Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

  Thuiswinkel Waarborg

Flexson

Sonos Flexson

Een speaker komt nóg beter tot zijn recht op een standaard of vrolijke kleurtjes. Ben jij op zoek naar accessoires voor je Sonos? Flexson biedt een breed assortiment aan Sonos accessoires. Iedereen heeft een andere identiteit, Flexson maakt het mogelijk ook je speaker te personaliseren. Hang jouw Sonos speaker aan de muur met één van de muurstandaarden.


Vind je jouw speaker toch mooier staand? Dan biedt Flexson een ruime keus aan vloerstandaarden. Zo bespaar je een hoop ruimte! Voor alle benodigdheden voor je Play:5, Play:3, Play:1, Connect, Sonos Playbar en meer, kies je nu voor Flexson! Wil jij deze producten verder bekijken en ontdekken? Wij bieden een breed assortiment aan Flexson producten! Hieronder vind je daarom alle Flexson producten op een rijtje.

Artikelen 1 tot 15 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Personaliseer jouw Sonos met Flexson. Iedereen heeft zijn of haar eigen identiteit, dit snapt Flexson. Daarom hebben zij producten voor jouw Sonos ontwikkeld, zodat jij je eigen persoonlijke touch aan de speaker kunt geven! Hang jouw speakers bijvoorbeeld heel gemakkelijk aan de muur met een van de muurbeugels, of zet hem op een van de vele standaards. Niet tevreden over de neutrale kleuren wit of zwart? Geef ‘m dan een spetterende kleur met één van de verschillende Flexson Colourplay’s. Pimp zelf ook je apparaten van Sonos met een van de producten van Flexson. Bestel het direct door hieronder jouw gewenste product te selecteren.

Flexson Muurbeugels

Wil jij graag je producten van Sonos aan de muur hangen? Dan bestel je nu heel simpel een muurbeugel. Hiermee kun jij je Sonos Connect, Play:5, Play:3, Play:1, Subwoofer en Playbar ophangen. Dit hoeven geen beugels te zijn die de sound maar naar één kant kunnen afspelen. Er zijn namelijk ook muurbeugels die je kunt kantelen. Zo vul jij jouw kamer naar eigen smaak met het beste geluid. Speel de muziek af zoals jij dat graag wilt!

Vloerstandaard

Wil jij je speaker toch liever staand hebben? Daar heeft Flexson mooie vloerstandaarden voor ontwikkeld. Met de vloerstandaarden van Flexson zijn je Sonos Plays erg gemakkelijk op de hoogte van het oor te plaatsen, waardoor het geluid optimaal is. Varieer met de hoogtes van de vloerstandaarden en combineer verschillende speakers met elkaar, zodat je een echte homecinemaset creëert! Uiteraard kunnen ze ook hoger of lager, pas ze aan zoals jij het wilt!

Colourplay

Ben jij niet tevreden over de kleur van je Sonos? Of wil je gewoon iedere speaker of subwoover een andere kleur geven? Hiervoor heeft flexson een oplossing gevonden! Zij hebben speciale colourskins ontworpen voor alle Sonos Play’s, Bridge en Connect. De kleuren van deze speciale skins variëren van geel, tot rood en blauw. Zo passen de speakers nog beter in jouw interieur. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg makkelijk aan te brengen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor luchtbelletjes onder de skin, of het scheef aanbrengen ervan. En ben je de kleur zat, of wil je een gewoon een ander kleurtje? De Flexson Colourplay’s zijn zo ontworpen dat ze makkelijk zijn te verwijderen en geen lijmresten achterlaten! Je kunt er dus alle kanten mee op, ideaal om het persoonlijk te maken.

Als jij je Sonos aan wilt kleden kies je nu voor Flexson. Weet jij al precies wat je wilt? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe accessoires!


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar