Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung soundbars

Samsung soundbars

Een thuisbioscoop maken was nog nooit zo gemakkelijk! Zeker als het gaat om geluid kan dit in een handomdraai voor elkaar zijn. Met deze Samsung soundbars turn jij je woonkamer namelijk om tot een heuse entertainmentroom. Sluit de subwoofer en speaker aan op je televisie en kunt direct genieten van het zuivere geluid dat geproduceerd wordt. Niet alleen als jij naar je tv-kijkt, maar ook als jij graag naar muziek wilt luisteren.


Samsung soundbars staan voor: Een ruimtebesparend formaat, strak design geschikt voor elk interieur, makkelijk te installeren en mogelijkheid om muziek simpel te beluisteren. Content die jij wilt beluisteren is bij diverse modellen heel eenvoudig te streamen via bluetooth. Iedere Samsung soundbar tilt jouw muziekervaring naar een ongekend niveau. Ook zijn er modellen beschikbaar die perfect aansluiten op jouw curved-tv. Deze modellen zijn namelijk op dezelfde wijze, licht gebogen.

Ga naar: Beste soundbars | Draadloos soundbars | Home cinema sets | Multiroom speakers Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

De Samsung soundbar: daarmee haal jij een geweldige geluidservaring in huis!

Ben je niet tevreden over het geluid van je tv? Samsung heeft een hele simpele oplossing voor je! De soundbar. Met een Samsung soundbar haal je een compacte en tevens zeer slanke speaker in huis die voor een geweldige geluidservaring zorgt.

Een ruimtebesparend formaat, strak design geschikt voor elk interieur, makkelijk te installeren en mogelijkheid om muziek te streamen via Bluetooth: dat zijn de voordelen van deze apparaten. Dit is uiteraard een zeer korte omschrijving. Als jij toch nog wat meer wilt weten, lees je nu hieronder snel verder. Alles al ontdekt en wil jij eindelijk eens kunnen genieten van die mooie sound? Bestel dan direct jouw soundbar van Samsung. Een andere benaming, maar zeker geen andere kwaliteit. Genieten kun je altijd!

Een complete geluidservaring met Samsung

Met een soundbar alleen ben je verzekerd van fantastisch geluid en een geweldige kijk- en luisterervaring. Wie net even dat stapje verder wil gaan kan een Samsung soundbar kopen in combinatie met een externe subwoofer. Je tv-belevenis wordt met de krachtige bas nog beter! Wil jij al je speakers in een keer gebruiken voor het mooiste geluid? Ook dat is geen probleem!

Samsung soundbars

De Samsung soundbars zijn bijna allemaal voorzien van een ingebouwde subwoofer, zodat het geluid de kamer in knalt! Ook vind je apparaten die beschikken over een 3D Blu-rayspeler en bluetooth. Zo kun je genieten van de beste films in uitstekende kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is de Samsung HW-H751. Met deze soundbar heb je zelfs toegang tot verschillende webbrowsers en gaat er een wereld aan entertainment voor je open!

De Samsung HW-H450 is een goed voorbeeld van een soundbar die zich uitstekend aanpast aan jouw persoonlijke voorkeur. Deze soundbar van Samsung is namelijk gemakkelijk als speaker onder je televisie te plaatsen.

AirTrack

Dit is een van de leukste functies van een Samsung soundbar. Het is zo gedetailleerd en vol dat jij nog meer kunt genieten. Deze prachtige sound wordt mogelijk gemaakt omdat verstoringen weg worden gehaald. Iedere kamer in jouw huis kan verwarmd worden door deze fantastische sound.

Smart Share

Geen leuke muziek beschikbaar via je televisie? Kijk dan gewoon eens tussen de muziek die jij op je smartphone hebt staan. Deze stream jij via bluetooth heel eenvoudig en snel naar je soundbar van Samsung. Genieten wordt het zeker met een van deze bars. Ook het regelen van het volume en andere aspecten zijn te regelen met je smartphone.


Wij zijn officieel dealer van