Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung Smart-tv

Met een Samsung Smart-tv hoef je je nooit meer te vervelen. Open de smart-functie en er gaat een wereld aan entertainment voor je open, zoveel als je wilt. Maak gebruik van verschillende apps, kies je favoriete muziek, speel games of surf op het internet. Genoeg mogelijkheden dus! De Samsung Smart-tv's zijn in verschillende formaten en in verschillende modellen verkrijgbaar. Kies voor een Samsung smart-tv als je altijd iets leuks wilt beleven op tv. Kijk series en films op Netflix of kijk een gemiste uitzending terug, je kunt zelfs het weerbericht bekijken. Ook kun je surfen op het web. Welke keuzes jij ook maakt, genieten in hoge kwaliteit kun je zeker! Ontdek het zelf met een Smart-tv. Klik op een onderstaande tv voor meer informatie of bestel direct jouw nieuwe televisie.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Samsung Smart-tvMet een Samsung Smart-tv beleef je veel meer als je op de bank of vanuit je stoel naar de televisie zit te kijken. Je haalt nu namelijk veel meer uit je tv dan je voorheen altijd kon doen. Ze zitten vol entertainment en plezier en dat is te merken ook. Deze slimme televisies zitten boordevol verschillende functies. Weet jij al welke en hoef je geen extra informatie? Bestel dan direct hiernaast jouw nieuwe televisie. Voor meer info lees je nu snel verder.

Wat is Smart-tv?

Smart-tv is een functie die op verschillende tv's van verschillende merken beschikbaar is. De verschillende merken tv's noemen Smart-tv niet allemaal hetzelfde, maar hebben grotendeels wel dezelfde functies. Maak gebruik van Smart-tv en er gaat een wereld aan entertainment voor je open. Je kunt gebruik maken van apps zoals Netflix, uitzending gemist en buienradar. Maar ook van social media apps als Facebook, Twitter en Skype. Naast deze apps kun je ook surfen op het web. Dit is handig als je aan iemand iets wilt laten zien. Tot slot kun je ook gebruik maken van verschillende games en muziek. Genoeg mogelijkheden, je hoeft je niet meer te vervelen!

Functies Samsung Smart-tv

Bediening

Tegenwoordig hoef je je afstandbediening er niet meer bij te pakken als je je televisie wilt bedienen. Wil jij je Samsung Smart-tv aan- of uitzetten of wil je gewoon bepalen welke app, programma of film bekeken wordt, dan kun je nu bij meerdere modellen gewoon je stem gebruiken. Met gebaren is het zelf mogelijk of te navigeren. Bij meerdere schermen is het ook mogelijk om je smartphone te gebruiken als de bediening van je televisie. Natuurlijk erg leuk, maar ook gemakkelijk!

Gezichtsherkenning

Deze beeldschermen zijn zo slim, dat het gewoon je gezicht onthoudt en zo weet wat jouw favoriete programma’s zijn. Daarnaast weet hij ook welke applicaties jij vaak gebruikt, zodat deze snel te openen zijn.

Muurbeugels

Deze televisies zijn erg gemakkelijk op te hangen aan de muur met muurbeugels. Je creëert hiermee toch net dat beetje extra om te ervaren alsof je in de bios zit. Neem bijvoorbeeld eens de Vogel's muurbeugels. Hierdoor hang je je tv op zoals je wilt aan de muur.

SmartView 2.0

Dit is een van de andere fantastische functies die een Samsung Smart-tv jou te bieden heeft. Download de Smart View App en je deelt heel eenvoudig de leukste foto’s en video’s. Je bekijkt dus alle content die op je televisie staat nu gewoon op groot scherm! Een hoop entertainment dus.

Multi-Link Screen

Meerdere Smart-tv’s van Samsung hebben de mogelijkheid tot Multi-Link Screen, waarmee tot vier schermen geopend kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld naar twee verschillende series te kijken en twee applicaties te openen.

Films, series en tv-programma's beleven alsof je er zelf bij bent? Samsung Smart-televisies worden steeds vaker uitgerust met prachtige beelden van hoge kwaliteit. Het lijkt alsof je zelf tussen de actie of romantiek staat.!

4K UHD-tv

Met 4K UHD kijk je naar de allerscherpste beelden in een fantastische kwaliteit. Je hoeft daardoor helemaal niet meer te missen. Want alle details worden mooi weergegeven. Niet gek, aangezien ze liefst vier keer scherper zijn dan Full HD. Aarzel dus niet te lang, want bij iedereen in de woonkamer zullen deze beeldschermen fantastisch tot hun recht komen.

Afmeting

Op zoek naar ene klein scherm? Dan kun je bij Samsung al terecht voor een 32 inch Smart-televisie. Daarnaast zijn 40, 46 en 48 inch ook nog erg leuke kleine tv’s. Echter voor de fanaten van grote televisies is er toch wat meer te beleven. Naast de vernieuwde functies zijn er ook veel meer tv’s te vinden. 55 inch is hierbij verreweg het meest populair bij consumenten. Hiervan zijn dan ook meerdere prachtmodellen te vinden. 60 en 65 inch laten je al op wat groter beeld kijken. Een kleine thuisbioscoop heb je echter pas met de 75, 78 of zelf het zeer grote 85 inch van 216 centimeter.


Wij zijn officieel dealer van