Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Philips Smart-tv

Met een Philips Smart-tv kijk jij op ieder moment datgene wat graag wilt zien. Je sluit je televisie eenvoudig aan op internet, waardoor je zo toegang hebt tot social media. Met films en series on demand bepaal je makkelijk wat je gaat kijken. Het is een hele slimme televisie die het voor jou gemakkelijker maakt om aan entertainment te komen zodat je je niet meer verveelt. Ontdek waarnaar jij opzoek bent en bekijk onze suggesties hieronder. Nog geen keuze kunnen maken? Dan is het handig de extra informatie over de Philips Smart-tv links onderin deze pagina door te lezen.


Besloten? Bestel dan makkelijk, veilig en snel op PlatteTVdiscounter.nl.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Philips Smart-tv Met deze Smart-televisies van Philips is het zeer eenvoudig om je tv te verbinden met een netwerk. Hierdoor is het mogelijk om te internetten en applicaties te downloaden en te installeren op je eigen televisie.

Uiteraard is het ook mogelijk om verbinding te maken tussen je Smart-tv en je smartphone. Stream je mooiste foto’s, leukste video’s of grappigste nieuwsberichten gemakkelijk naar het grote scherm dat gewoon in je eigen woonkamer staat. Bovendien houdt de tv bij welke series of films je vaak kijkt, zo kan hij je interessante suggesties geven. Deze beeldschermen zijn verkrijgbaar in maten tussen 24 en 60 inch.

De Smart-televisies van Philips

Met een Full HD beeldscherm van Philips weet je dat je kunt genieten. Je bepaalt namelijk niet alleen wat jij op welk moment graag wilt bekijken. Met 4K UHD bekijk je al je favoriete films en series in de allerscherpste kwaliteit.

Ambilight

Naast deze functies heeft Philips nog een unieke manier gevonden om je nóg meer te laten genieten van je nieuwe televisie. Door de Ambilight technologie wordt licht op je muur achter de televisie geprojecteerd. Hierdoor lijkt het scherm optisch groter en wordt de ruimte gevuld met het licht dat bij het beeld past. Hierdoor krijg je een nog mooiere kijkervaring. Philips heeft patent op deze technologie, waardoor jij verzekerd bent van een unieke televisie en een unieke ervaring! Want, genieten wordt het op deze manier zeker!

Resolutie

Deze slimme televisie zorgt dus voor een hoop plezier in je woonkamer. Dat is van alles kunt beleven is echter niet het enige. Je hebt nu ook nog eens de keuze in welke kwaliteit je dit wilt bekijken. Uiteraard kan dit al gedaan worden in Full HD. Dat is echter niet de mooiste resolutie waarin dit gebeuren kan. Kies voor 4K als je nog beter beeld wil hebben. Zo kijk je niet alleen naar films en series die jij op dat moment wilt zien, het kan ook in de allerbeste en scherpste kwaliteit die te vinden is op televisie op de markt voor consumenten.


Wij zijn officieel dealer van