Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Muurbeugels

Muurbeugels

Een muurbeugel is onmisbaar als jij je tv aan de muur wilt hangen. Met een muurbeugel bespaar je veel ruimte in je kamer en zorg je er bovendien voor dat jouw tv nog beter tot zijn recht komt. De muurbeugel wordt ook wel een tv ophangbeugel genoemd. Met zo'n beugel bevestig je jouw tv gemakkelijk aan de wand.


Welke muurbeugel past bij jouw tv? Hier kun je gemakkelijk achter komen met de Flatscreenfitter! Je hoeft alleen het merk, de maat, en het type van de televisie in te vullen en wij selecteren de juiste muurbeugel(s) voor jou. Vaak krijg je hier meerdere beugels te zien waar je uit kunt kiezen. Iedere beugel is geschikt voor jou tv, dus het maakt niet uit voor welke je kiest.


Ga snel naar: Newstar muurbeugels | Vogel's muurbeugels | Flexson muurbeugels | De Beste muurbeugels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Een muurbeugel is bij een platte tv tegenwoordig niet meer weg te denken. Als je de tv niet kunt of wilt zetten neerzetten in de woonkamer, wil je natuurlijk wel dat deze ook netjes opgehangen kan worden aan een tv beugel. Met een muurbeugel is dit mogelijk. Bovendien bespaart het een hoop ruimte als je je televisie ophangt. Op PlatteTVdiscounter.nl bieden wij diverse muurbeugels aan van Cavus, Flexson, König, LG, Newstar, Sonos en Vogel’s. Niet alleen beugels voor je tv, maar ook speaker muurbeugels.

Iedere televisie is eigenlijk wel op te hangen. Houd er echter rekening mee dat niet iedere beugel over dezelfde mogelijkheden beschikt. Er zijn namelijk nogal wat verschillen te vinden. Zo zijn er draaibare, kantelbare en schuifbare muurbeugels. Draai of kantel de televisie in de gewenste richting en je hoeft niets te missen als je in plaats van op de bank in de relaxstoel gaat zitten. Ook met de schuifbare muurbeugels zorg je voor een betere kijkhoek, alleen in mindere mate. Voor elke hoek of muur is er wel een muurbeugel te vinden. Hier vind je diverse muurbeugels die geschikt zijn voor verschillende televisies. Bekijk hieronder welk model jouw voorkeur heeft! Het belangrijkste is hier ook: waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Muurbeugels in verschillende maten

Op PlatteTVdiscounter.nl vind je muurbeugels voor verschillende televisies. Sommige beugels zijn geschikt voor bijna alle soorten inches, andere zijn speciaal gemaakt voor grote of kleine tv’s. Zo zijn de muurbeugels van Ionic geschikt voor kleine televisies. De muurbeugels van Vogel’s Plus daarentegen zijn speciaal geschikt voor extra grote televisies. Als je precies wilt weten of een muurbeugel geschikt is voor jouw tv, bekijk dan de pagina's van de muurbeugel van jouw keuze. Hieronder vind je alvast meer informatie!

Om te bepalen welke beugel bij jouw tv past, kun je gebruik maken van onze Flatscreenfitter. Daarnaast beschikt bijna iedere tv over de VESA norm, deze norm zorgt ervoor dat het scherm eenvoudig gemonteerd kan worden d.m.v. vier schroeven. Voor de geschikte muurbeugel is het van belang dat de VESA norm overeenkomt. Naast muurbeugels voor de tv, zijn er ook beugels om AV-apparatuur op te hangen zonder last te hebben van snoeren, want deze worden dankzij de kabelgoot netjes weggewerkt!

AV-apparatuur opbergen

Als je jouw televisie netjes opgehangen hebt met behulp van een muurbeugel, kan de rest van de apparatuur natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig bestaan er ook beugels voor jouw AV-apparatuur. Met de muurbeugels van Vogel’s of Cavus kan je gemakkelijk een dvd-speler of andere apparaten bij je televisie ophangen. En dankzij de kabelgoot waaraan je deze beugel bevestigt, worden alle snoeren netjes weggewerkt.

Beste muurbeugels

Wij snappen dat het maken van een keuze erg lastig is met ons uitgebreide assortiment. Daarom hebben we voor jou een lijst samengesteld met de best verkochte producten. Zo beperk je jouw zoekgebied en kun je gemakkelijker een keuze maken!

Vaste muurbeugel

Een vast muurbeugel zit, zoals de naam doet vermoeden, vast. Deze muurbeugel beweegt vaak niet en is puur en alleen om jouw televisie aan een wand te bevestigen, dicht tegen de muur. Soms kan een vaste muurbeugel jouw apparaat naar boven of naar beneden laten schuiven. Het voordeel van deze muurbeugel is dat deze erg stevigis, ruimte bespaart en ideaal is wanneer je de televisie goed kunt zien zonder deze te hoeven kantelen of draaien. Daarbij zijn deze muurbeugels ook nog eens goedkoper dan de verstelbare beugels.

Kantelbare muurbeugels

Deze muurbeugels vertonen veel gelijkenis met de vaste variant, maar met deze beugels heb je de mogelijkheid om je televisie te kantelen. Dit is handig wanneer jouw televisie hoger hangt dan jouw bed. Door ‘m te kantelen kun het scherm beter zien. Je kunt zelf de hoek bepalen! Deze muurbeugels kunnen meestal tot zo’n 15° kantelen.

Draaibare muurbeugels

De laatste soort muurbeugels, zijn muurbeugels die je kunt draaien. Handig, wanneer je vanuit de eetkamer naar je tv in de woonkamer wilt kunnen kijken. Maar, deze muurbeugel kan nog meer! Je kunt deze muurbeugel naast draaien ook nog eens kantelen! Zo kun je vanuit allerlei verschillende hoeken televisie kijken. Waar je met de kantelbare beugels slechts 15° kunt kantelen, biedt de draaibare muurbeugel nog veel meer mogelijkheden. Hoe langer de arm, hoe groter de draaihoek en hoe meer draaipunten hoe flexibeler. Zo kun je jouw televisie op elke gewenste manier ophangen!


Wij zijn officieel dealer van