Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG Smart-tv

Met een LG Smart-tv weet je zeker dat je geniet van entertainment en je je nooit meer hoeft te vervelen. Tv-kijken wanneer je maar wilt, internetten, films en series kijken via Netflix, je favoriete video's bekijken op YouTube en nog veel meer doe je nu gewoon op je televisie. De Smart-tv's van LG maken gebruik van het WebOS besturingssysteem. Het WebOS besturingssysteem is zeer overzichtelijk en reageert razendsnel. Hierdoor navigeer je eenvoudig tussen apps en zenders. Haal je eigen bioscoop in huis en kies voor een Smart-tv van LG Electronics. Geniet snel van al het vermaak en bestel vandaag nog!


Of ga naar: Beste Smart-tv's | Smart-tv's | OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Muurbeugels

1 artikel(en)

per pagina
 • 749

  499,-

  Gratis verzending

  LG 50UM7450PLA

  -33%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  4K HDR | WebOs | 50 inch

LG Smart-tv LG laat je met de Smart-televisies genieten van de mogelijkheid om verbinding te maken met het thuisnetwerk. Hierdoor kijk je niet alleen meer naar de mooiste series en films en speel je de vetste games, maar is het ook mogelijk om te internetten!

Met een LG Smart-tv kun je zeer gemakkelijk je smartphone verbinden. Hierdoor kun je op groot scherm naar de leukste en grappigste foto's en video's kijken. Deze televisies zijn te verkrijgen in een groot aantal verschillende afmetingen. Bovendien download en installeer je in een handomdraai applicaties, maar dat is zeker nog niet alles wat deze prachtige beeldschermen jou te bieden hebben.

De Smart-televisies van LG

Met een LG Smart-tv kun je genieten van een prachtig beeld en geweldig geluid. Je bepaalt niet alleen wat je wanneer bekijkt, je hebt nog meerdere functies om te kiezen, waardoor je kijkbeleving net weer iets anders is.

WebOS

LG heeft zijn eigen Smart-tv besturingssysteem ontwikkeld met de naam WebOS. Het is terug te vinden op alle nieuwe modellen van het merk. Het bedieningsgemak van WebOS is geweldig. Met een druk op de knop kom je terecht in een zeer eenvoudig en overzichtelijk menu waarin je al jouw apps ziet. Zo hoeft het nooit veel tijd te kosten om je favoriete toepassing op te starten. WebOS wordt geleverd met een aantal standaardapps maar is vanzelfsprekend eenvoudig uit te breiden.

Muurbeugels

Beeldschermen van LG kunnen snel en eenvoudig aan de muur worden gehangen met een muurbeugels. Deze zijn veelal geheel naar wens uit te kiezen en eigenlijk voor iedere tv is er wel een te vinden. Neem bijvoorbeeld eens de Vogel's muurbeugels. Je hangt je scherm op zoals je wilt.

4K Ultra HD-tv

Door de toepassing van een 4K Ultra HD-beeldresolutie kijk jij naar de allermooiste beelden. 4K UHD zorgt er namelijk voor dat alles veel scherper wordt weergegeven, hierdoor is het mogelijk om de allerkleinste details scherp weer te geven. Hierdoor hoef je werkelijk niets meer te missen.

OLED

Om een LG Smart-tv nog unieker te maken heb je de mogelijkheid om een OLED-tv in huis te halen. Een voordeel van OLED is dat beelden een stuk scherper weergegeven worden. Dit komt doordat deze tv's beschikken over pixels die zichzelf uit kunnen zetten, maar zichzelf ook in kunnen schakelen. Dit komt vooral de hele donkere en lichte delen van het beeld ten goede.

Formaat

Niet alleen op de grote televisies is te genieten van Smart-tv. Dit zit nu ook gewoon op de kleinere schermen van het merk. Zo hoef jij niet per se een tv van ruim een meter in huis te halen, wat enige tijd geleden nog wel het geval was. De meest geliefde afmeting is 55 inch, oftewel 139 centimeter. Niet gek dat LG hier meerdere van heeft geproduceerd.

Benieuwd naar deze beeldschermen? Bekijk dan hierboven alle verschillende modellen en bestel jouw favoriet. Om jouw nieuwe tv wat makkelijker te vinden, filter je eenvoudig op verschillende specificaties. Wordt het kiezen je toch nog iets gemakkelijker gemaakt.


Wij zijn officieel dealer van