Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Multiroom

multiroom audio

Om jouw muziek-ervaring nog mooier en intenser te maken kun je kiezen voor Multiroom audio. Al je muziek beluisteren waar je ook maar in huis bent, dat is nu helemaal geen probleem meer! Met Multiroom beluister je wat je wilt, waar je wilt. en dit allemaal in een hoge kwaliteit.


Wil jij graag naar popmuziek luisteren, maar staat er in de woonkamer klassieke muziek op? Dan kun jij in de keuken, je slaapkamer of op zolder eenvoudig naar jouw eigen liedjes luisteren met een multiroom audio system. Als je meer wilt ontdekken, check dan alle informatie bij de verschillende modellen. Ook voor wireless multiroom zit je goed! Bestel direct een nieuwe Multiroom audio als je je favoriet hebt gevonden. Voor meer informatie over multiroom audio kun je ook terecht in onze Multiroom Speakers koopgids.


Of ga naar: Home cinema sets | Soundbars | Bluetooth speakers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Wil jij overal in huis gewoon kunnen luisteren naar de allerleukste en mooiste muziek? Dan kies je tegenwoordig vaak voor multiroom. Het maakt niet uit waar je je bevindt in huis, het is gewoon genieten! Wil jij weten hoe jij dit kunt ervaren? Lees dan hieronder snel verder.

Multiroom audio kopen?

Ben jij op zoek naar apparaten waarmee jij kunt genieten van multiroom en benieuwd naar het assortiment? Momenteel vind je Multiroom speakers van Samsung en LG. Alle merken hebben enkele fantastische speakers op de markt gebracht. Benieuwd welke speakers dit precies zijn? Bekijk die producten hiernaast en klik jouw favoriet aan! Vervolgens kun je hem natuurlijk gelijk bestellen voor de beste en leukste manier van muziek luisteren.

Het gemak

Met multiroom heb je de mogelijkheid om vanuit meerdere kamers in huis naar muziek te luisteren. Deze worden ook wel zones genoemd, vandaar dat multiroom ook wel Multi-zone wordt genoemd. Vanaf je receiver lopen nu kabels naar verschillende versterkers in je huis, waardoor ieder vertrek vol entertainment komt te staan. Op de verschillende versterkers wordt vervolgens een luidspreker aangesloten. Liever geen kabels door het hele huis? Ze zijn ook draadloos in je huis te plaatsen! Kijk je in de hoofdzone een film, dan is het in de tweede zone bijvoorbeeld mogelijk een CD te luisteren. Wireless multiroom biedt je ook nog eens de mogelijkheid om alles draadloos te beluisteren. Multiroom streaming ligt gewoon voor het oprapen.

Voordelen Multiroom audio

Uiteraard kun je een hoop beleven met deze luidsprekers. Maar wat kun je nu precies en wat zijn de beste punten? Die vind je hieronder, dus lees snel verder!

Bediening

Met multiroom van Sonos is het niet alleen mogelijk om de instellingen met de hand te regelen. Lekker lui vanaf de bank of vanuit je bed bestuur jij bijvoorbeeld je Sonos Play:5 met je iPhone, iPad, Android-apparaat of Sonos Control.

Geluidskwaliteit

Ondanks dat sommige speaker klein van formaat zijn, weet je dat er een prachtig geluid je kamer binnenkomt. Dit komt door de digitale versterker en de fantastische luidsprekers in het apparaat. Heb je meerdere multiroom speakers en wil je ervoor zorgen dat de speaker in de ene kamer harder staat dan in de ander? Dat kan heel eenvoudig! Je past gewoon het volume per apparaat aan.

Netwerk

Geen leuk muziek in huis, maar wil je toch naar je favoriete nummers luisteren. Dat is absoluut geen probleem! Want je sluit hem nu erg gemakkelijk aan op het netwerk in je huis. Hierdoor kun je via internet naar datgene luisteren wat jij graag wilt horen.

Bestellen

Bestel nu heel eenvoudig jouw multiroom audio system door hiernaast jouw favoriet te kiezen en geniet van prachtige geluiden!


Wij zijn officieel dealer van