Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Soundplates

soundplates

Soundplates geven je een superieur geluid bij je televisie! Het is een compact apparaat, dat je meestal onder je televisie neerzet. Deze soundplates zijn vaak niet hoger dan 35 tot 40 mm, waardoor de tv zijn stijlvolle uitstraling behoudt. De techniek is zo geavanceerd dat er een speaker en subwoofer samen in één apparaat zitten.


TV’s worden steeds platter en dat gaat ten koste van de ruimte die beschikbaar is voor speakers en dus ook ten koste van de geluidskwaliteit. Met een soundplate kun je daar iets aan doen! LG, Panasonic en Philips hebben al hun eigen soundplates ontwikkeld. Maak de bioscoopervaring van je televisie compleet met en echt bioscoopgeluid uit één van de Soundplates. Het enige dat nu nog mist is het bakje popcorn. Ervaar het zelf en beleef het gemak van het apparaat! Bekijk hieronder de beschikbare modellen! Heb je nog geen keuze kunnen maken? Lees dan de uitgebreide informatie links onderin de pagina!


Of ga naar: Soundbars | Multi-room speakers | Home cinema sets | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag verder:
Soundplates

Soundplates

Met een soundplate transformeer jij tv-kijken naar een heel andere dimensie. Laat je verbluffen door het fantastische geluid dat uit het kleine apparaat voor onder je televisie komt. Vanwege het krachtige geluidssysteem dat in de apparaten zit, produceer je geluid waardoor het lijkt alsof je in een bioscoop zit. Met de tv’s van tegenwoordig bespaar je ruimte omdat ze steeds platter worden, maar dit gaat vaak wel ten koste van de geluidskwaliteit omdat hier logischerwijs ook minder ruimte beschikbaar voor is. Wanneer je geen ruimte hebt voor een uitgebreid speakersysteem of geen speakers verspreid door de kamer wilt aansluiten dan is een soundplate de oplossing. Deze kleine apparaten bieden een geweldige geluidservaring met virtueel surround sound zonder dat het extra ruimte kost, want je plaatst hem gewoon onder jouw tv.

Soundplates bestaan misschien nog niet zo lang maar merken als Philips, LG en Panasonic hebben al meerdere soundplates op de markt gebracht en dat is te merken ook! De systemen worden steeds maar indrukwekkender en zijn steeds beter in staat om de best mogelijke geluidservaring te leveren. Zodat je jouw woonkamer omtovert tot een thuisbioscoop. Bekijk hiernaast de verschillende modellen die beschikbaar zijn en kies de soundplate die bij jou past.

Gemak

Als je denkt dat het zeer ingewikkelde apparaten zijn, dan heb je het mis. De soundplates zijn erg makkelijk aan te sluiten via een kabel. Hierna kun je direct genieten van geluid dat je nog niet gewend was in je huiskamer. Bovendien is het geen grote, dikke en zware apparatuur meer. Tegenwoordig heb je zeer dunne apparaten die gemakkelijk onder je televisie gezet kunnen worden. Een gebruiksaanwijzing heb je met deze apparaten niet meer nodig, ze zijn zeer eenvoudig te installeren, iedereen kan het.

Waarom een soundplate?

TV’s worden steeds platter waardoor ze minder ruimte in beslag nemen en er mooier uitzien. Maar dit betekent ook dat er steeds minder ruimte beschikbaar is voor goede speakers en hierdoor is de geluidskwaliteit van platte tv’s niet altijd geweldig. Hier kun je met een soundplate iets aan doen. Soundplates zijn dé manier om gedetailleerd geluid te krijgen uit een compact audio-apparaat. Plaats de soundplate onder je televisie en ervaar het zelf! Zo geniet van je van een geweldige geluidskwaliteit zonder dat hier veel ruimte voor nodig hebt of verschillende speakers verspreid door de kamer moet aansluiten. Bekijk hier de verschillende modellen. Gezien het formaat van 35 tot 40 millimeter neemt hij eigenlijk geen ruimte in. Bekijk vandaag nog de verschillende soundplates voor de beste muziek voor bij je tv!

Voor wie?

Dus, heb jij weinig ruimte, geen zin om allemaal verschillende speakers door de gehele kamer aan te sluiten of vind jij het gewoon mooier om een speaker onder je televisie te plaatsen? Dan is de soundplate de juiste keuze voor jou en maak je de bioscoopbeleving in je woonkamer compleet met een fantastisch geluid. Films zullen nooit meer zijn zoals ze zijn geweest! Ben jij overtuigd? Bekijk dan onze mooiste collectie soundplates hiernaast!


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar