Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Tv-meubels

tv-meubels

Jij wilt toch ook dat jouw televisie een echte eye-catcher is? Om je tv goed tot zijn recht te laten komen, plaats je ‘m op een tv-meubel. Op deze manier kun je al jouw dvd's en blu-rays in het meubel kwijt en zie je ook niks terug van eventuele bedrading.


Hoe kies je een tv-meubel? Bepaal eerst wat je allemaal in je meubel kwijt wilt. Moet er een blu-rayspeler in verwerkt worden, of wil je alleen de kabels wegwerken? Op basis daarvan kun je bepalen of je een groot meubel nodig hebt, of dat een kleinere ook uitstekend past. Verder is een tv-meubel een kwestie van smaak: welke kleur heb je graag, wat past bij de rest van jouw interieur? Bekijk snel onderstaand ons aanbod en bestel online.


Of ga naar: Muurbeugels | LED-tv | OLED-tv | Kabels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

LED-tv's, LCD-tv's en plasmaschermen hebben een vaste plek gekregen in de meeste woonkamers. Mensen zoeken naar een mooie manier om hun televisie neer te zetten. De tv-meubels op PlatteTVdiscounter.nl sluiten hier perfect op aan. De meubels van Just-Racks en Spectral kenmerken zich door een stijlvol design en geweldige functionaliteit. Het is mogelijk om al jouw entertainment apparatuur weg te werken zonder dat je er iets van ziet, maar nog wel binnen handbereik. De tv-meubels van Spectral en Just-Racks worden tegen scherpe prijzen aangeboden en zijn bijna allemaal direct uit voorraad leverbaar.

Design tv-meubel

Een tv-meubel voor je LED-tv of LCD-tv moet goed passen in je huis en inrichting. Het design van tv-meubels wordt voor steeds meer merken belangrijk. Vaak zijn het strakke meubels, die daardoor automatisch passen bij de stijlvolle vormgeving van je televisie. Verder lopen de ontwerpen van tv-meubels uiteen van een simpele tv-kast tot uitgebreide meubels met bergruimte en opberglades. Los van de keuze tussen verschillende designs tv-meubels is het vaak ook mogelijk om een bepaald type meubel verder aan te passen naar eigen wens. Zo zijn er vaak aanpassingen te maken aan de indeling van het meubel waardoor je ervoor zorgt dat alle apparaten passen, maar ook kan het mogelijk zijn om kleuren te kiezen en voor een schuiflade of klep te kiezen.

Tv-meubel functionaliteit

Los van er mooi uitzien is het ook prettig als een tv-meubel functioneel is. Zodat je ruimte hebt voor een dvd-speler of blu-rayspeler. En het liefste kun je in je tv-meubel alle losse kabels wegwerken zodat die niet slordig onder je televisie hangen. De tv-meubels van Just-Racks en Spectral zijn daar bijna allemaal op ingericht. In sommige exemplaren kun je zelfs je hele subwoofer en speakers of home cinema set kwijt zonder geluidsverlies!


Wij zijn officieel dealer van