Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony OLED-tv

De OLED-tv's leveren ontzettend mooi beeld. Een 4K-resolutie levert wel vier keer zo scherp beeld dan Full HD tv's. Dit is gelijk de voornaamste reden waarvoor je naar een OLED-tv zou moeten kijken. De organsiche leds van een OLED geven zelf licht waardoor er geen achtergrondverlichting nodig is zoals bij een LED-tv het geval is. Kleuren worden hierdoor scherper en levendiger weergeven. Ook het kleurcontrast wordt hierdoor groter, waardoor zelfs de kleinste details je niet ontgaan. Met de snelle beeldweergave, wat maarliefst 1000x sneller is dan een Full HD, kijk je naar prachtig vloeiende beelden. Vooral de gamers en liefhebbers van actiefilms zullen het verschil echt merken! Benieuwd wat een OLED nog meer te beiden heeft? Klik dan op een van de onderstaande modellen voor uitgebreide productinformatie.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Sony is een van de grootste leveranciers van OLED-tv's in Nederland. De OLED-tv's van Sony hebben een uitstekende reputatie. De televisies presteren altijd naar hoe ze zouden moeten presteren en bestaan uit duurzaam materiaal. Aan de aanschaf van een Sony OLED-tv zal je nog een lange tijd plezier beleven. De organische leds in een OLED geven uit zichzelf licht en maken enige vorm van achtergrondverlichting overbodig. Hierdoor krijg je haarscherp beeld, levendige kleuren en grotere kleurcontrasten. Dit alles om jouw de beste kijkervaring te geven! Bekijk hier nog een aantal voordelen van een OLED-tv ten opzichte van de standaard LED-tv.

Voordelen OLED

  • Energiezuinig: De OLED-schermen zijn enorm energiezuinig, waardoor ze goed zijn voor het milieu. Met de koop van een OLED-scherm geniet je dus niet alleen van een prachtig beeld, maar help je het milieu ook nog een handje.
  • Ultradun: De OLED-schermen zijn slechts 4mm dik, nog niet eens een halve centimeter! Zelfs als je een scherm van 77 inch bestelt, zal de dikte van de schermen niet veel variëren. Zo hang je ook de grootste schermen gemakkelijk aan je muur!
  • Snelle reactietijd: Met een reactietijd van slechts 1 milliseconde, is dit de snelste televisie op de markt! Zo heb je geen vertragingen meer, en reageert je televisie direct wanneer jij wilt switchen van zender!
  • Prachtig beeld: Maar, waar het allemaal om draait is natuurlijk het prachtige beeld dat gepaard gaat met de OLED. Diepe kleuren, 4K Ultra HD en een kijkhoek van 180 graden. Een beter beeld bestaat er op dit moment niet.

Wij zijn officieel dealer van