Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora Smart-tv

Een Salora Smart-tv zorgt ervoor dat je geheid kunt genieten van televisiekijken. Met een Smart-tv kun jij internet op je televisie aansluiten en daardoor een hoop leuke dingen beleven. Jij krijgt de mogelijkheid om diverse apps te gebruiken op de tv. Uiteraard kun je ook op deze televisies een hoop ontdekken. Jij kunt bijvoorbeeld voor eigen regisseur spelen. Je kunt zelf kiezen wat je wanneer kijkt. Je kunt bijvoorbeeld content van Netflix en Youtube op je televisie afspelen.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels

1 artikel(en)

per pagina
 • 249

  189,-

  Gratis verzending

  Salora 32HSB5002

  -24%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  HD Ready | Smart-tv | 32 inch

Salora Smart-tv Salora heeft meerdere zeer leuke televisies waardoor jij optimaal geniet. Dit is ook wel te zien aan de Salora Smart-tv's. Je krijg hiermee een heleboel mogelijkheden waardoor het voor jou weer net iets gemakkelijker wordt om te genieten van televisiekijken.

Smart-tv

Smart-tv, het is al vaker voorbijgekomen. Zoals de naam eigenlijk al zegt, is Smart-tv een slimme televisie. Slim? Ja, slim! Hij kan bijvoorbeeld suggesties geven als jij televisie aan het kijken bent. Zeker als je even niets leuks kunt vinden, is dit toch wel erg handig. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om te internetten. Hiervoor heb je niet eens een pc of laptop nodig, alleen je televisie! En internet natuurlijk. Verbind de tv met het netwerk en je kunt surfen en applicaties installeren.

Smart Remote App

Even de afstandsbediening kwijt of heb je geen zin om hem te pakken? Haal dan gewoon je smartphone tevoorschijn. Deze kun jij namelijk nu ook gewoon gebruiken om je tv mee te bedienen. Als jij je smartphone wilt gebruiken, hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat je de app gedownload hebt. Deze is gratis te verkrijgen via Google Play en Apple Store.

Apps

Jij hebt zelf de mogelijkheid om applicaties te downloaden. Zo maak je heel eenvoudig gebruik van apps als Netflix, YouTube, RTL XL en vele anderen.


Wij zijn officieel dealer van