Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Samsung muurbeugels

Samsung muurbeugels

Meer ruimte rondom je tv? Of flauw van je tv meubel? Dan is een muurbeugel de ideale oplossing voor jouw! Met de Samsung muurbeugel kun je je televisie aan de muur bevestigen. De muurbeugels van Samsung zijn speciaal ontworpen voor de televisies van Samsung waardoor de tv perfect en op de juiste manier wordt opgehangen. Daarnaast zijn de muurbeugels eenvoudig en veilig te installeren aan de muur. Zo hang je, je tv zelf gemakkelijk strak aan de muur.


De beugel kan maar liefst een gewicht van 200 kilo dragen, je hoeft daarom niet bang te zijn dat jouw tv te zwaar is. De muurbeugels van Samsung zijn zo ontworpen, dat je ze niet meer ziet wanneer jouw televisie is bevestigd. Natuurlijk is er nog wel plek om de bedrading weg te werken! Zo verandert jouw televisie in een stukje kunst, een schilderij met bewegende beelden. Bekijk het assortiment voor diverse modellen en verschillende prijsklassen.

Ga snel naar: Newstar muurbeugels | Vogel's muurbeugels | König muurbeugels | Flexson muurbeugels | De Beste muurbeugels

1 artikel(en)

per pagina
 • 49,-

  Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

  Samsung WMN-300SB

  Voor 17:00 besteld, morgen in huis
   

Dankzij een Samsung muurbeugel kun je je televisie gemakkelijk ophangen aan de muur! Door een zelfde soort systeem te gebruiken als wanneer je een schilderij ophangt, is dit systeem erg gemakkelijk en sterk.

Muurbeugels van Samsung

Samsung muurbeugels ondersteunen alle Samsung televisies, zodat jouw Ultra Slim Televisie van dit merk extra tot zijn recht komt! De muurbeugel houdt televisies met een gewicht tot 200 kilo, dus je hoeft niet snel bang te zijn dat jouw televisie te zwaar is voor een Samsung muurbeugel. De muurbeugels van Samsung zijn in sommige gevallen ook geschikt voor andere merken tv’s.

Kantelen, draaien en schuiven

De muurbeugels van Samsung hebben een fantastisch design, waardoor er niets meer zichtbaar is van de beugel, wanneer de televisie op z’n plek hangt. Maar, daar staat tegenover dat dit design niet heel bewegelijk is. De muurbeugels van Samsung zijn vaak wel geschikt voor het kantelen van de televisie, maar vaak niet voor het draaien en schuiven van je televisie. Daarom het is belangrijk van tevoren te weten wat voor soort muurbeugel jij zoekt. Voor het draaien en schuiven van je televisie is één van onze andere muurbeugels aan te raden, zoals de muurbeugels van Vogel’s, Spectral, König of Ionic. Voor het kantelen, draaien en schuiven van je televisie is één van onze andere muurbeugels aan te raden.

Voordelen Samsung muurbeugels

De muurbeugels van Samsung creëren ruimte in je kamer. Je hangt jouw televisie namelijk minimaal 1.7 centimeter van je muur en maximaal 4 centimeter. Daarnaast zijn de muurbeugels geschikt voor elke Samsung televisie van 32 tot en met 64 inch! De muurbeugels van Samsung zijn erg makkelijk in gebruik. In de handleiding staat heel specifiek uitgelegd welke schroef in welk gaatje moet. Zo kan iedereen een muurbeugel ophangen! Maar het systeem is niet alleen heel makkelijk in gebruik, maar houdt ook nog eens tot 200 kilo. Dus hoe groot je televisie ook is, de kans is klein dat de Samsung muurbeugels jouw televisie niet houden.

Nadelen Samsung muurbeugels

Eén van de nadelen van de Samsung muurbeugels is dat de muurbeugels niet erg bewegelijk zijn. Dit komt omdat Samsung ervoor heeft gekozen de muurbeugel beschikbaar te maken voor een grote variatie van televisies, van 32 inch tot en met 65 inch. Dit is ten koste gegaan van de bewegelijkheid. Daarnaast is de muurbeugel van Samsung speciaal ontworpen voor Samsung, dus de kans is groot dat wanneer je niet beschikt over een Samsung televisie, dat de beugel dan niet past. Daar tegenover staat dat wanneer je wel een Samsung televisie hebt die binnen de 32 en 65 inch valt, je zeker weet dat jouw televisie past! Scheelt een hoop zoekwerk naar de juiste muurbeugel!


Onze merken

 • samsung
 • salora
 • Newstar