Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Panasonic Smart-tv

Wil je genieten van de voordelen van Panasonic Smart-tv? Wanneer je zoekt naar een Panasonic Smart-tv kom je al snel op de term Smart VIERA. Dit is de term die Panasonic aan al zijn nieuwe Smart-tv’s heeft gegeven. Met de Smart VIERA kun je van overal in huis multimedia streamen naar de TV, internetten, Netflixen, gemiste uitzendingen terugkijken en meer. Is de keuze voor jou nog te ruim en kun je nog niet kiezen? Voor meer uitgebreide informatie kun je altijd terecht bij de tv’s of Wiki tv advies. Kies een Panasonic Smart VIERA uit onze selectie hieronder en je krijgt toegang tot een wereld vol entertainment.


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Panasonic Smart-tv Wie een Panasonic Smart-tv zoekt komt al snel op de term Smart VIERA. De Smart VIERA TV’s van Panasonic zorgen ervoor dat je direct verbonden bent met het internet. Hierdoor kun je apps downloaden, chatten en nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij sommige modellen films en series streamen met 4K Ultra HD beeld voor de meest realistische ervaring.

De Smart-televisies van Panasonic

De VIERA TV’s van Panasonic staan bekend om het hoge contrast, de natuurlijke kleuren en scherp beeld. Dankzij de ingebouwde WiFi en DLNA-mogelijkheid kun je de Panasonic TV ook met andere apparaten laten ’communiceren’. De smalle omlijsting geven de TV’s een zeer fraai uiterlijk. Kortom, kies een Panasonic Smart-tv en geniet van een hele nieuwe beleving.

Andere functies

Naast alle online toepassingen waardoor jij kunt internetten en apps installeert, is er natuurlijk nog veel meer te beleven op Smart-tv’s. Ze zitten boordevol functies.

4K UHD

Jouw Smart-tv kan nu ook nog eens uitgerust zijn met de beste beeldresolutie die te vinden is op de consumentenmarkt. Dat is namelijk het prachtige 4K Ultra HD. Dit is de opvolger van Full HD en wat voor een opvolger! Beelden zijn erg scherp, vier keer scherper dan Full HD om precies te zijn. Je kunt je dus wel een beetje voorstellen hoe dit eruit ziet.

Stembediening

Om ook nog eens slim te kunnen communiceren met je televisie maak je gebruik van de VIERA Remote App 2.0 op je iOS- of Android-apparaten. Hiermee is het mogelijk om met je stem de televisie te bedienen, Praat tegen je tv en geef hem aanwijzingen. Hierdoor kun je zappen, het geluid wijzigen en verschillende vensters doorzoeken.

 

Let goed op! Niet iedere televisie beschikt over dezelfde specificaties. Bekijk dus goed of jouw favoriete tv erover beschikt als je deze graag wilt.


Wij zijn officieel dealer van