Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG OLED-tv

LG OLED-tv

OLED is één van de nieuwste beeldtechnieken en LG brengt OLED als eerste naar Nederland. Waar vroeger de televisies nog over LCD-schermen beschikten, werd dit later vervangen door LED-verlichting. Momenteel beschikken nog vele televisies over een LED-beeldscherm, maar er is alweer een nieuwe ontwikkeling gaande. OLED-beeldschermen zijn de nieuwe LED-schermen, maar dan veel dunner. Naast dat ze veel dunner zijn, kleven er nog veel meer voordelen aan de OLED-schermen. Zo zijn ze milieuvriendelijk, energiezuinig, hebben ze een kijkhoek van 180 graden, een reactiesnelheid van een microseconde en geniet je met de OLED-schermen natuurlijk van het mooiste 4K Ultra HD-beeld inclusief diepe kleuren!

Bekijk alle LG OLED televisies hieronder!


Of ga naar: OLED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Muurbeugels | Blu-ray spelers | Outlet


Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

LG brengt als één van de eerste OLED-televisies naar Nederland. De modellen vallen op door hun ultradunne designs en verbluffende beeldkwaliteit. Dat is niet alleen te danken aan de OLED-techniek, want de tv's zijn ook geschikt voor het afspelen van HDR-content. De toestellen draaien op WebOS 3.0, de nieuwste versie van LG zijn eigen besturingssysteem voor smart-tv. Tegenwoordig zelfs in grote formaten zoals de 65 en 77 inch televisies! Waar vroeger de LCD en Plasma-schermen werden ontwikkeld, zodat er een flatscreen ontstond, werden deze later vervangen door het energiezuinigere en nog dunnere LED-scherm. OLED is het vervolg op LED-tv en brengt vele voordelen met zich mee!

Voordelen OLED

  • Energiezuinig: De OLED-schermen zijn enorm energiezuinig, waardoor ze goed zijn voor het milieu. Met de koop van een OLED-scherm geniet je dus niet alleen van een prachtig beeld, maar help je het milieu ook nog een handje.
  • Ultradun: De OLED-schermen zijn slechts 4mm dik, nog niet eens een halve centimeter! Zelfs als je een scherm van 77 inch bestelt, zal de dikte van de schermen niet veel variëren. Zo hang je ook de grootste schermen gemakkelijk aan je muur!
  • Snelle reactietijd: Met een reactietijd van slechts 1 milliseconde, is dit de snelste televisie op de markt! Zo heb je geen vertragingen meer, en reageert je televisie direct wanneer jij wilt switchen van zender!
  • Prachtig beeld: Maar, waar het allemaal om draait is natuurlijk het prachtige beeld dat gepaard gaat met de OLED. Diepe kleuren, 4K Ultra HD en een kijkhoek van 180 graden. Een beter beeld bestaat er op dit moment niet!

LG en OLED

In tegenstelling tot andere fabrikanten zet LG volop in op OLED. Bij OLED wordt gewerkt met pixels die afzonderlijk lichtgeven, waardoor contrast en zwartwaarden veel beter weergegeven kunnen worden. De nieuwste schermen zijn ook geschikt voor het vertonen van HDR-content waardoor kleuren nog fraaier ogen en de helderheid beter is.

De OLED-techniek laat steeds dunnere ontwerpen toe. Zo zijn de nieuwe OLED-tv's slechts 2,59 dik en dat mag gerust uniek genoemd worden. In de tv's is een Harman Kardon geluidssysteem ingebouwd inclusief subwoofers voor kraakhelder geluid.


Wij zijn officieel dealer van