Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

 

Thuiswinkel Waarborg

3D-tv

3D-tv

Met een 3D-tv is het mogelijk meer diepte aan te brengen in beelden. Net als in de bioscoop lijkt het erop alsof de acteurs en actrices jouw woonkamer binnengelopen komen. Jij zult omringd worden door actie, romantiek, sport en veel meer. Bekijk vandaag nog alle aanbiedingen voor 3D-tv's en haal voordelig jouw exemplaar in huis!


We hebben alle beschikbare modellen die beschikken over 3D hieronder voor je op een rijtje gezet. We hebben in deze categorie onder meer de merken Panasonic, Philips, LG en Sony. Maak je keuze en trakteer jezelf op jouw nieuwe 3D-televisie! Wanneer je een 3D-tv koopt, kun je uit twee verschillende technieken kiezen: actief 3D en passief 3D. Beide soorten bieden een helder beeld, actief zelfs nog iets beter dan passief. Daarentegen is passief 3D wat comfortabeler dankzij de lichtgewicht brilletjes waar geen batterijen en andere apparatuur in zijn ondergebracht.


Zet de 3D-functie op de tv aan, zet de bril op je neus en je kijkt op een leuke en unieke manier naar series en films. Klik aan de linkerkant het gewenste merk aan of de rest van de specificaties. Meerdere opties aanvinken is ook mogelijk zo kun je kiezen voor een 3D-tv die ook nog eens de mogelijkheid heeft tot Smart-tv of een Curved design heeft. Natuurlijk is hier nog veel meer keuze, waaruit jij kunt kiezen. Profiteer vandaag nog en bestel direct je tv!


Of ga naar: 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv | Outlet

2 artikel(en)

per pagina

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar