Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Draadloze soundbars

Draadloze soundbars

Een draadloze soundbar biedt je het gemak om op een optimale manier te kunnen genieten van films en series die jij afspeelt op je televisie. Deze soundbars zijn heel gemakkelijk met de televisie te verbinden en ook nog eens heel gemakkelijk te verplaatsen. Heel handig als jij tv aan het kijken bent en er toch achterkomt dat het geluid toch niet helemaal perfect te horen is en je hem zo kunt verplaatsen. Een ander voordeel is natuurlijk dat je niet overal kabels hebt lopen. Je woonkamer blijft dus ook nog eens een stuk netter en opgeruimder met een draadloze soundbar. Hierdoor zorgt het ook voor een prachtig uitzicht als je hem vast aan de muur wilt hebben hangen onder je televisie. Plezier zul je zeker beleven.


Of ga naar: Home cinema sets | Multi-room speakers | Soundplates | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Ben jij een echte filmfanaat? Dan kun je natuurlijk niet zonder goed geluid bij je televisie. Tegenwoordig hoef je hiervoor niet meer je kamer vol te zetten met speakers en deze met behulp van kabeltjes aan elkaar verbinden. Veel gaat nu draadloos, waardoor de kabeltjes verleden tijd zijn en jij gewoon een nette, opgeruimde kamer hebt. Maar zelfs daar blijft het niet bij. Jij kunt het nu beperken tot één speaker en een subwoofer. Dit wordt jou mogelijk gemaakt door de draadloze soundbars. Dit zijn apparaten die meerdere speakers hebben ingebouwd en zorgen voor een mooi en krachtig geluid.

Draadloze soundbar

Een draadloze soundbar beschikt dus over meerdere speakers en gezien het maar één apparaat is met eventueel een losse subwoofer zorgt dit ervoor dat ze enorm ruimtebesparend zijn. De strakke en diverse design zorgen dat ze in ieder interieur prachtig tot hun recht komen. Bovendien zijn ze ook nog eens gemakkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Deze soundbars hebben verschillende mogelijkheden en kunnen over verschillende functies beschikken. Hiervoor wordt ervoor gezorgd dat eigenlijk voor iedereen die graag geniet van films en series een geschikte soundbar te vinden is die draadloos in gebruik kan worden genomen. Een ieder van deze soundbars zorgt voor de ultieme luisterervaring!

Streamen

Hetgeen jij af wilt spelen is heel gemakkelijk te streamen naar de soundbar. Dit is de reden waardoor jij geen kabels meer nodig hebt als jij film aan het kijken bent. Genieten van het beste geluid zul jij zeker kunnen gaan doen!


Wij zijn officieel dealer van