Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

König muurbeugels

Konig muurbeugels

Op zoek naar een muurbeugel om je televisie op te hangen? De muurbeugel van König is niet alleen eenvoudig te bevestigen, het is ook mogelijk om de tv zo dicht op de muur te bevestigen dat er bijna geen ruimte tussen zit. De König muurbeugels zijn erg bewegelijk en beschikken over een ultra dun design. Zo kun je de muurbeugels niet alleen schuiven of kantelen, maar ook nog eens draaien.

Door de verschillende mogelijkheden is televisie kijken vanuit elke hoek mogelijk. Even naar de keuken lopen maar wel je favoriete serie blijven kijken? Geen probleem, met een draaibare muurbeugel draai je de tv gemakkelijk mee. Last van lichtinval wat het beeld weerkaatst? Kantel de tv wat omhoog of naar beneden en je hebt er geen last meer van. Let er bij het uitzoeken van een muurbeugel wel op dat het gewicht en grootte van je televisie past bij de juiste muurbeugel. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het aanbod hieronder. Alleen bij PlatteTVDiscounter.nl voor de voordeligste prijs!


Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Om zowel ruimte te creëren als stijl toe te voegen aan je kamer, kun je gebruikmaken van König muurbeugels. Met deze muurbeugels kun je jouw televisie heel gemakkelijk aan de wand monteren. Zo bespaar je ruimte en creëer je een soort schilderijeffect, een lijst met bewegende beelden. De muurbeugels zijn er in verschillende soorten en maten, dus let goed op dat je er eentje aanschaft die geschikt is voor jouw televisie.

König muurbeugels: meer informatie

De muurbeugels van König maken het mogelijk om je televisie zo dicht mogelijk tegen de muur op te hangen, zodat hij niet in de weg hangt en het lijkt alsof hij direct op de muur vast zit. De bevestiging is universeel, maar gewicht dat ze kunnen dragen en de maat televisie waarvoor het geschikt is kunnen verschillen. Daarnaast zijn de muurbeugels niet statisch, maar heel bewegelijk. Zo kun je de televisie schuiven, kantelen en draaien hoe je maar wilt, wanneer je maar de juiste beugel hebt. Hieronder staat uitgelegd wat deze drie soorten inhouden.

Vaste muurbeugel

De naam zegt het eigenlijk al, dit is een vaste muurbeugel. Een vaste muurbeugel is een beugel die niet beweegt, of alleen om hoog en omlaag geschoven kan worden. Deze soort muurbeugel is dus ontworpen om jouw televisie op een gunstige manier aan de wand te kunnen monteren. Dit is een ideale beugel wanneer jij jouw televisie goed kunt zien, zonder deze te hoeven kantelen. Daarnaast is dit een erg stevig en ruimtebesparend model, terwijl dit model wel de goedkoopste is in z’n soort!

Kantelbare muurbeugel

De kantelbare muurbeugels verschillen niet veel van de vaste soort muurbeugels, behalve dat deze kan kantelen. Handig! Zeker wanneer je vanuit een lager punt televisie kijkt, bijvoorbeeld vanuit bed. Je kunt de televisie dan een beetje naar beneden kantelen. Houd bij aankoop wel rekening mee dan veel muurbeugels niet verder dan 15° kunnen kantelen.

Draaibare muurbeugel

De draaibare muurbeugel is de meest complete muurbeugel in de serie. Deze muurbeugel kan zowel draaien als kantelen. Met deze twee functies is deze muurbeugel de meest complete muurbeugel die er is. Daarbij kun je tv’s vaker meer dan 15° kantelen met deze soort muurbeugel. Hoe langer de arm, hoe groter de draaihoek en hoe meer draaipunten hoe flexibeler. Zo hang jij jouw televisie geheel naar eigen smaak op!

Max. gewicht en grootte

Om zeker te weten dat je televisie qua gewicht en grootte goed verenigbaar is met een König muurbeugel, moet je altijd even kijken naar het maximale gewicht en grootte dat de muurbeugel kan hebben..

Afstand muur

Het verschilt per beugel hoe ver de televisie van de muur hangt. Hou rekening met luchtcirculatie van je televisie en kies de perfecte afstand.


Wij zijn officieel dealer van