Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Toshiba Smart-tv

Met een Toshiba Smart-tv bekijk je de mooiste beelden en weet je zeker dat je je nooit meer hoeft te vervelen. Je kijkt namelijk naar de films en series die je wilt op het moment dat je er zelf zin in hebt. Ook kun jij gewoon browsen. Daar hoef je geen pc of laptop voor aan te sluiten. Surfen op het web en zoeken naar entertainment, heel eenvoudig op je tv. Bovendien beschikken deze schermen over veel verschillende functies en technologieën. Zo heb je televisies met 4K Ultra HD, Smart-tv en nog veel meer. Bekijk alles over deze fantastische tv's en bestel direct jouw favoriete model.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Toshiba Smart-tv Met Toshiba Smart-tv haal je een hoop entertainment in huis waardoor je kunt genieten wanneer je maar wilt. Kijk naar de leukste series en films waar en wanneer je dat wilt. Nieuwe televisies betekenen ook weer nieuwe functies en dat is ook zeker wel terug te zien bij de televisies van Toshiba. Toshiba heeft misschien wat minder Smart-tv’s dan enkele andere grote merken. 

Smart-tv

Smart-tv, wat is dat nu precies? Kort gezegd is dit een techniek dat van de tv, een slimme tv maakt. ‘Een slimme tv?’ zul je misschien denken. Ja, een slimme tv. Hij kan namelijk precies onthouden wat jij precies doet en waar je vaak naar kijkt. Aan de hand van deze gegevens die opgeslagen worden, kunnen suggesties worden gedaan. Hij laat dus merken wat je kunt kijken.

 

Dat is nog lang niet alles, want er is ook nog eens een hoop te beleven. Wil jij internetten, maar kun je niet bij de pc? Dan gebruik je toch gewoon je Toshiba tv! Deze staan namelijk in verbinding met jouw eigen netwerk. Browsen is een fluitje van een cent. Daarnaast installeer jij zorgeloos apps, voor nog meer plezier. Foto’s, video’s en muziek zijn bovendien gemakkelijk te delen.

Cloud TV

Verbind je Smart-tv van Toshiba met het netwerk in je huis en je kunt online bepalen wat je gaat kijken. Youtube, Facebook en Netflix, het zijn slechts enkele dingen die jij kunt doen met je televisie. Je staat in verbinden met de hele online wereld! Met Cloud TV kun jij alle content delen. Je hoeft niets meer te missen, want je kunt nu alles opnemen op USB.

Toshiba AppsConnect

Geen zin om je afstandbediening te zoeken? Pak dan nu gewoon je smartphone of je tablet erbij. Als je Toshiba AppsConnect installeert kun jij deze apparaten gebruiken om je televisie te bedienen.

4K

Films en series worden prachtig getoond. De regen lijkt hierdoor op je hoofd te vallen. Alles lijkt nu levensecht. Dat wil jij toch ook ontdekken? Bestel daarom nu direct een van deze mooie schermen. Dit bekijk jij in 4K Ultra HD, althans daar kun je voor kiezen. Niet alle schermen hebben deze beeldresolutie, dus pas goed op!


Wij zijn officieel dealer van