Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

  Thuiswinkel Waarborg

39-40 inch tv

39 en 40 inch LED tv

39 inch tv's en 40 inch tv's zijn bijzonder populair de laatste jaren. Met een beelddiagonaal van 99 centimeter (39 inch) of 102 centimeter (40 inch) zijn deze televisies zeker niet te klein maar ook niet overdreven goed. Daarmee zijn ze geschikt voor elke woonruimte. Een 39 of 40 inch-tv is bijvoorbeeld niet te groot voor de slaapkamer maar ook niet te klein voor de woonkamer. Je geniet dus optimaal van films, series en games met dit beeldformaat. Omdat de vraag naar 39 en 40 inch erg groot is, zal je merken dat ook het aanbod zeer divers is. Er is meer dan genoeg te kiezen want alle grote fabrikanten bieden verschillende modellen aan. Je kunt daarbij kiezen voor eenvoudige tv's zonder allerlei toeters en bellen, maar ook voor geavanceerde toestellen die een groot aantal handige opties hebben.

Veel tv's zijn tegenwoordig voorzien van smart-tv waarmee je heel veel kan. Denk daarbij aan het terugkijken van programma's of het gebruiken van handige apps. Hoewel 3D vaak toegepast wordt in grote tv's zijn er ook genoeg modellen met 3D beschikbaar. Daarmee krijgt je beeld een extra dimensie zodat je meer diepte ziet. Nagenoeg alle 39 inch-tv's en 40 inch tv's zijn uitgerust met een LED-beeldscherm. Deze beeldschermen zorgen niet alleen voor prachtig beeld, maar zijn ook zeer energiezuinig.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv | Outlet

7 artikel(en)

per pagina
 • Samsung UE40MU6470

  999,-

  799,-

  Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

  Samsung UE40MU6470

  -20%
  Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  4K Ultra HD | Smart-tv | HDR

Televisies met een inchmaat van 39 of 40 inch zijn bijzonder populair. Dit formaat is zeer geschikt voor een gemiddelde woonkamer. Met een beelddiagonaal van 102 centimeter is het beeldscherm behoorlijk groot maar toch nog klein genoeg voor een minder grote woonruimte. 40 inch is wat dat betreft niet alleen een prima beeldformaat voor in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer zeer geschikt. Hoe groot een televisie met 39 of 40 inch beeldscherm precies is hangt af van meerdere factoren. Hoe groot de rand rondom het beeld is, is natuurlijk van belang. Wanneer je de standaard onder de tv gebruikt om het toestel te plaatsen ben je vanzelfsprekend ook nog wat meer ruimte kwijt. Kijk bij de tv's altijd goed naar de exacte afmetingen met en zonder voet. Die vind je onderaan de pagina bij de specificaties.

Merken

Alle grote televisiemerken produceren wel toestellen met een 39 of 40 inch beeldformaat. Vooral bij Samsung vind je een groot aanbod. Dat de keuze zo groot is heeft te maken met de grote vraag naar dit formaat. Veel mensen zien 39/40 inch als een formaat dat zeker niet te klein maar ook niet overdreven groot is. Daarmee is de prijs van veel modellen ook zeer aantrekkelijk.

3D-tv

Tussen het grote aanbod van 39 en 40 inch televisies vind je diverse modellen met een 3D-functie. Daarmee zal je het gevoel krijgen in de bioscoop te zitten. 3D zorgt voor heel veel diepte in het beeld wat erg spectaculair oogt bij films. De beelden vliegen jouw woonkamer binnen en meer dan ooit krijg je het gevoel middenin de actie te staan. Wilde je altijd al acteur worden en in een film spelen? Met 3D krijg je alsnog het gevoel dat je erbij bent. Er zijn twee verschillende 3D-technieken. Actief 3D levert de hoogste beeldkwaliteit aangezien je altijd Full HD blijft zien. Bij passief 3D geniet je eveneens van prachtig beeld maar zijn de brillen iets anders. Doordat er geen batterijen in verwerkt zijn is het gewicht wat lager en dat is erg comfortabel.

Smart-tv

Meer dan ooit is de televisie een apparaat waarmee je veel meer kan dan televisieprogramma's en films kijken. Dankzij smart-tv wordt jouw toestel pas echt het middelpunt van de woonkamer. De opties zijn soms zeer uitgebreid. Met smart-tv kijk je eenvoudig programma's terug die je hebt gemist. Zo bepaal je helemaal zelf wanneer je iets ziet en hoef je niet thuis te blijven omdat je iets niet wil missen. Daarnaast zijn er diverse handige apps. Wat dacht je bijvoorbeeld van Skype, dat erg leuk is op een groot 39 of 40 inch beeldscherm? Daarnaast kun je uitgebreid surfen op internet of een film huren zonder naar de videotheek te moeten rijden. Een smart-tv kun je met het internet verbinden via een netwerkkabel. Daarnaast hebben steeds meer toestellen wifi ingebouwd zodat je draadloos contact kunt maken met het thuisnetwerk. Gedoe met kabels is dan helemaal verleden tijd. Een tussenoplossing is een losse draadloze dongle die voor diverse merken los verkrijgbaar zijn.

Beste 40 inch tv's

Salora 40UHS3500

Samsung UE40MU6470

Sony KDL-40WE660


Onze merken

 • samsung
 • salora
 • Newstar