Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Beste muurbeugels

 Beste muurbeugels

Wil jij graag ruimte besparen door je tv en apparatuur aan de muur te hangen? Of ben jij gewoon op zoek naar een comfortabelere manier om tv te kijken? Dan kies je natuurlijk voor een muurbeugel. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die variëren in prijs. Zo zijn er beugels die kunnen kantelen, draaien of schuiven. Met deze muurbeugels is het mogelijk om vanuit elke hoek in de kamer tv te kijken. Echter is de keus voor de beste muurbeugels soms nog een erg lastige opgave.


Daarom hebben wij alvast een lijst opgesteld met de beste muurbeugels voor je televisie of accessoires. Hierdoor hoef jij alleen nog maar een selectie te maken van de beugels die passen op je televisie. Hierbij is het belangrijk dat de VESA maat overeenkomt en of de beugel geschikt is voor het gewicht van je televisie. Als de tv eenmaal hangt wordt het ware kunst! Bestel daarom vandaag nog jouw muurbeugel.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Een muurbeugel is een goede keuze wanneer jij meer ruimte in huis wilt creëren. De tv wordt namelijk aan een beugel opgehangen waardoor jij niet perse een tv-meubel hoeft te plaatsen. Dit kan uiteraard wel maar dan heb je nog veel ruimte op de meubel om hier andere dingen op te zetten. Naast het feit dat er meer ruimte wordt gecreëerd lijkt het ook erg stijlvol. Wanneer jij kiest voor een draaibare muurbeugel dan kun je heel eenvoudig de tv draaien naar elke hoek in de kamer. Hierdoor kun jij vanaf elke plek waar jij zit goed naar het beeld kijken. Het aanbod van muurbeugel bij PlatteTVdiscounter.nl is erg ruim. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij alvast de verschillen tussen de muurbeugels hieronder uitgelegd. Heb jij al een idee van jouw nieuwe muurbeugel? Dan kun je filteren op jouw persoonlijke voorkeuren. Let bij de keuze van een muurbeugel goed op de VESA norm. Deze moet namelijk overeen komen met de VESA norm van de televisie. Is dit niet het geval? Dan zal de beugel niet geschikt zijn voor de tv.

Drie soorten muurbeugels

Er zijn drie soorten muurbeugels beschikbaar. Welke jij nodig hebt, is compleet afhankelijk van hoe jij jouw tv wilt ophangen. Hieronder staan de verschillen tussen de muurbeugels uitgelegd.

Vaste muurbeugels

Zoals de naam eigenlijk al zegt, is dit een beugel die vast zit. Deze muurbeugel beweegt dus niet en is puur en alleen om jouw televisie aan een wand te bevestigen, dicht tegen de muur. Deze muurbeugel is erg stevig, ruimtebesparend en ideaal wanneer je de televisie goed kunt zien zonder deze te hoeven kantelen of draaien. Daarbij zijn deze muurbeugels ook nog eens goedkoper dan de verstelbare beugels.

Kantelbare muurbeugels

Deze muurbeugels vertonen veel gelijkenis met de vaste variant, maar met deze beugels heb je de mogelijkheid om je televisie te kantelen. Wanneer jouw televisie hoger hangt dan jouw bed, kun je het scherm niet goed zien. Met deze muurbeugel kun je de televisie een beetje naar beneden kantelen, waardoor je zelf de juiste hoek kunt bepalen. Deze muurbeugels kunnen meestal tot zo’n 15° kantelen.

Draaibare muurbeugels

De laatste soort muurbeugels, zijn muurbeugels die je kunt draaien. Handig, wanneer je vanuit de eetkamer naar je tv in de woonkamer wilt kunnen kijken. Maar, deze muurbeugel kan nog meer! Je kunt deze muurbeugel naast draaien ook nog eens kantelen! Zo kun je vanuit allerlei verschillende hoeken televisie kijken. Waar je met de kantelbare beugels slechts 15° kunt kantelen, biedt de draaibare muurbeugel nog veel meer mogelijkheden. Hoe langer de arm, hoe groter de draaihoek en hoe meer draaipunten hoe flexibeler. Zo kun je jouw televisie op elke gewenste manier ophangen!

Heb jij ondertussen je geschikte set al gevonden en wil je die graag in huis halen? Bestel 'm dan vandaag nog veilig en snel online bij PlatteTVDiscounter.nl! Jij kunt dan binnenkort optimaal genieten van jouw televisie.


Wij zijn officieel dealer van