Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: tijdelijk extra scherpe deals in onze outlet »

Thuiswinkel Waarborg

3D-tv

3D-tv

Met een 3D-tv is het mogelijk meer diepte aan te brengen in beelden. Net als in de bioscoop lijkt het erop alsof de acteurs en actrices jouw woonkamer binnengelopen komen. Jij zult omringd worden door actie, romantiek, sport en veel meer. Bekijk vandaag nog alle aanbiedingen voor 3D-tv's en haal voordelig jouw exemplaar in huis!


We hebben alle beschikbare modellen die beschikken over 3D hieronder voor je op een rijtje gezet. We hebben in deze categorie onder meer de merken Panasonic, Philips, LG en Sony. Maak je keuze en trakteer jezelf op jouw nieuwe 3D-televisie! Wanneer je een 3D-tv koopt, kun je uit twee verschillende technieken kiezen: actief 3D en passief 3D. Beide soorten bieden een helder beeld, actief zelfs nog iets beter dan passief. Daarentegen is passief 3D wat comfortabeler dankzij de lichtgewicht brilletjes waar geen batterijen en andere apparatuur in zijn ondergebracht.


Helaas zijn er tegenwoordig steeds minder 3D-tv's beschikbaar. Lees hier meer over de ondergang van de 3D-tv.


Of ga naar: 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Wat is een 3D-tv?

Met een 3D-tv is het mogelijk om meer diepte in het beeld te zien. Je ziet bijvoorbeeld auto's of ruimteschepen uit een film op je afkomen, hierdoor beleef je een veel intensere kijkervaring. Bij 3D-tv's kun je kiezen uit actieve of passieve 3D. Een actieve 3D-bril bestaat uit twee LCD-schermen die om en om doorzichtig en donker worden gemaakt. Het wisselen van doorzichtigheid gebeurt heel snel. Hierdoor zie je diepte op het scherm. Actieve 3D-tv's vereisen actieve 3D-brillen, deze brillen moeten opgeladen worden en zijn veel duurder dan passieve 3D-brillen. Bij passieve 3D worden er twee beelden over elkaar op het scherm getoond. Hierbij bestaat het beeld uit vier lijnen. Per oog zie je twee beeldlijnen, hierdoor ontstaat er diepte. De passieve 3D-brillen zijn licht en goedkoop, in tegenstelling tot actieve 3D-brillen.

Zet de 3D-functie op de tv aan, zet de bril op je neus en je kijkt op een leuke en unieke manier naar series en films. Klik aan de linkerkant het gewenste merk aan of de rest van de specificaties. Meerdere opties aanvinken is ook mogelijk zo kun je kiezen voor een 3D-tv die ook nog eens de mogelijkheid heeft tot Smart-tv of een 4K resolutie heeft. Natuurlijk is hier nog veel meer keuze, waaruit jij kunt kiezen. Profiteer vandaag nog en bestel direct je tv!

Actieve of passieve 3D?

Je kunt 3D-tv's onderscheiden in twee verschillende categorieën als het aankomt op 3D. Dit zijn actieve en passieve 3D. Beide technieken hebben zo hun voor- en nadelen. De voordelen van actieve 3D: het beeld is haarscherp en 2D beeldkwaliteit blijft van uitstekende kwaliteit. De nadelen van actieve 3D zijn: dure en zware 3D-brillen en de brillen hebben batterijen nodig. De voordelen van passieve 3D zijn: brillen zijn licht en goedkoop, je hebt geen batterijen nodig voor de brillen en deze techniek is comfortabeler. De nadelen van passieve 3D: de beeldkwaliteit wordt iets lager wanneer je 3D gaat kijken in vergelijking met actieve 3D. Toch is dit eigenlijk nauwelijks waarneembaar en kun je gewoon optimaal genieten van 3D-films. Passief 3D is ook de meest gebruikte techniek in bioscopen.

Hoewel beide technieken dus verschillende voordelen en kleine nadelen hebben zul je altijd profiteren van een unieke kijkervaring.

4K Ultra HD

Een tal van 3D-tv’s zijn ook nog eens uitgerust met 4K Ultra HD. De grote broer van Full HD weet alles op een nog mooiere manier weer te geven. Bij sommige van deze schermen is het daardoor niet eens meer nodig om een 3D-bril op te zetten als je in 3D wilt kijken. Zo krachtig is het scherm. Deze kan gewoon 3D beelden doorgeven. Met bril is het uiteraard scherper, maar desondanks is het zonder bril ook erg mooi. Lees de beschrijving bij de tv’s of een televisie dit door kan geven.

Curved-tv

Om beelden beter weer te geven worden steeds vaker televisies geproduceerd die de beschikking hebben over een Curved-beeldscherm. Dit geeft je pas een echte bioscoopervaring, want zoals je wellicht weet zijn de schermen in een bios ook gebogen. Een echte eye-catcher, die Curved 3D-beeldschermen waardoor alles nóg prachtiger wordt.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een 3D-tv?

Bij het aanschaffen van een 3D-tv is het belangrijk om een keuze te maken tussen actief of passief 3D. Ga je voor de betere beeldkwaliteit van actieve 3D of kies je liever voor het comfort en de lagere kosten van Passieve 3D? Een belangrijk punt bij het kopen van een 3D-tv is de schermgrootte, koop je een te kleine tv dan is het 3D-effect moeilijk te zien. Het is dus verstandig om te kiezen voor een zo groot mogelijk beelscherm. Bekijk hier de kijkafstand en de ideale schermgrootte.

Modellen

Zoals je hier aan de linkerkant al kunt zien zijn er een hoop televisies met 3D te vinden. Verschillende merken hebben al meerdere van zulke televisies op de markt gebracht. Dat kan de keuze natuurlijk erg moeilijk maken. Daarom kun je al gebruikmaken van het filtermenu van PlatteTVDiscounter.nl. Door gebruik te maken van het filter kan het makkelijker worden om je favoriete televisie uit te kiezen. Deze beschikt tenslotte over de functies die jij graag wilt, want die heb je gefilterd!


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar