Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Over Ziggo CI+ en Ziggo Smartcard

De beeldkwaliteit van televisies wordt steeds beter. Details zijn ontelbaar en je ziet prachtige kleuren met realistisch contrast. Het spreekt voor zich dat je daarom televisie wil kijken met de beste beeldkwaliteit. Want wat heb je aan een tv-signaal met lage kwaliteit op een Full HD-beeldscherm? Helemaal niets. Ziggo is een aanbieder die digitale televisie via de kabel bij jou in huis brengt. De beeldkwaliteit is HD en ziet er prachtig uit. Zo maak je pas volledig gebruik van je prachtige toestel en geniet je van alles serieus, documentaires en sportwedstrijden!

Wanneer je digitale tv van Ziggo wilt afnemen, heb je de Digitale Televisie Module of de Common Interface (Plus) module nodig. Dit is een kaart die in een CI+ televisie gestoken kan worden. Mensen die geen CI+ televisie hebben, hebben een aparte digitale tv ontvanger nodig waar de kaart ingestoken moet worden. Sinds begin 2009 zijn er CI+ televisies te koop. CI staat voor: Common Interface. Televisies die eerder dan begin 2009 op de markt waren, zijn CI versie 1 televisies. Om te controleren welke versie je hebt, kun je altijd de handleiding van je televisie nakijken.

De 1.3 tv-module van Ziggo is nu ook interactief, dus je kunt bijna net zoveel met CI+ als met een digitale decoder! Bekijk hier het nieuwste pakket Ziggo 1.3 CI+ plus modulete gebruiken zonder settopbox!.

ziggo-1-3-ci-plus

De voordelen van CI+

Geschikt voor Ziggo

  • Geen digitale ontvanger meer nodig
  • Geen extra afstandsbedieningen
  • Scherper beeld
  • Glashelder geluid
  • Interactieve tv: Uitzending Gemist kijken en films bestellen
  • Bestel tot twee extra smartcards

Ziggo Smartcard

Naast de Digitale Televisie Module, heb je ook de smartcard van Ziggo nodig. Wil jij het maximale uit jouw televisie halen, dan is digitale televisie met een Ziggo Smartcard een must. Het beeld wordt scherper en het geluid klinkt glashelder. Bovendien kun je met digitale televisie heel gemakkelijk meer zenders in je pakket kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Fox Sports Eredivise of HBO. Kijk je al televisie met TV Standaard van Ziggo? Dan is het enige dat je nodig hebt om digitale televisie bij jou in de huiskamer te krijgen, een digitale ontvanger en een Ziggo Smartcard.

Wil je nu liever geen extra kastje bij je tv hebben of het overschot aan afstandsbedieningen voorkomen? Dan is er ook de mogelijkheid om voor CI+ te kiezen. Dit betekent dat je de Ziggo Smartcard combineert met een CI+ module. Je kunt de kaart dan direct in je televisie steken, zonder dat er een digitale ontvanger nodig is. Belangrijk is wel dat jouw televisie Ziggo-gecertificeerd CI+ is. Plattetvdiscounter.nl geeft bij elke televisie aan of deze televisie een ingebouwde ontvanger heeft en dus geschikt is om de Digitale Televisie Module te gebruiken. Heb je meerdere televisies in huis? Geen probleem, per geregistreerd adres kan je meerdere smartcards aanvragen bij Ziggo. Je moet wel bijbetalen per exemplaar. Maar het is wel erg gemakkelijk, want je hebt geen gedoe met extra kastjes meer.

Ziggo CI+ 1.4

Hij is nog niet beschikbaar, maar er wordt ook al gewerkt aan een nieuwe CI+ module voor bij je televisie. De nieuwe CI+ 1.4-standaard moet het voor een CI+ 1.4-module mogelijk maken om twee videostreams simultaan te decoderen.Hierdoor kun je niet alleen naar een serie of film kijken, maar kun je tegelijkertijd ook nog eens op een andere zender een extra film of serie opnemen. Dit in tegenstelling tot de CI+ 1.3-module.

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Wij zijn officieel dealer van