Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

NewStar muurbeugels

Met een NewStar muurbeugel is het eenvoudig je tv aan de muur te bevestigen. De mogelijkheden worden vaak een stuk uitgebreider bij gebruik van een muurbeugel van NewStar, Allereerst heb je de optie om de televisie op de gewenste hoogte te kunnen hangen. Met alleen een voetsteun kan dat wat lastiger zijn.


Daarnaast heb je keuze uit modellen die kunnen kantelen, waarmee de afstand van de muur aangepast kan worden of wandbeugels die kunnen draaien. Zo bekijk jij films en series altijd vanuit de juiste kijkhoek.Kortom, NewStar muurbeugels zijn er om jouw televisie op perfecte wijze aan de muur te bevestigen. Bekijk nu het actuele assortiment.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Bekijk hier het assortiment van NewStar muurbeugels. De beugels van NewStar zijn er in allerlei soorten en maten.Niet iedere muurbeugel van NewStar heeft de beschikking over dezelfde mogelijkheden en dat is natuurlijk maar goed ook. Aangezien niet iedereen zit te wachten op één standaard beugel, heeft het merk ervoor gekozen een breed scala te produceren, zodat iedereen zijn of haar tv op de door hen gewenste wijze op kan hangen.

Zo heb je de keuze uit modellen die kunnen kantelen, muurbeugels die kunnen draaien en wandbeugels die de tv vast tegen de muur aan hangen. Het is dus maar vanuit welke hoek(en) jij naar de tv wilt kijken en waar dus jouw voorkeur ligt. Hoe je de televisie ook aan de muur bevestigt, jij zult genieten. Zeker omdat je de tv aan de muur hangt met een wandbeugel die aansluit op jouw kijkbehoefte.

Bij NewStar vind je al muurbeugels voor schermen met een afmeting van 10 tot 27 inch, zoals de bureausteunen van het merk. Uiteraard kun je met NewStar ook grotere schermen ophangen, bijvoorbeeld de tv's met een afmeting van 32 tot 65 inch. Hierdoor is een grote variatie aan beeldschermen op te hangen. Een leuke toevoeging van het merk is dat ze ook beugels hebben voor het bevestigen van twee of vier schermen tegelijk. Zeker voor show is dit fantastisch.


Wij zijn officieel dealer van