Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Sony Multiroom speakers

Sony multiroom audio

Met de Sony multiroom speakers kun je luisteren naar muziek in het hele huis. De SongPal applicatie kun je downloaden om de speakers te bedienen vanaf je smartphone en om ze draadloos te groeperen. Overigens kun je ook draadloos muziek streamen naar de speakers via bluetooth, NFC en Airplay. De speakers zijn compact van formaat waardoor je ze eenvoudig in elke kamer kwijt kunt. Ondanks het kleine formaat van de speakers zijn ze in staat een groots geluid te produceren. Er zijn ook modellen beschikbaar die speciaal ontwikkeld zijn om te werken met je televisie. Ze zijn elk voorzien van meerdere ingebouwde speakers met versterkers om jou het beste geluid te bieden. Bekijk het assortiment aan Sony multiroom speakers hieronder.


Of ga naar: Multi-room speakers | Home cinema sets | Soundbars | Bluetooth speakers | Kabels

| Outlet

1 artikel(en)

per pagina
 • 799,-

  Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

  Sony HT-ZF9

  Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  7.1.2 kanaals | Dolby Atmos | DTS:X

Met de Sony multiroom speakers kun je luisteren naar muziek in het hele huis. Stream eenvoudig via bluetooth of een andere streaming mogelijkheid, muziek naar de speaker zoals Airplay en NFC. Daarnaast kun je de SongPal applicatie gebruiken om het geluid te regelen. Zo heb jij alle overzicht op ieder nummer dat wordt afgespeeld, gewoon vanuit één applicatie.

Geluidskwaliteit

Met een multiroom speaker ben je verzekerd van een warm, rijk en vol geluid. De meeste speakers zijn voorzien van meerdere ingebouwde speaker met elk een eigen versterker. Zo wordt iedere toon krachtig en helder weergegeven. Daarnaast worden ruis en vervorming tegen gegaan door de digitale S-Master HX-versterkerstechnologie.

Draadloos

Éen van de grootste voordelen van multiroom is dat je nauwelijks last hebt van kabels. De speakers kun je namelijk draadloos verbinden met elkaar via de SongPal app. En daarnaast kun je geheel draadloos muziek delen met de speaker. De streamingmogelijkheden verschillen per apparaat. Zo kun je bij de ene speaker gebruikmaken van bluetooth en NFC, en bij de ander Airplay gebruiken.

SongPal applicatie

De Sony apparaten kun je bedienen met de SongPal applicatie. Schakel tussen nummers, verander het volume en wijzig de instellingen simpelweg vanaf je smartphone. De verschillende multiroom speakers kun je groeperen waardoor je ze allemaal tegelijk of onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Zo heb je al je speaker bij elkaar in één applicatie.

Bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de multiroom speaker? Klik er dan één aan voor meer informatie. Bestel en jij kunt binnenkort genieten van uitstekende kwaliteit audio afkomstig van een Sony speaker.


Onze merken

 • samsung
 • salora
 • Newstar