Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Sony Smart-tv

Sony Smart-tv

Haal meer uit je televisie met een Sony Smart-tv. Met Smart-tv van Sony ben je met je televisie direct verbonden met het internet. Hierdoor kun je programma’s eenvoudig direct terugkijken, gebruik maken van social media en films en series on demand bestellen.


De bediening, het geluid, eigenlijk zorgt alles ervoor dat het zeer slimme televisies worden die gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. Naast de online toepassingen zijn veel Sony smart-tv's uitgerust met stembediening. Kies voor één van de veelzijdige Sony Smart-tv’s uit onze selectie hieronder en bepaal voortaan zelf wat je kijkt op een moment dat jou uitkomt. Check de tv''s en bestel je nieuwe televisie.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Curved LED-tv | Muurbeugels

Artikelen 1 tot 15 van 43 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat is een Sony Smart-tv?

De Smart-tv's van Sony stellen je in de gelegenheid om direct te verbinden met het internet en op die manier te genieten van videostreaming, apps en sociale netwerken. In veel gevallen kan dit gewoon draadloos dankzij ingebouwde WiFi. Eenmaal verbonden met het netwerk beleef jij zoveel entertainment als je zelf wilt.

 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verbinding te maken tussen je Sony Smart-tv en je smartphone. Hierdoor stream je je eigen foto's, video's en andere informatie zoals nieuwsberichten naar je televisie. Vrijwel elke televisie van Sony is tegenwoordig geschikt voor deze koppeling en bijna elke tv heeft ingebouwde WiFi. Je kunt je smartphone zelfs gebruiken als afstandsbediening. De nadruk ligt bij Sony Smart-tv echter toch vooral op het gebruik van apps als YouTube, Netflix en NPO Gemist.

 

De Smart-televisies van Sony

De Smart-televisies van Sony bieden niet alleen interactieve mogelijkheden maar ook haarfijn beeld met de beste kwaliteit. Zo kijk je je favoriete films misschien wel in een 4K Ultra HD beeldresolutie. Nog nooit was films en series kijken zo realistisch als met 4K UHD beeld. Gelukkig bieden streamingdiensten als Netflix steeds meer content in deze zeer hoge resolutie aan. Zeker met de ondersteuning van HDR-beelden zorgt dit voor een prachtige kijkbeleving.

 

Wil jij van de beste kwaliteit televisie en film kunnen genieten en op momenten wanneer jij dat wil met de vele voordelen en extra’s van Smart-tv? Kies dan voor één van de modellen van Sony.

Voetbal

Het leukste aan Smart-tv is toch wel dat je veel kunt kijken op de mooiste manier. Voetbalwedstrijden zijn zeer leuk om te volgen. Je zit op een stoeltje in het stadion, althans dat begint er op te lijken. Zet deze modus aan en voetbal ziet er spectaculairder uit. In de beste kwaliteit wordt alles weergegeven. Uiteraard blijft het geluid niet achter. Ook dit wordt aangepast op de wedstrijd. Het gebrul van de supporters, het gejuich na een doelpunt en dat schot op de lat. Je kunt je niet voorstellen hoe jij het hoort. Dit is allemaal toegepast op deze slimme Smart-tv.

Remote

Wat zou een slimme televisie zijn zonder een slimme afstandsbediening. Daar heeft Sony dus ook aan gedacht! Navigeer heel eenvoudig door alle apps die op je telvisie staan. Vanwege de touchpad wordt alles simpel gemaakt. Scrollen, swipen, selecteren en klikken. Je doet het allemaal met een afstandsbediening, de One-Flick-Remote.

Sony Smart-tv's

- Sony KD-49XE9005

- Sony KD-55XE9005

- Sony KD-65A1

- Sony KD-49XE7000


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar