Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

28-29-inch tv

Heb je weinig ruimte thuis of wil je gewoon een compacte en kleine televisie? Dan is een 28 inch tv perfect voor jou! Deze televisies hebben een diagonale afmeting van rond de 71 centimeter en zijn hierdoor in zowat iedere ruimte te plaatsen. PlatteTVDiscounter.nl bevat een breed scala aan kleinere televisies, zodat jij groots kunt gaan genieten op klein formaat.


Uiteraard zijn deze kleine televisies ideaal voor in de keuken of slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld om in de caravan te gebruiken wanneer je op vakantie gaat. Kortom, een beeldscherm om een hoop plezier te beleven, ondanks het kleine formaat. Enkele van deze beeldschermen hebben al de beschikking over Smart-tv, waardoor jij via internet entertainment kunt gaan bekijken. Geen smart-tv? Dan kun jij natuurlijk ook veel beleven door diverse apparaten aan te sluiten op deze tv's. Dit plezier kun jij beleven. Hiervoor hoef je alleen maar de tv te bestellen.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

28-29 inch tvHieronder vind je de afmetingen van een 28 inch (71 cm) en 29 inch (74 cm) tv. De opgegeven hoogte, breedte en diepte kunnen per tv en merk verschillen, dus check altijd de precieze afmetingen per televisie.

Hoogte 28 inch tv: 384 mm
Breedte 28 inch tv: 645 mm
Diepte 28 inch tv: 49 mm

Hoogte 29 inch tv: 411 mm
Breedte 29 inch tv: 669 mm
Diepte 29 inch tv: 82 mm

Waarom een 28-29 inch tv?

Televisies van 28-29 inch hebben een hoop voordelen. We noemen ze hier op een rij. Allereerst verbruikt de tv weinig stroom. Hij is handig voor in kleine ruimtes en dus ook zeer geschikt voor caravan en camper. De tv is optioneel te gebruiken als pc-monitor en geschikt voor muurbeugels van Ionic en König. Ondanks de grootte heb je toch een goede beeldkwaliteit.

Merken 28-29 inch tv’s

Er zijn verschillende merken op onze website die kleinere televisies leveren. Hierbij kun je denken aan Philips, LG, Salora, Sharp en Samsung. Deze merken bieden televisies aan van 28 inch (71 cm) en 29 inch (74 cm). Samsung 28-29 inch tv's bieden de meeste compacte televisies aan die je ook kunt gebruiken als pc-monitor. Zo wordt het extra handig om je televisie voor meerdere doelen te gebruiken. Ook verbruiken deze kleine televisies weinig stroom. 

Muurbeugels voor kleine tv’s

Ook tv's van 28-29 inch kun je prima ophangen aan de muur. Dat staat vaak mooi en opgeruimd en je kunt gemakkelijker televisie kijken. Op PlatteTVdiscounter.nl kun je ook geschikte muurbeugels vinden voor kleinere tv's, van 28-29 inch. Kijk bijvoorbeeld eens bij de muurbeugels van Vogel’s, Spectral , Ionic- en König. Deze muurbeugels zijn speciaal geschikt voor kleinere televisies. De Ionic muurbeugels zijn draaibaar zodat je zelfs in de kleinste ruimtes vanuit elke hoek tv kunt kijken. De muurbeugels van König zorgen ervoor dat de televisie zo dicht mogelijk tegen de muur bevestigd wordt. Op deze manier zijn de beugels niet zichtbaar. Uiteraard blijft er genoeg ruimte over voor circulatie en koeling.

Vragen?

Heb je je favoriete televisie gevonden maar zit je nog altijd met wat vragen? Dan kun je altijd contact opnemen. Je kunt onze gegevens vinden op onze contactpagina. Je kunt uiteraard ook altijd even een kijkje nemen op onze adviespagina. Hier vindt je allerlei informatie over verschillende maten televisies en functies.


Wij zijn officieel dealer van