Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony soundbars

Sony soundbars

Voor het allerbeste geluid onder je televisie kies je nu voor een van de Sony soundbars. Met ingebouwde Dolby- en DTS-decoders zorgen deze playbars van Sony ervoor dat het geluid met de hoogste kwaliteit wordt weergegeven in je eigen woonkamer. Een soundbar van Sony staat garant voor strak design, compact formaat en een geweldige geluidskwaliteit.


Neem geen genoegen meer met het geluid wat uit de interne speakers van een tv komt en kies voor een soundbar. Sony heeft soundbars in verschillende soorten, maten en prijsklasse ‘s dus iedereen vindt waar hij of zij naar op zoek is. Bekijk hieronder het aanbod en bestel veilig en snel.

Ga naar: Beste soundbars | Draadloos soundbars | Home cinema sets | Multiroom speakers Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Met de soundbars van Sony maakt het niet uit waar je in de kamer zit, de luidsprekers produceren kamervullend surround sound! Sony staat bekend om kwaliteit en design. De soundbars hebben een mooi design en beschikken over de nieuwste technieken. De soundbars hebben meerdere speakers, hierdoor hoor je surround sound uit slechts één luidspreker. Een soundbar is een ideale optie wanneer je niet te veel ruimte hebt maar toch geluid van topkwaliteit in huis wilt halen om meer te genieten van films en muziek. Een home cinema set bestaat vaak uit meerdere speakers die verspreid worden door de kamer en een subwoofer. Hier is niet altijd ruimte voor, of het kan zo zijn dat je niet zit te wachten op de wirwar aan snoeren die dit oplevert. Met een soundbar hoef je maar één luidspreker en eventueel een subwoofer te plaatsen en je bent klaar. Neem geen genoegen met het vlakke geluid van je televisie en bekijk hiernaast het aanbod sony soundbars!

Sony sounbars

Met een soundbar van Sony ben je verzekerd van geluid van topkwaliteit dankzij onder andere Dolby en DTS-decoders. Ze zijn allemaal compact en stijlvol en passen daardoor in vrijwel elk interieur. Ze zijn te krijgen in allerlei soorten en maten zodat er voor ieder wat wils is. Zo zijn 2.1-kanaals apparaten zonder al te veel toeters en bellen te krijgen maar het is ook mogelijk om voor een 7.1-kanaals soundbar te gaan die maar liefst 450 Watt produceert en hoogwaardige Magnetic Fluid-speakers heeft. Bekijk hiernaast welke modellen van Sony wij aanbieden en kijk of er iets voor jou tussenzit!

Dus heb je weinig ruimte voor een home cinema systeem maar wil je wel genieten van uitstekende surround sound? Haal het maximale uit tv kijken en muziek luisteren en bestel ook een soundbar van Sony!


Wij zijn officieel dealer van