050-3050030

PlatteTVdiscounter.nl Perspagina

Op deze pagina kun je persberichten vinden die door PlatteTVdiscounter.nl zijn gepubliceerd. Voor meer informatie en beeldmateriaal in High Res kun je contact met ons opnemen via communicatie@plattetvdiscounter.nl.

Bekijk voor algemene artikelen ook onze Nieuwspagina.


Andy van der Meijde bereidt zich voor op het WK 2014

Gepubliceerd op 13.05.2014

Oud-voetballer en reallife-soapster Andy van der Meijde bereidt zich de komende weken actief voor op het WK 2014 in Brazilië. In zijn nieuwe baan als televisie-promotor demonstreert hij televisies die over een speciale Soccer Mode beschikken. “Eigenlijk zou iedereen het WK in de beste kwaliteit moeten zien. Deze tv’s zijn gemaakt voor voetbal en dat ga ik als televisie-promotor aan iedereen laten zien.”

Lees verder >>


PlatteTVdiscounter.nl strikt Andy van der Meijde

Gepubliceerd op 13.05.2014

Oud-voetballer en reallife-soapster Andy van der Meijde bereidt zich de komende weken actief voor op het WK 2014 in Brazilië. Hij zal het gezicht worden van de webshop PlatteTVdiscounter.nl, die een actieve online en offline campagne voert in de loop naar het WK. Naast een online shop heeft de winkel een fysieke showroom, waar Van der Meijde als televisie-promotor de nieuwste Samsung-tv’s zal demonstreren.

Lees verder >>


PlatteTVdiscounter.nl genomineerd voor de Winkelverkiezing 050

Gepubliceerd op 09.05.2014

Op zaterdag 10 mei gaat in Groningen de Winkelverkiezing 050 van start. Consumenten kunnen dan stemmen op hun favoriete winkel. Webshop PlatteTVdiscounter.nl is daarbij de vreemde eend in de bijt met een fysieke showroom aan het Hoendiep. De winkel dingt mee naar een award in de categorie Beste Zelfstandige van de Buitengebieden. “Door de combinatie tussen online en een shop-in-shop concept voor grote merken kunnen wij consumenten op alle vlakken van dienst zijn.”

Lees verder >>

winkelverkiezing-050