Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Flexson muurbeugels

Flexson muurbeugels

Naast Sonos zelf, biedt Flexson ook een breed assortiment van muurbeugels. Flexson muurbeugels zijn speciaal ontworpen voor de Sonos speakers. De kleur, grootte en stijl sluiten perfect op elkaar aan en zijn erg eenvoudig te monteren. Flexson muurbeugels zijn van hoge kwaliteit, zodat je het product veilig en stevig kunt ophangen.

Daarnaast heeft Flexson ook rekening gehouden met het design. De muurbeugels van Flexson doen geen afbreuk aan het design, doordat ze strak om de speakers heen worden geplaatst. De muurbeugels zijn er in verschillende kleuren, namelijk in wit en zwart. Dit zijn ook de standaard kleuren van de Sonos speakers, waardoor de muurbeugels goed bij de speakers zullen passen!

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Met de muurbeugels van Flexson hang je al je Sonos producten stevig en veilig aan de muur. Ideaal om ruimte te besparen! Muurbeugels van Flexson zijn speciaal gemaakt voor Sonos apparaten en passen daarom perfect en daarnaast sluiten de muurbeugels perfect aan op de stijl van Sonos producten. Met behulp van deze beugels kun jij de speakers op de ideale hoogte ophangen. De luisterbeleving wordt hierdoor net weer een stukje leuker.

Muurbeugels van Flexson

De muurbeugels van Flexson zijn speciaal ontworpen voor Sonos apparaten. Daarom passen ze perfect, en matcht de stijl van de muurbeugel met het Sonos product. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal en zorgen voor een veilige en stevige plaatsing. Alle muurbeugels van Flexson zijn eenvoudig te monteren aan de muur, de apparaten passen perfect en zijn makkelijk aan de beugels te monteren. Alle soorten zijn verkrijgbaar in zwart en wit zodat ze passen bij de producten. Bekijk snel alle beschikbare Flexson muurbeugels en vindt wat je nodig hebt.


Wij zijn officieel dealer van