Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Muurbeugel zwart

Muurbeugel Zwart

Weinig ruimte voor een tv meubel of wil je juist ruimte creëren door deze weg te halen? Dan is een muurbeugel de ideale oplossing. Een muurbeugel zorgt niet alleen voor meer ruimte rondom je televisie het lijkt ook nog een erg mooi. Met een muurbeugel is het mogelijk om je televisie op elke gewenste plek aan de muur te hangen. Er zijn verschillende muurbeugels.


Zo zijn er draaibare, kantelbare en vaste muurbeugels. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Muurbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, niet alleen voor je televisie maar ook voor AV-apparatuur. Dankzij de kabelgootjes zijn kabels gemakkelijk weg te werken en verstoren ze het beeld niet langer rondom je televisie of box. Om het interieur af te maken is de kleur ook van groot belang. Op zoek naar een zwarte muurbeugel? Bekijk dan de selectie die wij alvast voor je hebben gemaakt!

Voor nog meer muurbeugels ga je naar: Vogel's | Samsung | Flexson | De Beste muurbeugels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Het gebruik van muurbeugels neemt steeds meer toe. Dankzij een muurbeugel heb je niet alleen meer ruimte rondom je televisie ook lijkt het erg mooi. Muurbeugels zijn te krijgen in verschillende modellen, kleuren en opties. Op je nou opzoek bent naar een beugel voor je speakers of televisie, PlatteTVDiscounter heeft ze allemaal.

Verschillende modellen

De televisie muurbeugels bestaan uit een aantal verschillende modellen. Zo kan de éne muurbeugel draaien terwijl de ander vast aan de muur zit. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. En draaibare muurbeugel maakt televisie kijken erg flexibel. Dankzij de draaimogelijkheid kun je vanuit elke hoek van de kamer televisie kijken. Op de bank of aan de eettafel, geen probleem je draait de televisie eenvoudig met je mee. Een kantelbare beugel geeft de mogelijkheid om je televisie iets omhoog of naar beneden te kantelen. Dit kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld in bed ligt maar het beeld net niet goed kunt zien. Als je als deze mogelijkheden overbodig vindt kies je gewoon voor de vaste muurbeugel. Deze monteer je eenvoudig aan de muur, en je televisie blijft lekker op zijn plek hangen.

Montage tips

Voordat je de muurbeugel monteert is het verstandig om te kijken naar het type muur. Vaak worden de muurbeugels geleverd met schroeven en pluggen voor een betonnen of stenen muur. Wil je de beugel op een ander muurtype monteren, dan is het handig om bij de plaatselijke bouwmarkt te informeren welk materiaal je hiervoor nodig hebt.

VESA specificaties

Elke televisie beschikt over een VESA maat. Deze maat staat vaak op de doos van de tv en in de handleiding. Mocht je geen van beide hebben dan kan je de maat gemakkelijk opmeten. Dit doe je door de afstand tussen de schroefgaten aan de achterkant van de tv (horizontaal x optimaal) op te meten. Zorg ervoor dat de VESA maat overeenkomt met de maat van de muurbeugel. Dan weet je namelijk zeker dat de combinatie past!


Wij zijn officieel dealer van