Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Tv met Ziggo-certificering

ziggo-certificering

Om digitale televisie te kunnen kijken heb je vaak een HD-recorder nodig of een module met CI+ kaart. Een tv met Ziggo-certificering biedt jou de mogelijkheid om te genieten van digitale en interactieve tv. Voor digitale tv heb je slechts een insteekkaart nodig om je CI+ module in te plaatsen. Deze kaart stop je in de CI+ module en de module plaats je vervolgens in de tv. Tegenwoordig heb je echter ook beeldschermen waar de kaart direct in te plaatsen is. Hier heb je dus geen module meer voor nodig. Hierdoor heb je geen extra apparatuur, afstandsbedieningen en kabels meer nodig.Of ga naar: 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Met wifi

1 artikel(en)

per pagina
 • 249

  189,-

  Gratis verzending

  Salora 32HSB5002

  -24%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  HD Ready | Smart-tv | 32 inch

We krijgen nog vaak de vraag of een televisie al dan niet geschikt is voor CI+ van Ziggo. Op deze pagina vind je alles over deze tv's. De modellen die op deze pagina staan weergegeven zijn uiteraard ook allen geschikt voor Ziggo.

Wat is Ziggo-certificering

Een televisie die is uitgerust met Ziggo-certificering is nodig als jij een abonnement het bij Ziggo en televisie wilt kijken. Deze beeldschermen zijn namelijk allen geschikt voor Ziggo-abonnees. Tegenwoordig kun je al zonder losse decoder digitale televisie ontvangen. Met alleen een Ziggo abonnement CI+ insteek kaart heb je al toegang tot alles wat interactieve tv jou te bieden heeft.

Ziggo biedt certificering voor apparaten die werken met digitale televisie. Het gaat hierbij dan niet alleen om de digitale ontvanger. Ook HD-recorders en blu-rayspelers worden hieronder gerekend. Met digitale tv profiteer je standaard al van 25 analoge zenders, 16 HD-zenders, 60 reguliere zenders en Uitzending Gemist. Interactieve tv voegt daar nog iets aan toe. Live tv pauzeren en terugspoelen en het opnemen van programma's behoren al tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je beeld in HD en kunnen zonder extra kosten meerdere films en series On Demand bekeken worden. De CI+ module is een kaart die in een CI+ tv kan worden gestoken. Met deze kaart en een smartcard van Ziggo kan jouw (CI+ geschikte) televisie de digitale televisiesignalen zelf decoderen. Dit maakt een aparte ontvanger overbodig.

Ziggo CI+

Maar wat is nou de CI+ module? De CI+ module is een kaart die je in de CI+ ingang van je televisie kan steken. Met deze insteekkaart en een smartcard van Ziggo kan je televisie zelf de digitale signalen decoderen. Met de Interactieve CI+ module heb je geen aparte ontvanger meer nodig. Hierdoor is het mogelijk om zonder extra apparatuur, kabels én afstandsbediening tv te kijken.

Dit biedt een aantal voordelige mogelijkheden voor het televisie kijken met zich mee. Met de interactieve module kun je namelijk gemiste programma's van Nederlandse zenders heel eenvoudig terugkijken. Heb je hier de volgende dag ook geen tijd voor? Geen probleem want dit hoeft nier per se na enkele dagen. Je hebt maar liefst 10 dagen om gemiste programma's terug te kijken. Voor de meeste programma's hoef je bovendien niets te betalen. Dus geniet, ook al heb je je favoriete programma gemist. Eigenlijk kunnen we het geen missen meer noemen natuurlijk.

Heb je al een gewone CI module? Dan zal deze waarschijnlijk niet werken, aangezien televisies tegenwoordig alleen nog de CI+ module ondersteunen.

Alle mogelijkheden

On Demand

Met On Demand is het mogelijk films en series bestellen, gewoon vanaf de bank met de afstandsbediening in je hand. De nieuwste films en series zijn zonder reclame On Demand beschikbaar tegen een vergoeding vanaf €1,45 voor een serie. Voor een film betaal je maar liest  €1,95. Dankzij On Demand heb je de leukste films en series altijd binnen hand bereik. Vervelen hoeft niet meer! 

Digitale CI+ Module

Ziggo heeft twee verschillende soorten CI+ modules. Namelijk de interactieve CI+ model en de digitale CI+ module. De eerste module is interactief en hiermee is het ook mogelijk om digitale tv te kijken. De digitale CI+module is niet interactief. Maar alsnog erg handig waarmee het mogelijk is om naar digitale televisie te kijken. Je kunt dus zelf kiezen welke module het beste bij jou past.

Een tv met CI+ levert ook nog eens een uitstekende kwaliteit. Hierbij heb je toegang tot prachtig digitaal beeld. Enkele telvisies zijn beschikken over HD-tuners. Deze toestellen kunnen naast normale digitale zenders ook nog eens HD-zenders weergeven. 

Een favoriet is natuurlijk eenvoudig gevonden. Je bepaalt zelf welke functies aanwezig moeten zijn op de tv. Deze zijn eenvoudig aan te geven in het filtermenu. Functies als 4K, Full HD, Smart-tv, OLED en noem maar op, het is allemaal te vinden op een tv met Ziggo-certificering. Ziggo maakt onderscheid tussen digitale tv en interactieve tv. Sommige tv's zijn alleen gecertificeerd voor digitale televisie. Andere televisies zijn gecertificeerd voor interactieve tv. Het voordeel van een televisie die gecertificeerd is voor interactieve tv is dat deze ook automatisch geschikt is voor digitale tv.

Heb je al een Ziggo-gecertificeerde televisie, maar ben je nog op zoek naar een module? Bekijk de CI+ module van Ziggo voor meer informatie.


Wij zijn officieel dealer van