Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

kieskeurig cijfer Thuiswinkel

Muurbeugels

Muurbeugels

Een muurbeugel is onmisbaar als jij je tv aan de muur wilt hangen. Met een muurbeugel bespaar je veel ruimte in je kameren zorg je er bovendien voor dat jouw tv nog beter tot zijn recht komt. De muurbeugel wordt ook wel een tv ophangbeugel genoemd. Met zo'n beugel bevestig je jouw tv gemakkelijk aan de wand. Er zijn verschillende modellen die ervoor zorgen dat je altijd een goed zicht hebt op de tv.


Iedere televisie is eigenlijk wel op te hangen. Houd er echter rekening mee dat niet iedere beugel over dezelfde mogelijkheden beschikt. Er zijn namelijk nogal wat verschillen te vinden. Zo zijn er draaibare, kantelbare en schuifbare muurbeugels. Draai of kantel de televisie in de gewenste richting en je hoeft niets te missen als je in plaats van op de bank in de relaxstoel gaat zitten. Ook met de schuifbare muurbeugels zorg je voor een betere kijkhoek, alleen in mindere mate. Voor elke hoek of muur is er wel een muurbeugel te vinden. Hier vind je diverse muurbeugels die geschikt zijn voor verschillende televisies. Bekijk hieronder welk model jouw voorkeur heeft! Het belangrijkste is hier ook: waar gaat jouw voorkeur naar uit?


Welke muurbeugel past bij jouw tv? Hier kun je gemakkelijk achter komen met de Flatscreenfitter! Je hoeft alleen het merk, de maat, en het type van de televisie in te vullen en wij selecteren de juiste muurbeugel(s) voor jou. Vaak krijg je hier meerdere beugels te zien waar je uit kunt kiezen. Iedere beugel is geschikt voor jou tv, dus het maakt niet uit voor welke je kiest. Daarnaast beschikt bijna iedere tv over de VESA norm, deze norm zorgt ervoor dat het scherm eenvoudig gemonteerd kan worden d.m.v. vier schroeven. Voor de geschikte muurbeugel is het van belang dat de VESA norm overeenkomt. Naast muurbeugels voor de tv, zijn er ook beugels om AV-apparatuur op te hangen zonder last te hebben van snoeren, want deze worden dankzij de kabelgoot netjes weggewerkt!


Ga snel naar: Newstar muurbeugels | Vogel's muurbeugels | Samsung muurbeugels | Flexson muurbeugels | De Beste muurbeugels

Artikelen 1 tot 15 van 140 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar