Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Vogel's muurbeugels

Vogel's muurbeugels

Meer ruimte rondom je televisie of altijd al je tv willen ophangen aan de muur? Met één van de muurbeugels ontwikkeld door Vogel's hang je jouw televisie wel erg eenvoudig op. Niet alleen lijkt het erg mooi, met een muurbeugel creëer je ook veel ruimte rondom je tv. Dankzij de beugel zijn tv meubels overbodig en door het dunne design van Vogel's plaats je de televisie nog dichter bij de muur. Er zijn verschillende soorten muurbeugels. De verschillende modellen met diverse opties maken het mogelijk om vanuit elke hoek televisie te kijken. Met Vogel's muurbeugels kun je de televisie namelijk vanuit elke hoek in de kamer zien. Je kunt kiezen voor een kantelbare, draaibare of schuifbare muurbeugel. Het is maar net waar je naar op zoek bent!


Wil jij je televisie boven het bed iets naar beneden kantelen, kies dan voor een kantelbare muurbeugel. Wil jij je televisie in de woonkamer kunnen zien vanuit de keuken, dan is de draaibare muurbeugel iets voor jou. Op zoek naar een geschikte beugel? Hou dan wel rekening met het gewicht en formaat van jouw televisie. Vergelijk hiervoor de VESA maat van je tv met de VESA maat van de muurbeugel. Met de muurbeugels van Vogel’s weet je zeker dat de geschikte er tussen zit en bevestig je jouw televisie op een veilige en mooie manier aan de muur!

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Laat jij ook jouw interieur vol trots aan iedereen zien? Maar staat die grote flatscreen steeds in de weg? Vanaf nu bespaar jij heel gemakkelijk ruimte, met behulp van een muurbeugel van Vogel’s. Vogel’s staat bekend om het dunne design, zo hangt jouw televisie nog dichter bij de muur, maar is er nog genoeg ruimte om je kabels weg te werken.

Hang je televisie aan de muur en kantel, draai, schuif geheel naar eigen wens! Het kiezen van een muurbeugel is erg lastig. Daarom raden wij jou aan rekening te houden met het gewicht en formaat van jouw televisie bij het kiezen van een geschikte muurbeugel. Bij elke muurbeugel wordt een duidelijke beschrijving gevoegd, zodat de installatie van jouw muurbeugel probleemloos verloopt en de beugel veilig hangt. Vervolgens bevestig je je televisie eraan et voilà, jouw flatscreen is nu goed zichtbaar zonder dat deze nog plek inneemt! Dankzij de Vogel's muurbeugels staat je televisie nooit meer in de weg en kun je alle kabels gemakkelijk verbergen.

Muurbeugels van Vogel's

Vogel's heeft een heel groot aanbod aan verschillende muurbeugels, met allemaal hun eigen formaten, gewichten en functies. Als jij verzekerd wil zijn van een veilige muurbeugel, dan is het is belangrijk dat je een muurbeugel aanschaft die bij je televisie past. Hou dus rekening met de afmeting en het gewicht van je televisie. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat jouw televisie niet op de muurbeugel past, of je televisie van de muur valt.

Draaien, kantelen, roteren en meer

Stem je aankoop af op je doel: wat wil je met de muurbeugel? Wil je alleen je televisie ophangen, of wil je de mogelijkheid hebben om hem te kunnen bewegen? Houd daarbij ook rekening met de minimale en maximale afstand vanaf de muur. Draaien, kantelen en roteren wordt vaak aangegeven in aantal graden. Sommige muurbeugels kunnen bijvoorbeeld maar 20 graden draaien, naar links en rechts, terwijl andere Vogel's muurbeugels van de muur gehaald kunnen worden en daardoor een veel grotere draaicirkel hebben.

Max. gewicht en grootte

Houd altijd de afmetingen en gewicht van je televisie in je achterhoofd: zo weet je zeker dat je televisie geschikt is voor de muurbeugel van Vogel's.

Bekabeling

Als je je televisie ophangt moet de bekabeling natuurlijk ook worden verborgen. Gelukkig heeft Vogel's hier ook de juiste artikelen voor. Kortom, zoek jij muurbeugels die heel makkelijk volgens de VESA-norm op te hangen zijn? Zoek dan de Vogel's muurbeugel die het beste bij jouw wensen en jouw televisie past!


Wij zijn officieel dealer van