Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

32 inch tv

32 inch televisies zijn bijzonder populair. Van de gangbare formaten is 32 inch (81 centimeter) de kleinste. Voor grote woonkamers is 32 inch te klein maar in diverse andere situaties is de keuze voor dit beeldformaat zeker een verstandige. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tv in de keuken of slaapkamer? Nagenoeg alle 32 inch tv's die op dit moment verkrijgbaar zijn hebben een LED-beeldscherm. Het grote voordeel hiervan is dat de beeldkwaliteit prachtig is, met heldere beelden en heel veel details.


Voor zeer voordelige tarieven zijn er al 32 inch televisies verkrijgbaar. Op deze beeldschermen is steeds meer te beleven. Hierdoor ondervind jij geen problemen als je op deze tv's gewoon de standaard zenders ontvangen en films en series gaat bekijken. Wil je wat meer mogelijkheden, dan kies je voor een toestel met smart-tv opties. Zo kun je surfen op internet, social media bezoeken en uiteraard programma's terugkijken wanneer jij dat wil. Steeds meer tv's hebben een draadloze verbindingsmogelijkheid. Je hebt dan geen netwerkkabel meer nodig om verbinding te maken met het internet, maar zoekt gewoon contact met je draadloze thuisnetwerk.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

1 artikel(en)

per pagina
 • 249

  189,-

  Gratis verzending

  Salora 32HSB5002

  -24%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  HD Ready | Smart-tv | 32 inch

Van de meest gangbare formaten televisies is 32 inch de kleinste. Met een diagonaal van 81 centimeter mag je desondanks best concluderen dat deze televisies helemaal niet zo klein zijn. Vooral wanneer je de tv in een wat kleinere ruimte plaatst is dit formaat groot genoeg. Een groot voordeel van 32 inch tv's is dat de prijs van de meeste toestellen ook bijzonder laag is. Veel fabrikanten zien de laatste jaren een toename in de verkoop van grote toestellen en dus dreigde de productie van 32 inch tv's naar de achtergrond te verdwijnen. Gelukkig is dit geen blijvende trend en is het aanbod nog altijd zeer ruim!

Wanneer 32 inch?

Zoals eerder geschreven is 32 inch één van de kleinste gangbare formaten voor tv's, maar desondanks groot genoeg in diverse situaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een televisie in de keuken of slaapkamer? Deze hoeft niet heel groot te zijn en je wil er misschien ook geen hele hoge bedragen voor uitgeven. Dan is dit dé tv die uitkomst biedt voor jouw kijkbehoefte.

Specificaties van een 32 inch televisie

Ondanks dat de 32 inch tegenwoordig als het kleinste gangbare formaat wordt gezien, zijn ze wel te verkrijgen met allerlei functionaliteiten. Met smart-tv heb je diverse handige opties op de tv zodat er ook iets te zien of doen is wanneer er niets interessants in de tv-gids staat.

32 inch tv afmetingen

De exacte afmetingen van een televisie zijn natuurlijk niet alleen afhankelijk van het beeldformaat. De rand om het scherm neemt ook ruimte in, net als de standaard onder het toestel wanneer je niet besluit om de tv aan de muur te hangen met een speciale muurbeugel. Kijk dus altijd goed naar de afmetingen die je onderaan de pagina vindt bij alle specificaties.

Smart-tv

Niet alle televisies, maar meerdere modellen hebben de beschikking over Smart-tv. Hierdoor kun jij ook op je slaapkamer kiezen voor de leukste functies en technologieën. Met de mogelijkheid om je tv aan te sluiten op het netwerk in je huis, kun je zelf bepalen wat je wilt kijken. Browsen op het internet, On Demand aanvragen en apps op je tv installeren. Steeds meer toestellen hebben de beschikking over wifi. Je hoeft dus geen netwerkkabel aan te leggen om verbinding te maken met het internet.

3D op klein formaat

Het aanbod van 32 inch tv's met 3D is relatief klein. Fabrikanten vinden 3D waarschijnlijk meer geschikt voor grote toestellen. Toch zijn er enkele toestellen beschikbaar met 3D. Gelukkig maar, want ook wanneer je minder ruimte beschikbaar hebt wil je gewoon van 3D genieten. Met 3D vliegen beelden jouw woonkamer binnen en krijg je het gevoel middenin de actie te staan!

LED, LCD en Plasma

Nog niet heel lang geleden had je naast LED ook nog LCD en Plasma-televisies in 32 inch. Die tijd is echter zo goed als voorbij. LCD is helemaal niet meer verkrijgbaar en Plasma nog slechts zeer beperkt. Een probleem is dat niet, want LED heeft duidelijke voordelen ten opzichte van LCD en Plasma. Zo is het beeld altijd glashelder en haarscherp. Daarnaast zijn LED-televisies zeer energiezuinig.


Wij zijn officieel dealer van