Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Salora Smart-tv

Salora Smart-tv

Een Salora Smart-tv zorgt ervoor dat je geheid kunt genieten van televisiekijken. Met een Smart-tv kun jij internet op je televisie aansluiten en daardoor een hoop leuke dingen beleven. Jij krijgt de mogelijkheid om diverse apps te gebruiken op de tv. Uiteraard kun je ook op deze televisies een hoop ontdekken. Jij kunt bijvoorbeeld voor eigen regisseur spelen. Je kunt zelf kiezen wat je wanneer kijkt. Je kunt bijvoorbeeld naar content van Netflix en Youtube op je televisie afspelen.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Curved LED-tv | Muurbeugels

13 artikel(en)

per pagina

Salora heeft meerdere zeer leuke televisies waardoor jij gewoon optimaal kunt genieten. Dit is ook wel te zien aan de Salora Smart-tv's. Je krijg hiermee een heleboel mogelijkheden waardoor het voor jou weer net iets gemakkelijker wordt om te genieten van televisiekijken. Daar zorgt niet alleen de Smart-tv technologie voor. Het beeld is mooi en de tv is ook nog eens eenvoudig in gebruik.

Smart-tv

Smart-tv, het is al vaker voorbijgekomen. Weet jij nog niet wat het is? Dan vind je hier een korte toelichting. Zoals de naam eigenlijk al zegt is Smart-tv een slimme televisie. Slim? Ja, slim! Hij kan bijvoorbeeld suggesties geven als jij televisie aan het kijken bent. Zeker als je even niets leuks kunt vinden is dit toch wel erg handig. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om te internetten. Hiervoor heb je niet eens een pc of laptop nodig, alleen je televisie! En internet natuurlijk. Aansluiten op het netwerk en je kunt surfen en applicaties installeren.

Smart Remote App

Even de afstandsbediening kwijt of heb je geen zin om hem te pakken? Haal dan gewoon je smartphone tevoorschijn. Deze kun jij namelijk nu ook gewoon gebruiken om je tv mee te bedienen. Als jij je smartphone wilt gebruiken, hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat je de app gedownload hebt. Deze is gratis te verkrijgen via Google Play en Apple Store.

Apps

Jij hebt zelf de mogelijkheid om applicaties te downloaden. Om het al wat makkelijker te maken zijn Skype, Facebook, Twitter en YouTube al geïnstalleerd. Zo kun jij al een hoop beleven.

>

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar