Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Soundbars

Een soundbar brengt geluid tot leven. De meeste 'soundbars' bestaan uit een losse langwerpige luidspreker met losse subwoofer. Deze lange speaker kan voor de tv geplaatst worden of onder het beeldscherm worden gehangen. Naast het al prachtige geluid van je tv kun je dus nog een stap verder gaan en kiezen voor een dieper en rijker geluid met een soundbar. De speakers zijn voorzien van veel van de nieuwste technieken. Zo haal je het maximale uit jouw kijk- en luisterervaring of het nu gaat om films, documentaires, muziek of meer. Je kunt er van op aan dat je je eigenlijk nooit meer hoeft te vervelen. Van iedere toon ga je genieten.


Ga naar: Beste soundbars | Draadloos soundbars | Home cinema sets | Multiroom speakers Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

SoundbarsLaat geluid tot leven komen in je woonkamer, slaapkamer, keuken of waar dan ook. Dit kan nu gewoon met een soundbar! Een soundbar is een luidspreker die de hele kamer moeiteloos kan vullen met een geweldig geluid. Op PlatteTVdiscounter.nl bieden wij diverse soundbars aan van onder meer Sonos, Bose, LG, Panasonic, Pioneer, Samsung, Harman Kardon en JBL. Hierdoor is het assortiment erg uitgebreid en heb jij alle keus, waardoor ook jij de soundbar kunt vinden die het beste bij jouw televisie past.

2.1 Soundbars

Verruit de meeste soundbars zijn zogeheten 2.1 soundbars. Het zijn zeer compacte appraten. Ze zijn voorzien van een ingebouwde subwoofer en hebben twee speakers tot de beschikking. Het lijkt er met deze soundbars haast op alsof je een 5.1 set in je woonkamer hebt staan. Het is nu echter slechts maar een speaker in plaats veel vele die je door je hele kamer hebt staan.

3.1 soundbars

De iets uitgebreidere set zijn de 3.1 soundbars. Ook dit is weer een compact apparaat, echter zit er hier een speaker meer ingebouwd in tegenstelling tot een 2.1 soundbar. Hierbij kun je ook nog eens de beschikking krijgen over een draadloze subwoofer. Je hoeft dus geen extra kabels aan te leggen in je woonkamer.

5.1 soundbars

Soundbars zijn uiteraard officieel 1.1-systemen: één luidspreker met vaak een losse subwoofer. Maar veel soundbars hebben beschikking over Virtual Surround Sound, waarmee ze toch een 5.1-systeem benaderen.

7.1 soundbars

Om het geluid nog intenser te kunnen ervaren kun je nu ook kiezen voor een soundbar met een 7.1-systeem. Hierdoor wordt je namelijk nog meer omringd door de mooiste en beste sound. Het geluid wordt op de hoogste kwaliteit weergegeven door middel van de ingebouwde Dolby- en DTS-decoders. Je hoeft bovendien niet moeilijk te doen met het aanleggen van alle kabels. Want naast het feit dat je slechts een speaker onder je tv hoeft te plaatsen, is de subwoofer ook nog eens draadloos. Hierdoor is hij gemakkelijk neer te zetten en te verplaatsen.

8.1 soundbars en 9.1 soundbars

Voor de ultieme ervaring kun je nu ook kiezen voor een soundbar met een 8.1 of 9.1 geluidsweergave. Het geluid lijkt met deze modellen vanuit alle hoeken van de kamer te komen. Ze leveren een kraakhelder geluid waardoor je optimaal gaat genieten. De sets zijn zelfs nog eenvoudig uit te breiden, waardoor je helemaal je eigen set samenstelt.

Streamen

Niet alleen als de televisie aanstaat en naar series en films gekeken wordt kan genoten worden van dit mooie geluid. De muziek van je laptop, tablet en smartphone kan namelijk ook afgespeeld worden op jouw soundbar. Dit kan namelijk via bluetooth erg gemakkelijk gestreamd worden. 

HDMI

Met het verschillend aantal aan HDMI-ingangen is het ook nog eens mogelijk om verschillende externe apparaten aan te sluiten op je soundbar, waardoor jij nóg meer kunt genieten.

Alle merken

De soundbars van Pioneer, Harman Kardon, Panasonic en JBL hebben allemaal een surround sound geluid. Dit betekent dat de gehele kamer moeiteloos gevuld wordt met een uitstekend geluid. Ook kan je genieten van je favoriete muziek doordat de soundbars bluetooth bevatten. Hiermee kan je draadloos muziek verzenden naar de soundbar en direct afspelen.

Dit betekent echter niet dat deze soundbars per se beter zijn dan de soundbars van andere merken. Ook Bose, Jamo, LG, Onkyo, Samsung, Sonos Sony en Toshiba maken apparaten waardoor jij geniet. Films zijn niet meer hetzelfde met een van deze soundbars. Bestel daarom direct jouw favoriet en laat je verbazen. Het is net dat kleine beetje extra entertainment.

Dus...

Vanaf nu ga jij genieten. Daar zorgen deze soundbars zeker wel voor. Om binnenkort te kunnen genieten van een uitstekend geluid bekijk je hier het aanbod en bestel je direct! Moeite met het maken van de juiste keuze? Gebruik dan gewoon het filtermenu om op je favoriete functies te filteren. Zo kan ook jij de meest geschikte soundbar kiezen! Je kunt zelfs kiezen voor een soundbar die draadloos is! Het geluid dat past bij een bioscoopbeleving ligt binnen handbereik.


Wij zijn officieel dealer van