Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Panasonic OLED-tv

Met een Panasonic OLED-tv haal jij een televisie in huis waarmee je op een prachtige wijze kunt gaan genieten van entertainment. Alle content die jij wilt afspelen op je beeldscherm kun jij ook afspelen. De OLED-tv's zijn de opvolger van LED. Het zijn zeer dunne schermen waarmee je optimaal plezier kunt gaan beleven. Dit maakt ze energiezuiniger en dus milieuvriendelijker. Bovendien is de reactiesnelheid van deze beeldschermen razendsnel. Uiteraard zijn deze OLED-tv's door Panasonic met nog veel meer leuke functies uitgerust. Zo hebben de schermen de beschikking over Smart-tv, zijn ze uitgerust met een 4K Ultra HD beeldresolutie en zijn de beeldschermen ook nog eens gebogen! Benieuwd wat deze Panasonic OLED-tv's jou nog meer te bieden hebben? Check alle informatie door op het model te klikken.


Of ga naar: OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Muurbeugels | Blu-ray spelers | Outlet


Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Panasonic wil haar concurrenten bij blijven en begeeft zich volop in de strijd rondom OLED-tv's. Met een OLED-tv van Panasonic haal je een prachtig staaltje techniek in huis. De levendige kleuren en het haarscherpe beeld maken het thuis op de bank tv kijken tot een ware bioscoopervaring.

Resolutie

De eerste OLED-tv die Panasonic op de markt heeft gebracht is de TX-65CZW954. Dit beeldscherm heeft vanwege de OLED-technologie een resolutie van 3840x2160 pixels. Daarnaast ondersteunt de tv hdr, waardoor felle kleuren ook helder weergegeven kunnen worden. En dan kan natuurlijk de 4K Ultra HD-beeldresolutie niet ontbreken. De beeldresolutie die maar liefst 4x scherper is dan Full HD. Dit leidt tot een glashelder beeld waardoor ieder detail goed weergegeven kan worden.

Smart-tv

Een functie die tegenwoordig standaard gebruikt lijkt te worden door merken. Het is dan ook wel een functie waardoor jij als liefhebber van entertainment volop plezier gaat beleven. Verbind je tv heel simpel met het netwerk in jouw huis en je kunt apps installeren, browsen op het web en zo de films en series kijken die jij wilt via bijvoorbeeld Netflix. Jij hoeft dus geen rekening meer te houden met de tv-gids, jij kijkt gewoon wat jij wilt kijken wanneer jij dat maar wilt.

Meer functies

Uiteraard zijn dat niet de enige technologieën waarmee deze tv is uitgerust. Bekijk alle opties bij de productspecificaties die je kan vinden bij het model zelf.


Wij zijn officieel dealer van