv's | LED-tv | OLED-tv | Smart-tv | Curved LED-tv

Artikelen 1 tot 15 van 97 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat is 4K Ultra HD?

Misschien heb je er wel eens van gehoord: 4K Ultra HD. Inmiddels is het alweer enige tijd op de markt, maar het is nog altijd de hoogste resoluties die er momenteel mogelijk is in televisieschermen op de consumentenmarkt. Het is de opvolger van Full HD en wat voor opvolger! Waar Full HD gebruikmaakt van een resolutie van 1920x1080 pixels, vind je in een 4K Ultra HD-tv een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat betekent vier keer meer pixels op hetzelfde stuk beeldscherm in vergelijking met een Full HD-tv. En daarmee krijg je ook een beeld dat vier keer scherper is dan ooit. Je ziet dus meer details in films, series en foto's. Met zo’n tv wordt het vier keer meer genieten!

Maar wat heb je daar dan aan, zul je misschien denken? Heel eenvoudig: je kunt nu al kijken naar een scherper en helderder beeld. Zeker omdat al veel content beschikbaar is in 4K en in de toekomst zullen ook veel programma's in deze hogere kwaliteit worden uitgezonden. BBC zond tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 al enkele programma's uit in 4K UHD, maar tegenwoordig kijk je al veel films en series in 4K. Zo ook met streaming diensten als Netflix. Dit Amerikaanse bedrijf heeft een apart abonnement voor UHD-content. Deze resolutie is dus alweer enkele jaren beschikbaar en wordt ook steeds verder ontwikkeld. Komende jaren zal dat alleen maar verder uitgebreid worden. Met een televisie die dit signaal aankan, ben jij dus helemaal klaar voor de toekomst.

Wat kan ik kijken in 4K?

Er is inmiddels al veel content in 4K beschikbaar, dus je kunt wel degelijk in 4K kijken. Steeds meer films en series zijn ook te bekijken in deze resolutie. Content die nog niet beschikbaar is in deze hoge kwaliteit, is vaak toch in een hoge kwaliteit te zien. Dit wordt mogelijk gemaakt door UHD upscaling. Dit wil zeggen dat de televisie het beeld van Full HD om kan zetten naar 4K Ultra HD. Ook is het mogelijk om te gamen op dit beeld. Dit zal dus vaak gebeuren vanwege de upscaling functie. Kijk dus ook altijd in de hoogste kwaliteit, kies voor een 4K-tv.

Merken 4K UHD-tv's

De meeste televisiemerken hebben momenteel al meerdere 4K UHD-tv's op de markt gebracht. Deze zijn natuurlijk ook te bestellen op PlatteTVDiscounter.nl. Je kunt voor zo'n super-tv al terecht bij Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Toshiba en LG. Deze merken zitten natuurlijk niet stil en zorgen dat steeds meer nieuwe modellen beschikbaar worden. Die de beschikking krijgen over (ver)nieuwde mogelijkheden. De ene tv is nog mooier dan de ander. Op deze pagina vind je altijd alle modellen die beschikken over deze hoge resolutie, dus blader eens rustig doorde verschillende 4K-tv's.

Momenteel wordt er steeds meer in 4K wordt uitgezonden, dus je hoeft niet bang te zijn dan je niets aan de 4K-functie hebt. Gelukkig kun je ook nog heel gemakkelijk genieten van foto's en binnenkort ook van games, aangezien deze allebei vaak al in een hoge resolutie worden opgenomen.

Functies en merken

Omdat verschillende merken een 4K-tv op de markt heeft gebracht, betekent het ook dat verschillende functies te vinden zijn op deze beeldschermen. LG heeft bijvoorbeeld meerdere beeldschermen die zijn uitgerust met Cinema 3D, Samsung lijkt zijn schermen vervolgens tegenwoordig al standaard met Soccer Mode uit te rusten en Philips kiest steeds vaker voor Ambilight. Uiteraard zijn dit nog lang niet alle technologieën die jij kunt vinden op deze 4K-tv's. Check alle informatie nu door de verschillende modellen hier aan de rechterkant de diverse modellen aan te klikken. Bestel vervolgens je favoriet en geniet, want als je één ding kunt doen met deze beeldschermen is het wel genieten!


Wil jij graag meer informatie lezen? Bekijk dan onze informatie 4K Ultra HD-tv-pagina.

Top UHD-televisies

- LG OLED65C7V

- Samsung UE55MU6470


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar