Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

OLED-tv

OLED-tv's bieden je de perfecte kijkervaring. OLED-pixels geven zelf licht waardoor kleuren beter naar voren komen en levendige beelden oplevert. Ook het beeldcontrast gaat er flink op vooruit met OLED-tv's dankzij de scherpe kleurweergave. Doordat de OLED-pixels zichzelf verlichten is achtergrondverlichtin niet nodig, hierdoor zijn de OLED's enorm energiezuinig in vergelijking met LED-tv's. Mede hierdoor kunnen de OLED-tv's flinterdun geproduceerd worden. De OLED is ongeveer 1000x sneller dan een standaard LED-tv. Dit maakt de beelden vloeiend en natuurlijk. Bekijk voor meer productinformatie de onderstaande modellen.


Ontdek hieronder alle beschikbare OLED-tv's.


Of ga naar: 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Muurbeugels | Blu-ray spelers | Outlet


Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Wat is een OLED-tv?

Een OLED-tv bestaat uit organische leds die licht geven zodra ze stroom krijgen. Aangezien de pixels in een OLED-scherm zelf licht geven, hebben de schermen geen achtergrondverlichting nodig, wat bij LED-tv's wel het geval is. Door deze techniek - waar de pixels zichzelf aan en uit kunnen schakelen - is er een veel hoger contrast mogelijk en worden kleuren nog mooier weergegeven. Hiernaast is de weergavesnelheid van OLED superieur ten opzichte van LCD, LED en Plasma.

Ontwikkelingen staan niet stil en hierdoor zijn op deze nieuwe schermen uiteraard ook veel andere vernieuwde functies toegepast. Denk bijvoorbeeld eens aan de beeldresolutie. Niet alleen Full HD kan uit gekozen worden, maar ook de mogelijkheid voor een tv met 4K Ultra HD is beschikbaar. Consumenten hebben deze resolutie inmiddels omarmt, dus kiezen merken vaker voor deze beeldresolutie. Daarnaast zijn het ook nog eens smart-tv's. Dit betekent dat jij de tv kunt verbinden met internet en zo applicaties kunt installeren op de tv.

Niet alleen op beeldkwaliteit troeft OLED andere type tv's af, ook op gebied van energieverbruik spant dit type scherm de kroon. Het is namelijk een stuk zuiniger dan LED. Dit komt omdat een OLED-scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft en de andere types wel. Dit heeft weer als voordeel dat het mogelijk is om tv's met een dikte van slechts 2,57 tot 3 mm te produceren.

Al deze specificaties samen zorgen stuk voor stuk voor de échte bioscoopervaring die jij beleeft. Jij kunt tv gaan kijken precies zoals jij dat graag wilt met deze OLED-modellen. Bekijk de OLED-tv's die wij aanbieden hieronder! Hier kun je namelijk nog meer informatie ontdekken en uiteraard ook direct jouw OLED-tv bestellen. Eenmaal in huis zul jij werkelijk verbaasd staan van de prachtige beelden die jouw woonkamer binnen komen.

Smart-tv

Dat je bijna niets meer hoeft te missen, komt ook vanwege het feit dat deze beeldschermen ook aangeduid kunnen worden als Smart-tv. Hiermee krijg je allerlei online toepassingen gewoon op je televisie. Hierdoor kun jij ervoor kiezen om gewoon op internet te gaan op je tv. Dit resulteert ertoe dat jij websites kunt bezoeken en applicaties kunt installeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op groot scherm te Skypen, zonder dat je daarvoor een computer voor nodig hebt! Daarnaast zijn Youtube, Facebook en vele andere apps makkelijk toegankelijk geworden.

Kijkhoek

In tegenstelling tot een televisie met een plat scherm, maakt het bij een OLED-tv niet uit vanuit welke hoek gekeken wordt. Vanuit iedere hoek zie je prachtig beeld. Details kun je altijd fantastisch zien. Vanwege de toegepaste Color Refiner technologie worden kleuren geoptimaliseerd. Alles blijft levendig, zelfs als je schuin naar de tv kijkt. Content haal je in huis. Alles lijkt in de woonkamer te komen.

In oktober 2007 introduceerde Sony als eerste een OLED-tv, de Sony XEL-1. Deze had een schermgrootte van 11 inch. Momenteel zijn er maar twee merken die een grote OLED-tv aanbieden, Samsung en LG. Beide tv’s hebben een schermgrootte van 55 inch. Bekijk de actuele kortingscodes.

Ultradun

Doordat achtergrondverlichting niet meer nodig is, zijn de OLED-tv’s veel dunner dan LCD- en LED-tv’s. Het scherm is op het dunste punt slechts 3mm dik! Ook heeft de OLED-tv een kijkhoek van 180 graden zodat je het scherm vanaf elke mogelijke hoek goed kunt zien. Je kan het scherm ook draaien naar eigen wens.

Milieuvriendelijk

De OLED-televisies bestaan uit organisch materiaal dus zijn erg milieuvriendelijk. Ook verbruikt de OLED weinig stroom, omdat deze televisie geen gebruikt maakt van achtergrond verlichting.

Voordelen van de OLED-televisie

  • Milieuvriendelijk
  • Kijkhoek van 180 graden
  • Hoog contrast 1.000.000:1
  • Reactietijd van een microseconde
  • Mooie kleuren en hoge helderheid
  • Laag energieverbruik, omdat er geen achtergrondverlichting nodig is
  • Ultradun scherm (4 mm), omdat er geen achtergrondverlichting nodig is

Wij zijn officieel dealer van